שבת שלום לכולן

• פותח הנושא lee E
  • פורסם בתאריך
רק הלילה היה תקין ביותר

אז מה..........
בהחלט לא היה שם אנדו ....איך אומרים מזל שיש חלומות

תקשיבי רגע...

החתול היקר מפז שלי לא חזר הבייתה...סופ"ש שלושתם היו בחוץ...אתמול כשחזרנו הבייתה הוא לא חזר...... וגם היום הוא לא חזר ואני כבר מתפוצצת .....מדאגה כל היום מסתכלת על הדלת אולי הוא שם....מחכה שאפתח לו ....... קראתי חיפשתי וכלום...... אני מתחילה להתחרפן מדאגה מי שראה מי ששמע על החגי שלי.....

מיכל235

New member
זקי

תנסי לפרסם באתרי אינטרנט כגון: מקווה שהוא יחזור הביתה מהר, מחזיקה אצבעות

אין לי ../images/Emo134.gif

הבונבון שלי עדיין לא חזר ...וכבר תליתי מודעה...מחר אני הולכת לעשות חיפוש בכבישי המושב... עשיתי קודם חיפוש באיזור אבל גם
שלי
ה של השכנים
ג'ינג'י רדפו אחרי והכלבים אחרי הגינ'גי .. ופתאום הופיעו עוד 10
ואז השניים שהיו איתי רדפו אחריהם בקיצור לפני שיציקו שוב לגינג'י שלי החזרתי אותו מהר הביתה ...שתבני הוא רודף אחרי כמו כלב...בעצם שלושת החתולים שלי עושים את זה...כל פעם שאני הולכת לזרוק זבל או לטייל במשק הם אחרי כמו אווזונים קטנים..אחרי אמא אווזה תשמעי חלום.. חלמתי שאנחנו יוצאים מהבית של ההורים שלי ובאחד הסיבובים אני רואה חתול ...אמרתי לאיש הנה הוא ...והאיש מתקן אותי שזה לא הוא שלנו לבן וזה אפור....(בגיל שלי כנראה גם הראייה לא משהו)....בכל אופן אני יוצאת מהרכב לוודא שאכן זה לא הוא ואני רואה אותו בצד ומקפים אותו כמה חתולים אחרים והחתול האפור הגדול שראיתי מרביצים לחגי שלי...במקום יש תפוזים ...אני זורקת על החתול האפור עד שהוא מתעלף.......האיש יוצא מהר מהאוטו ועוטף את חגי בכפייה לבנה כי חגי התמוטט....ושם אותו בצד....בנתיים מתעורר האפור העמלקי ומחפש להרביץ לחגי שוב....ואז אני לוקחת את חגי ביידים מחבקת כמו בטן הריונית...ומנסה לברוח מהעמלקי האפור...ואז האיש אומר לי ..."כן, בדיוק תחבקי אותו כמו בטן הריונית ובואי איתו ככה..." ואז התעוררתי.....

זואילי

New member
אוי. אין לי מה להגיד. ../images/Emo201.gif

גם לא על החלום. מקווה שתמצאי אותו. אולי הוא רק התאהב וברח עם איזה חתולת רחוב, וכשימאס לו הוא יחזור??

מיכל235

New member
זו פעם ראשונה שהוא נעלם לך ככה?

זוזו צודקת אם הוא לא מסורס הגיוני שהוא מצא איזו חתלתולה.

לא הפעם הראשונה

אצלי כולם מסורסים ומעוקרות- (אפשר לומר שגם אני בעקבות האנדו.....
) ועכשיו זו לא תקופת יחום עדיין ..... לא זו לא הפעם הראשונה שהוא נעלם אבל בפעם הקודמת שזה היה בבית הקודם הוא נעלם כשנכנסתי לניתוח הגדול...הייתי שבוע בבית חולים .... והוא לא חזר, אחרי שחזרתי הביתה....במשך שבוע חיפשתי קראתי תליתי מודעות....פיזרתי את החול שלהם....ואחרי שבוע הוא חזר כלומר סה"כ שבועיים.......אז הייתה לו סיבה הוא הלך לחפש אותי בתה"ש ובצעידת חתול הלוך ושוב זה שבועיים......
טוב הולכת להתארגן ולעשות מסע חיפוש כבישים בתקווה לא למצוא כלום על הכביש

הבשורות הטובות

שעל הכבישים לא מצאתי כלום........... מה שאומר שעכשיו צריך לעשות מסע רגלי.....................בשדות.....טוב גם ככה זה בריא ללכת טוב לאנדו'....מקווה שעד שאצא הוא יחזור.................

חזרתי מהשדות

וכלום הגוף כואב מההליכה הארוכה גיליתי שיש מלא'נת אלפים שדות במושב המזורגג הזה..........אני מתה מרעב...כי עדיין לא אכלתי היום ..............ותיכף מתחילה לבכות........ אומרים שחתול יכול ללכת ביום עד 3 ק"מ כלומר אם אני עושה חישוב מיום שבת היום יום שני 3 ימים = 9 ק"מ..... ואם רק עכשיו הוא חושב על חזרה זה אומר עוד 3 ימים.................אלא אם הוא כבר בדרך חזרה........... בפעם הקודמת הוא נעלם לשבועיים שבוע שהייתי בתה"ש ושבוע בבית....לפי החישוב מהיכן שגרנו אז לתה"ש זה יצא בדיוק שבועיים הלוך ושוב.....(בהליכת חתול כמובן)...כלומר הוא הגיע לתה"ש עלה למחלקה ראה שיצאתי לחופשה ....חזר הביתה.... מה שנשאר זה לחכות.......9 ק"מ זה המון והשאלה מאיזה כיוון..........ואין לי שום "בגד" שלו לתת לכלב הציד שלי להריח כך שימצא אותו....... אפשר להאשים את האנדו ?

זואילי

New member
זקזק ../images/Emo201.gif

מקווה שהוא לא הגיע לתה"ש אלא רק קפץ לחופשת חג אצל ידידה. והוא יחזור כי יתגעגע לחגוג עם המשפחה שלו.

לוואנדר

New member
נו מה נהיה זק האם נמצא חגי../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif|

זק, האם אפשר לומר שנה טובה??? האם החתלתול חזר לאימו?? האם הכל כשורה? לוואנדר

לא לא חזר

מציצה על הדלת כל הזמן קוראת לו כל הזמן ומקשיבה טוב טוב לקולות אולי אחד מהם זה שלו...... עדיין מחכה למתנה שלי לראש השנה...בדמות חתול.

liatsw1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

בס"ד בעז"ה שהשנה הבאה תהיה ראשית שנה של בריאות איתנה שלא תחושי עוד כאב וחוסר שליטה ושכל משאלות ליבך תתגשמנה לטובה.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif אוי יקרה

לא הייתי כאם כמה ימים (עבודה, עבודה ועוד פעם עבודה
) ועכשיו אני רואה את זה. אז גם אם באיחור, שולחת לך את כל החיבוקים ומקווה שתרגישי טוב במהרה

ליהי ../images/Emo24.gif

מקוה שיותר טוב עכשיו
מבינה את הדאגה בה את שרויה ומקוה שימצא פתרון בקרוב שיחזיר אותך לתיפקוד סביר
חג שמח אהובה

למעלה