שבת שלום לכולם

דור105

New member
שבת שלום לכולם

אני נשא חדש . קבלתי את התוצאות לפני שבועיים .. אני כרגע בריא אבל מאד מקורר ומצוננן ומשתעל המון .. האם יש מישהו שמכיר את הסימפטום ויודע כמה זמן זה יכול להמשך ? תודה

dor105

New member
תגיד דור חסרים ניקים שהיית צריך לבחור

אחד שדומה לשלי?

dor105

New member
אל תיקח את זה ברצינות... לגבי השאלה

עד כמה שידוע לי לרוב הנשאים מספר שבועות לאחר ההדבקה יש סימפטומים של שפעת. זה יכול להימשך עד חודש. אם זה מחמיר כדאי שתתייעץ עם רופא.

אתה בטוח ?

בהתחשב בכך שאצלי כל הנושא טרי אני חייב לציין שיש לי כמו צינון שחוזר על עצמו בהפרש של כמה ימים וכאביי בטן מוזרים , אבל אני מאמין שאין קשר בין הנ"ל. מאיפה המידע הזה ?? { אני מודה באשמה אני בור בנושא }

dor105

New member
סאןשיין ברוך הבא :)

המידע הזה הוא מאתרים כמו אתר הוועד למלחמה באיידס והאתר thebody.com (מאוד מומלץ במיוחד תקרא את Just Diagnosed) לי גם היה צינון שחזר על עצמו, אבל כאבי בטן לא היו. אגב לגבי זוגיות אני מאמין שמי שהיתה לו זוגיות לפני הנשאות תיהיה לו גם אחרי. הנשאות לא משנה את האופי שלך. אתה יודע מתי נדבקת? איפה אתה מטופל?

שלום שלום

עדיין לא מטופל. ולדעתי יש זמן עד שאני יתחיל טיפול. והאמת , יש לי כאבים מוזרים בצדדייי הגרון , וכרגע אני חושב שכל כאב קטן קשור.... וכן אני יודע שאני פרנואיד. וקשר לזוגיות , רק הבעתי את הדאגה שלי... היה לי זוגיות ארוכה { ויותר מאחת } פשוט עכשיו זה קצת אחרת , אבל רק קצת.

למעלה