שבת שלום ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif
עוד סופשבוע מרתק בבית. ד"א, מי בסופשבוע הקודם הזהיר אותי מתורנויות מטבח? מה אתם לוקחים את זה כל כך קשה, היה כיף !
ואני עוד עשיתי את חדר האוכל של הקצינים [בית מלון 100 כוכבים], סגל [מה שנקרא אוכל] ושלנו [מה שנראה כמו שאריות של מה שנשאר משני הקודמים, למרות שאני לא מתלוננת, סבבה לי]. בקיצור, תורנות מטבח ב-3 חדרי האוכל של עובדה באותו היום, זה משהו
. אם פעם חשבתי שקצינים זה עם מתורבת לפחות קצת מעצם היותם קצינים, אז מההההההה זה טעיתי
אם פעם חשבתי שהסגל לא סתם צועק עלינו כשאנחנו אוכלים כמו בהמות, אז מההההה זה טעיתי, צריך לראות איך חדר האוכל נראה אחרי הארוחה שלהם
בקיצור, היה כיף. אנשים ממש דואגים שם. כיוון שבין השאר עשיתי את הקצינים [כה, זה נשמע רע אני יודעת], אכלתי צהריים בחדר האוכל שלהם. אמא, איזה תענוג זה היה. אוכל חם וכאלה, מגוון וכו'. עוד דבר שלא הבנתי באותו יום למה נגד כמעט הכי בכיר [נראה לי שני סיטרואנים וכוכב, לא זוכרת את הדרגה] מלצר בחדר האוכל, זה היה נראה לי קצת תמוה. כאילו, מה, נגמרו בעובדה הקורסיסטים? בקיצור, תורנות מטבח זה אחלה של דבר. שווה להתגייס בשביל זה
אני כבר מחכה לתורנות הבאה בשביל לאכול עם הקצינים [וד"א, היה צריך לראות איך כולם פתאום התחילו לפרפר כשהמב"ס נכנס לאכול, זה היה משהו
]