שבת שלום לכולן

• פותח הנושא xuphv
  • פורסם בתאריך

xuphv

New member
שבת שלום לכולן

היי מה שלומכן ? היום יום שבת וזה היום הכי קשה בשבוע, אני מרגישה כ"כ לבד , אני אם חד הורית לילד מדהים בן 3 . התגרשתי שהילד היה ממש תינוק, והילד אינו מכיר את אביו כלל. רוב משפחתי לא חיה בארץ , ואלא שכן בקושי בקשר . אבי התחתן שוב וגר עם אישתו רחוק ( והוא בהחלט רחוק גם מהלב. ואימי - גדלתי ללא אימי רוב שנות חיי, והיום הקשר בינינו הוא קשר של זרים. אני לא רואה אותה בכלל. וממש קשה לי שאין לבני סבים וסבתות. מצד גרושי לא ראו את הילד אף פעם-ניפרדנו עוד בהריון. ומשפחתי אבי ואחיותיי פעם ב...... חגים, ימי הולדת על אימי אין מה לדבר גם כשאני רואה אותה אחת לשנה ו.... אין שום קשר אימהי בינינו אני בודדה, ועצבנית, וזקוקה לחברה לי ולבני. בשבת חברותיי עם משפחתם ואני מתה מקינאה תמיד אני אומרת תעריכו את אמא שלכם, לכל חברה שרואה כמובן מאליו שאמא שלה באה להיות, ולשמור על הנכדים. או אפילו סתם לבקר. קשה לי!!! בבקשה תייעצו לי , מה לעשות? אני רוצה משפחה מאמצת, כן בגילי המופלג( 31) כך אני מרגישה נפשית ואין לזה שום קשר לכסף. תודה ושבת מצויינת לכולן

Ofra m

New member
היי לך

מבינה אותך מאוד,אני מבינה שעם המשפחה את מרגישה שהקשר רופף,גם אצלי הקשר עם המשפחה לא משהו רק עם אחותי הקשר יותר טוב אך בשבתות אני גם מוצאת את עצמי מחפשת עם מי להיות ומנסה להתקשר לחברה ולעשות איתה ועם ילדיה משהו...בכל אופן אני פתוחה להצעות אם תרצי תשאירי לי מס' טל' שלך במסר ונדבר...ביי עופרה.

קצה חוט? ../images/Emo38.gif

חשוב למצוא מסגרת חברתית תומכת. ציינת שאת גרושה. יש בתפוז פורום לגרושים גרושות שגם ידוע כתומך מאוד, וגם מקיים המון מפגשים חברתיים, לעתים קרובות, חלקם להורים בלבד, וחלקם בשיתוף עם הילדים.

למעלה