שבת שלום לכולם

ravithe

New member
שבת שלום לכולם

טוב, אז כפי שחלקכם יודעים, מוטי עמוס מאוד לאחרונה ולא מצליח למצוא זמן לניהול הפורום. אי לכך ולפי הסיכום ביניינו, בימים הקרובים אתאם עם הנהלת תפוז את החלפתו. מאחר ואני עצמאית ולעיתים אני לא נמצאת בארץ ביקשתי מגיא את עזרתו. אני מקווה שיחד נצליח לקדם את הפורום ולהופכו למקום פורה ומעניין. אתם מוזמנים להעלות כאן רעיונות והצעות להמשך. שבת שלום, רווית.

shmoolik123

New member
ובנימה זו-

אני לא רוצה להיות שלילי,אבל,מה לעשות שנורית לא פעילה במיוחד...

דג קדוש

New member
אבל אני עדיין חושב שיש הרבה מה לעשות

ובטוח שלפורום הזה ולליבת האנשים הפעילה שיש בו יש פוטנציאל רב.

bigblabla

New member
אני חושב שמוטי עושה עבודה טובה

מלבד זאת שגם בתור חברים בפורום אתם יכולים לפעול ולעשות דברים... זה נראה נורא נחמד להסתכל מהצד, אבל אני קצת סקפטי אם אפשר להחיות את הפורום הזה יותר ממה שהוא עושה... עבודה של ניהול פורום בבסיסה היא לדאוג לסדר ולהפעלה תקינה, כל דבר שהוא אקסטרה צריך לבוא לא רק מהניהול אלא גם מהגולשים ומהחברים בו.

REDbloodedMAN

New member
:] רק אעדכן ואומר

שדברים הסתדרו, ואמשיך לנהל את הפורום.

REDbloodedMAN

New member
ובאותו נושא

כדי לעורר את הפורום צריך למשוך עוד אנשים כי כמות האנשים בפורום דיי דלה, :] דיברתי עם טל כבר שיחזור קצת לבקרינו בפורום ומקווה שאוכל להביא עוד אנשים, למרות שאינני מכיר עוד יותר מידי אנשים ששומעים את נורית, :) זה יכול להועיל אם תוסיפו בחתימה שלכם (כמו אצלי) את מספר הפורום ואיזה סלוגן נחמד כדי שאנשים יראו שקיים פורום כזה. שבוע טוב

tsukino

New member
אמממ כן

מוטי התקשר אלי ודיבר איתי על זה שלא הייתי הרבה זמן בפורום ממש עשה לי שיחה ארוכה והנה מוטי :) חזרתי :) שלום לכולם

ravithe

New member
בואו נשים את הדברים על השולחן

א. לא אמרתי שמוטי לא עושה עבודה טובה. ב. ראיתי שהוא נכנס מעט ולא יוזם אז הצעתי לו להחליפו והוא הסכים. ג. נדמה לי שגיא ואני היחידים שמבקרים בפורום באופן תדיר ויומיומי ותאמינו לי גם אנחנו עסוקים. אז אין לי בעיה שמוטי ימשיך, אני לא מחפשת לעצמי כבוד או כל דבר אחר, אבל די נמאס לי להתכתב עם עצמי ועם גיא אני יכולה להתכתב במייל.

tsukino

New member
אני לא מסכים איתך

בקשר לסעיף ג. יש הבדל בין לבקר בפורום לבין לכתוב בפורום. אני אישית למרות שלא הייתי תקופה מסוימת נוהג באופן קבוע לבקר בפורום.. זה שאני לא כותב כלום או כותב רק לפעמים זה בגלל שאין לי מה להוסיף...

ravithe

New member
יופי של התעוררות

טל טוב לפגוש אותך (וירטואלית כמובן) וגם את מוטי ואפי. הגבתי כך משום שחשתי בקריאת ההודעות והמסרים שקיבלתי היום שאני חותרת תחת מוטי ורציתי להבהיר שנהגתי בתום וכל כוונתי היתה לעזור.

bigblabla

New member
אני באמת חושב שהנוכחות שאת מפגינה בפורום

ראויה להערכה... אני לא חושב שאף אחד חושב שאת חותרת תחת אף אחד אחר, כולנו פה בפורום חברים וחולקים חיבה משותפת לנורית ולכן חשוב לכולנו באותה מידה לעורר ולהפעיל את הפורום. אני לא חושב שהדיונים פה הם רק בינך לבין גיא, לעיתים רבות את פותחת דיונים שהם לא קשורים ישירות בנורית ולפעמים לא לכולנו יש מה להגיד, לצערנו אין יותר מידי אנשים בפורום, אבל אני כן מבקר בפורום יום יום ועוקב אחריו, לפעמים לא יוצא לצערנו מסיבות יוצאות מן הכלל. באמת, קבלי ח"ח על היוזמה המבורכת ומקווה שכולנו נמשיך לקחת יוזמה משותפת, את בהחלט אחד מנכסיו של הפורום, ואני יודע שגם מוטי מאוד מעריך את העזרה.
בברכת שבוע טוב ומבורך.

למעלה