שבת שלום לכולן

נואבה

New member
שבת שלום לכולן

הי לכולן איזה ספורט אתן עושות ? האם בחדר כושר? אני רשומה שבועים וחצי לחדר כושר ושמתי לב לתופעה קצת מפריעה. החדר כושר נסגר בשישי ב 17.00 (זה עוד בסיידר) ובשבת ב - 15.00 מבאס......... שבת שלום ושבוע קל

ליאת 0212

New member
אני עושה ספינינג../images/Emo178.gif

בסטודיו פרטי, פעמיים בשבוע כבר חצי שנה, ומקווה שיצא לי לעלות ל-3 פעמים בשבוע.

אני צעדתי במשך שנים צעידה מהירה ביותר

4-6 פעמים בשבוע, שעה-שעה וחצי. מזה כ-4 חודשים אני רצה, לאט לאט עליתי בזמן הריצה וכיום רצה 50-60 דקות בכל פעם, 3-4 פעמים בשבוע ופעם נוספת 1/2 שעה (תמיד יש איזה יום שאין לי מספיק זמן), סה"כ- 4-5 פעמים בשבוע. בדיוק השבוע החל לי כאב מסוים באזור הברך אז לצערי אני עושה הפסקה של שמה ימים-שבוע, כמה שאצטרך. באזור שלנו יש חדר כושר עם שעות פעילות מאד טובות: אמצע השבוע- 06:00-23:00, יום שישי: 07:00-17:00, יום שבת: 08:00-13:00 ו- 17:00-22:00. כל הפעילויות שאני עושה- רק בחוץ, בשדות, בדרכי אפר. מעולם לא הייתי בחדר כושר, רק לאחרונה התחלתי לחשוב ולכן בדקתי, כי טוענים שריצה הרבה יותר בריא לרוץ על מכשיר בחדר כושר (בולמי זעזועים וכו').

פעם...לפני הילדים..... הייתי מכורת חדר כושר, 3-4 פעמים בשבוע, משהו כמו 2-3 שעות בכל פעם (הליכון, משקולות ושיעורי מדרגה, שלהם הייתי ממש מכורה). מאחר וזה נגמר לפני קצת יותר מ-5 שנים, את יכולה להבין שיש הבדל משמעותי בין איך שנראיתי אז ואיך שאני נראית היום, כי חדר כושר משפיע לא רק על המשקל אלא בהחלט על צורת הגוף. בכל מקרה, אחרי שהגדול נולד הקפדתי על הליכות, השתדלתי כל יום, או לפחות 3-4 פעמים בשבוע בתקופות לחוצות בעבודה. מפה לשם, ברגע שנכנסתי להריון עם השני, גם זה נגמר... מאז שהוא נולד עשיתי הליכות...אמממ תני לי לחשוב.....בדיוק פעמיים (הוא בן 9 חודשים היום, ככה שהמצב גרוע ביותר) כי אני נורא עייפה כל הזמן (מסרב לישון בלילות) ואני ממש לא מצליחה לגרור את עצמי לזוז. אני מאוד מאוד מפנטזת על חזרה לחדר כושר, אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב. אני מקווה שלפחות אצליח לחזור מתישהו להליכות, גם זו פנטזיה רחוקה מבחינתי כרגע. אגב, בחדר כושר בו אני התאמנתי השעות בשבת היו הרבה יותר נוחות (עד שבע בערך או משהו כזה), ככה שיש גם כאלו.

נואבה

New member
עונה להפוך עם ראש כפול

הי מאוד קשה לעשות ספורט עם ילדים קטנים גם לי יש תינוקי גדול בכמה חודשים משלך, מאוד קשה, לא ישן בלילה (מתעורר לפחות פעם אחת), מנסיון עם הגדול שלי זה עובר באיזשהו שלב. אחרי שנה שלא הצלחתי להוריד במשקל (חולת נשנושים קטנים ולא כמויות כן?) ואני מרגישה די
עם עצמי החלטתי להירשם לחדר כושר וללכת שאני יכולה (שימי לב למה שכתבתי) ללכת שאני יכולה ולא לחשוב מתי אני לא יכולה. אם יוצא לי פעמים בשבוע זה מעולה ואם יותר אז בכלל כיף. שלא לדבר על הערכה עצמית שלי אלי וגם לי מגיע (שלא תמיד חשבתי כך) ופתאום הבעל שמאוד מאוד מתחשב, הבין שגם אני יוצאת ואם תרצי שאמשיך לכתוב לך על אישה (אני) שגרה ללא משפחה ובעל שלא תמיד נמצא בבית וגם עובדת וגם קמה בלילות ו........מבינה פתאום שאפשר לקחת ביביסיטר ו....תכתבי לי בהצלחה

הלוואי שהייתי יכולה להאשים את בעלי ../images/Emo6.gif דווקא בעלי הוא ממש לא הבעיה. הוא הבעל הכי מפרגן, הכי תומך והכי עוזר שיכול להיות, באמת. זאת לגמרי אני. אני כל כך סמרטוטית, גם פיזית אבל גם מוראלית. כשאת עייפה (את בטח מבינה עייפות) כבר נכנס לך לראש שאת לא יכולה, וש"ברגע שהוא יישן לילה שלם אני מייד, אבל מייד!!!, חוזרת לחדר כושר בלה בלה בלה" ומאוד קשה לך להקים את עצמך. אני תמיד מנסה להזכיר לעצמי כמה טוב אני מרגישה אחרי הליכות, אבל אחרי אחה"צ עם שני ילדים, ובעל שמגיע בדרך כלל מהעבודה ישר לארוחת ערב ומקלחות (תודה לאל שלזה הוא מצליח להגיע), אז את גומרת כל יום די מותשת ולא יכולה להביא את עצמך לעשות הליכה אחרי שהילדים הולכים לישון (נאמר תשע בערב). ובחום הזה אין ממש מה לדבר על הליכות ביום עם התינוקי. תראי, ת'כלס אני יודעת שהייתי יכולה למצוא פה ושם פתרונות - בייביסיטר בבוקר כמו שכתבת, אמא או חמות פה ושם אחה"צ, הליכות בסו"ש. הבעיה שכבר נכנסתי לרוטינה של אפס מעשה, והצעד הראשון החוצה ממנה הוא הכי קשה. אני מקווה שזה יבוא בקרוב. אולי דווקא לחזור לעבודה (אני חוזרת בספטמבר) יעשה לי טוב כי זה יכריח אותי לקום מהספה כל יום! ../images/Emo6.gif בקיצור, אני אופטימית, ואהבתי גם את הגישה שלך. ../images/Emo24.gif

יעל י

New member
חדר כושר 2-3 פעמים בשבוע

40-50דקותכל פעם. אולי אוסיף הליכות בקרוב.

למעלה