שבת שלום לכולם!!!

שבת שלום לכולם!!!

הללו אל בקדשו (בקדשו) במרומיו במקדשו (מקדשו) הללוהו בכינור בחלילים ובמזמור הללויה, שבת שלום. (הללויה, שבת שלום.)

AeroSlash

New member
שבת שלום ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

עוד סופשבוע מרתק בבית. ד"א, מי בסופשבוע הקודם הזהיר אותי מתורנויות מטבח? מה אתם לוקחים את זה כל כך קשה, היה כיף !
ואני עוד עשיתי את חדר האוכל של הקצינים [בית מלון 100 כוכבים], סגל [מה שנקרא אוכל] ושלנו [מה שנראה כמו שאריות של מה שנשאר משני הקודמים, למרות שאני לא מתלוננת, סבבה לי]. בקיצור, תורנות מטבח ב-3 חדרי האוכל של עובדה באותו היום, זה משהו
. אם פעם חשבתי שקצינים זה עם מתורבת לפחות קצת מעצם היותם קצינים, אז מההההההה זה טעיתי
אם פעם חשבתי שהסגל לא סתם צועק עלינו כשאנחנו אוכלים כמו בהמות, אז מההההה זה טעיתי, צריך לראות איך חדר האוכל נראה אחרי הארוחה שלהם
בקיצור, היה כיף. אנשים ממש דואגים שם. כיוון שבין השאר עשיתי את הקצינים [כה, זה נשמע רע אני יודעת], אכלתי צהריים בחדר האוכל שלהם. אמא, איזה תענוג זה היה. אוכל חם וכאלה, מגוון וכו'. עוד דבר שלא הבנתי באותו יום למה נגד כמעט הכי בכיר [נראה לי שני סיטרואנים וכוכב, לא זוכרת את הדרגה] מלצר בחדר האוכל, זה היה נראה לי קצת תמוה. כאילו, מה, נגמרו בעובדה הקורסיסטים? בקיצור, תורנות מטבח זה אחלה של דבר. שווה להתגייס בשביל זה
אני כבר מחכה לתורנות הבאה בשביל לאכול עם הקצינים [וד"א, היה צריך לראות איך כולם פתאום התחילו לפרפר כשהמב"ס נכנס לאכול, זה היה משהו
]

הקיובה

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

קודם כול שבת שלום מזמן לא ביקרתי כאן מה שלומכם
,אבל אני חושבת שאולי עכשיו יצא לי יותר להיות כאן כי התחברתי לאינטרנט בבית
אז שיהיה לכולכם סוף שבוע נפלא

אסתרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!

ברוכה השבה והשווה:)))))) איפה היית??? מה את עושה? מה חדש??? ספרי ספרי:)

הקיובה

New member
=) שלום גם לך יקירה../images/Emo70.gif

זה לא שהייתי באיזה מקום מיוחד חחח, פשוט לא היה לי אפשרות להיות הרבה במחשב רק לפני כמה ימים התחברנו לאינטרנט כפי שכתבתי בהודעה,התחלתי שירות לאומי וזה נחמד יש נסיעות חינם ברכבת חח , ויותר מיזה הכול רגיל. מה איתך?ובכלל מה קרה בפורום הזה בזמן הארוך שלא הייתי כאן
אשמח לשמוע עידכונים.

איתי הכל סבבה:)

עברתי את הבחינות מהקורס שלי מזכירות רפואית קיבלתי תעודה בתחילת החודש. זה נחמד שעברתי ושאני לא אצטרך לעשות שוב פעם מבחן חוזר... אבל מזכירות רפואית זה לא התחום שלי ..לא אוהבת את זה..אני יותר בכיוון אומנות אני חולה על צילום ואם יצליח לי לעסוק בזה זה יהיה מדהים:))) אבל בנתיים אני יעסוק בזה אחרי שאני יחזור לארץ באוקטובר. בנתיים קצת עובדת ... ב 18 ליולי אני טסה ל- 3 חודשים למוסקבה לבן זוג שלי ואני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה קורה בפורום? קיריל צירף את אלה (ארוסלש) שהיא תהיה מנהלת שותפה שלו בפורום וזה נחמד:)) העתלקות חזרה ושני אנשים כבר השתתפו בה מתי יהיה השלישי לא יודעת.... יש לנו קצת בלגן בפורום עם הברבורה (אבישג מעיין לשעבר) נקווה שזה יפתר בקרוב:) ו.....לא היה לנו מפגש פורום עדיין:(((((((((( וזהו:) איפה את עושה את השירות הלאומי שלך?

