שבת שלום לכולן

ora32

New member
שבת שלום לכולן

עברתי אתמול שאיבה שניה במספר. הפרוטוקול היה: גונל+מנוגון+צטרו. וכמו בטיפול הראשון ייצרתי 13 זקיקים, 6 היו בגדלים מתאימים לשאיבה לאחר 16 יום השאר נתקעו על גודל של 10-12 מילימטר. נשאבו 5 מתוכם אחת מגורגרת ובארבע ביצעו מיקרומניפולציה. מתוך הארבע 2 הופרו (החזרה אם ישרדו ביום שני). האם מישהו חוותה טיפולים כאלו וערה לפרוטוקול ששינה את הנתונים בצורה משמעותית? אם כן מהו הפרוטוקול? אשמח לשמוע עצות כי כל האופטימיות שלי מתחילה להעלם. יש לציין שאני פוליציסטית. תודה לכולן

ישראלה2

New member
בדיוק הפרוטוקול הנוכחי שלי

זו תהיה הפעם השנייה שאני אעבור הפרייה חוץ גופית וזהו בדיוק הפרוטוקול שאני קיבלתי הפעם. הפרוטוקול הקודם היה ארוך מאוד ובו הופרו רק 2 מתוך 8 באופן "טבעי" לכן הפעם גם בשלנו יבצעו מיקרומניפולציה. לי בפרוטוקול הראשון היו נתונים דומים לשלך: 12 זקיקים 8 נשאבו ו2 הופרו. לדעתי, הכול עניין של ניסוי וטעייה עד שמוצאים את הפרוטוקול המנצח! כתבת שהיה שינוי משמעותי- מהו?האם בפרוטוקול הקודם ללא מיקרו' היו הפריות רבות יותר? בכל מקרה אני מחזיקה לך המון אצבעות לשניים שכן הופרו, והלוואי שהן יביאו לך את העובר הרי אומרים תמיד שמספיק רק זרע אחד וביצית אחת כדי לקבל את ההריון המיוחל אז בהצלחה רבה

ora32

New member
תודה על העידוד

אצלי לא היה שינוי משמעותי. גם בפעם הראשונה בגלל כמות קטנה בוצעה מיקרומניפולציה כך שלא היה לי טיפול ללא מיקרומניפולציה. בכל מיקרה שאלתי האם מישהי מכירה פרוטוקול אחר ששינה את התוצאות באופן משמעותי דהיינו הניב יותר ביציות באיכות טובה יותר?

לי מ ו ר

New member
אין פרוטוקול מנצח זהה

לכל אחת יש את הפרוטוקול המנצח עבורה. לי היה פרוטוקול עם דקא ארוך ומנוגון- 9 ביציות- 3 הפריות פרוטוקול שני מנוגון ודקא קצר-3ביציות - 2 הפריות פרוטוקול שלישי מנוגון וצטרוטייד 23 ביציות- 11 עוברים אם היה איזה פורטוקול מנצח תהיי בטוחה שהרופא שלך היה יודע את זה. כל אחת מגיבה אחרת, ולפעמים אפילו את מגיבה אחרת לאותו טיפול. זה לא מתמטיקה, אלא ביולוגיה. מה שחשוב, זה שהרופא משנה פרוטוקול כל הזמן, עד שהוא ימצא את המנצח עבורך.

ora32

New member
בתור אחות במקצועי

אני יודעת טוב מאוד מה משמעות הביולוגיה בכל מקרה לפעמים מקבלים רעיונות מנסיונם של אחרים. רוב הבנות ששאלתי הגיבו יפה לפרוטוקולים שמעורב בהם הצטרו. וקצת התאכזבתי שאני לא מגיבה גם אליו טוב. לדקא הקצר לא הגבתי בכלל. ולכן אני מחפשת גישות רעיונות ונסיון של אחרות. בכל מקרה כמובן שאני סומכת על הרופאים שיעשו את מלאכתם.

נועם@בת

New member
בתור פוליציסטית את מגיבה בעדינות

רבה
. בכלל, עם פוליציסטיות די קשה לשחק עם המינונים. במקרה בו הזקיקים לא גדלים באותו קצב, יש עדיפות לפרוטוקול דיכוי ארוך. אפשר בזהירות לנסות להעלות את המינון במצע הטיפול כדי לראות אם יש תגובה טובה יותר. כמו כן יש רופאים שמוסיפים סטרואידים כאשר יש אחוז הפריות קטן. בכל מקרה נקוה שהשניים האלה ינביבו ילד בריא וחייכן וישימו קץ לדילמה
. בהצלחה נועם

ora32

New member
../images/Emo140.gifתודה נועם

זכיתי לכינוי הנכסף פוליציסטית קשה לשליטה
איזה כיף.... בכל מקרה אני באמת אבקש לנסות פרוטוקול ארוך למרות שאני יודעת שזה לא פרוטוקול הבחירה לפוליציסטיות אבל בתור קשה לשליטה מי יודע?

למעלה