שבת שלום לכולן

זוג חדש

New member
שבת שלום לכולן

שתהיה לנו שבת פוריה...
לבנות שמצפות לווסת אינשללה שתגיע !
לבנות שמקוות שהיא לא תגיע אמן ואמן שלא תגיע!
ושנחזור ביום ראשון שמחות, מאושרות, וטובות לב!
ובקשה אישית ממני תקוו יחד איתי שאני אגיע ואעדכן אתכן ביום ראשון שהווסת עדיין לא הגיע ויחד - לבדיקה!!!

28קטנה

New member
../images/Emo8.gifאחלה של סוף שבוע לכולנו

אני מתכוונת לעשות הרבה כיף לאכול טוב לישון טוב לעשות ספורט ולקינוח להז... אח , החיים יפים,מי אמר שלא? פונג מה נשמע איתך? עוד לא התאוששתי מהיציאה שלך בבוקר...

28קטנה

New member
הי זוג חדש!../images/Emo163.gif

אהבתי את האופטימיות, והשם גם מאוד חמוד מחזיקה לך אצבעות ואם בא לך לעדכן אני פה גם בשבת (עושה שעות נוספות...)

|פרחשבת שלום וסופשבוע רגוע לכולן...

לנוח, לקרוא, ללכת לים, לראות שקיעות, אולי גם זריחות... ולנהנות בגדול מהסופשבוע, זו המלצתי, כך סתם ללא סיבה. ורצוי מאוד ללכת לראות מאטריקס!!! במיוחד אם ראיתן את הסרט הראשון(גם אם לא) אפשר לשקוע לדיונים פילוסופיים עמוקים וארוכים............... סופשבוע נפלא לכולן.

מעיןבר

New member
לשרשר יקירות../images/Emo70.gif

אין סיבה לפתוח 3 הודעות שבת שלום. יש רק 15 הודעות בעמוד כרגע והודעות אלה אולי דוחקות הודעות חשובות עם שאלות מעניינות לעמודים הבאים.

זוג חדש

New member
ומי לא בא - הווסת ../images/Emo9.gif

אז אני מעדכנת, שאני עדיין מחכה או שלא ממש מחכה, אבל היא - עוד לא הגיעה... (שלא תגיע - אמן, אמן). החלטתי לתת לה עוד צ'אנס קטן עד מחר בבוקר ואז - אני בדקירה על הבוקר. אבל אני יודעת שאני לא אעמוד במתח עד הצהרים - לתשובה לכן אני כבר היום אכין לי ערכה לבדיקה, מיד אחרי בדקירה. אני צריכה לראות שהמקלון הזה אכן עובד גם עלי ולא רק בסיפורים. אז עוד יום אחד תחזיקו איתי אצבעות חזק חזק. תודה מכל הלב.

tooltool

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

גם אני באותה סירה המכשפה עדיין לא הגיעה...והיא היתה צריכה לבוא היום

זוג חדש

New member
סליחה איך שכחתי

תודה רבה לכל המתפללות ומחזיקות האצבעות מיום חמישי. אולי גם בזכותכן הווסת לא רצתה להגיע.

זוג חדש

New member
ראי הודעה קודמת בשרשור הזה

נתתי לווסת צ'אנס עד מחר ומחר על הבוקר - בדיקת דם.

למעלה