הקיובה

New member
../images/Emo9.gif

כן שמתי לב שהיא גם מנהלת בפורום,האמת רעיון טוב לפחות מישהי וותיקה שיודעת מה הולך כאן. היי לא סיפרת לי שיש לך חבר חדש לא יפה חח,והוא גר ברוסיה
או שהוא רק נסע לביקור
. כן ראיתי את מקרה הברבור הזאת חח, באמת לא הבנתי מה הקטע שלה,אולי נחסום אותה וזהו
. בכול אופן לגבי השירות שלי,התחלתי אותו באירגון נכי צה"ל ואחר כך עברתי למשרדי העמותה שבה אני רשומה. דווקא די נחמד לפחות יש שם בנות בגילי אז החברה יותר סבבה כזאת,בארגון נכי צה"ל היו רק זקנות שמדברות על הנכדים שלהם חח, למרות שהיו שם כמה אנשים נחמדים עדיין זה לא לגיל שלי... אז ספרי קצת על החבר החדש
,והכי חשוב תהני לך ואל תשכחי לספר חוויות

:))))))

הוא גר שם(במוסקבה) והייתי אצלו שנה שעברה וגם השנה אטוס כמו שכתבתי כבר:) ואני מתכננת גם לעבור לשם לתמיד:) אז שמו אולג הוא בן 26 ,הוא מוזיקאי , מנגן על בס גיטרה,יודע גם לנגן על גיטרה,אורגן,וגם לשיר יפה:),הוא לומד בקולג' למוזיקה ו יש לו שתי להקות השנייה בשלבי התחלה רק ואם הראשונה הוא מנגן כמעט שנה ושבוע שעבר היה להם הופעה במועדון:)))),הוא לומד קבלה למרות שהוא נוצרי..אבל הוא מרגיש יהודי:) אנחנו ביחד כבר שנתיים ו 4 חודשים (יום שבת) והוא הכי מדהים שיש !!!!!!! ו........ עוד משהו?:) הא והוא יותר מחבר..:) מה עם החבר שלך?

הקיובה

New member
לא אל תעזבי אותי../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

וואו באמת המון זמן לא דיברנו,שנתיים
יפה מאוד אבל איך בדיוק ניהלתם ככה קשר
הוא גר בצד השני של העולם בערך חח,טוב אני גאה בכם
. שיהיה לך רק טוב ושתמשיכו לאהוב ככה
. ולמה שהוא לא יבוא לארץ
,הרי כמו שאת תעזבי את הכול גם הוא יכול לעשות את זה בשבילך ואז ככה תישארי כאן
. לגבי החבר שלי זה די טרי חח,אנחנו יחד חודשיים וחצי וקוראים לו אילן והוא גר בחיפה וזהו הוא חמוד וטוב לנו יחד
אין לי תמונה על המחשב אז בהזדמנות אראה לך.

:)

אנחנו מתכתבים באינטרנט,כל יום מדברים בטלפון..קשה, מתגעגעים אבל קשה יש אהבה אמיתית שורדים במצבים :) עכשיו לגבי העזיבה 1. אני בעצמי רוצה לעזוב לרוסיה...אני קשורה לרוסיה ואני אוהבת את רוסיה יותר מישראל..וממזמן רציתי לעזוב לשם. 2. הוא לא רוצה לבוא לפה ושוב פעם אני לא רוצה להביא אותו לפה... א.הוא מוזיקאי ורוצה לעסוק רק במוזיקה ופה בארץ הוא לא יוכל לעסוק בזה..במוסקבה זה פופלרי ויכולים להיות לו הרבה קשרים אז שמה קל מביחנה זאת. ב.הוא לא יהודי...הוא לומד קבלה הוא שומר מסורת והוא לפי דעתי יותר יהודי ממני ומאוד הרבה אנשים בארץ אבל זה רק בנשמה,מבחינה חיצונית הוא לא יהודי. ו...זהו ניראה לי. שיהיה לכם המון בהצלחה ביחד:)

הקיובה

New member
טוב האמת שזה נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

תמיד אמרת שאת רוצה לחזור לרוסיה,אבל אף פעם לא חשבתי שבאמת תעשי את זה. אבל אני מבינה את נקודת המבט שלך, אימא שלי עד היום מידי פעם חושבת על לחזור לארגנטינה למרות שזה לא ניראה לי יקרה אבל היא בהחלט חושבת על זה לפעמים,ואני בהחלט מאחלת לך אושר והמון הצלחה. טוב האמת שאני בטוחה שתבואי לבקר מידי פעם לא
, ואני מאמינה שנימצא דרך לשמור על קשר במיוחד עכשיו שיש לי אינטרנט. ותודה לך,גם אני מקווה

אבל אני לא עכשיו אחזור..

אני מתכננת לעזוב שנה הבאה או משהו... וברור שאני יבוא לבקר ההורים שלי נשארים פה הקרובים קצת חברים:) וברור שנהיה בקשר אני לא מתכוונת לנטוש את הפורום ו יש שגם אייסי ומסן:) גם לך המון אושר והצלחה

הקיובה

New member
אהה הבנתי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

יותר טוב עכשיו,נכון את צודקת באמת יש הרבה דרכים לשמור על קשר. כן אני גם חושבת שתבואי לבקר כדאי לך
,בכול אופן שיהיה רק טוב זהכ הכי חשוב

למעלה