שבת שלום לכולם.....

שבת שלום לכולם.....

אנחנו פה 6 חברים כל היום אם רותם מנסים כרגיל לשכנע אותו לצאת איתנו רותם הלך להתקלח אז אני כרגיל משתלט לו על המחשב אני מכיר את הפורום הזה בבקשה אנשים למי שיש השפעה עליו תחזירו לנו תשובה ותכתבו לנו כמה שיותר מהר אנחנו לא יוצאים בלי רותם בבקשה אנשים כולנו פה מחכים בבקשה ממכם

רתם תצא קצת מאמי מה קרה היום?../images/Emo35.gif

למה אתה לא רוצה לצאת? מה אתה לא מרגיש טוב או משהו? אגב יש לך חבריםטובים שדואגים לך - אז רותם אל תבאס אותם , אני מתה לצאת ע כשיו ואין לי ממש עם מי - כל החבר´ה היתקשרו אליי במשך כל היום ולא הייתי זמינה עכשיו כולם כבר יצאו לטבריה איזה באסההההההההה שוב שבת לבד בבית אני מבואסת מזה רצח- ממש מבאס איזה שבת לא נעימה לא יצאתי הרבה זמן יחסית באסה באסה מאוד! לפחות תצא אתה אם לא אני תבלה במקומי. אוהבת ומקווה שתעשה את החברים שלך קצת יותר שמחים >>>>> ילדת החופים <<<<<< אלין- שחולה עליך מאמי.

תודה אלין....

הגעתי לפני כמה דקות והם אמרו לי על זה שהם רשמו אז הנה יצאתי גם בשבילך... *****רותם*****

נו רותם אל תבאס אותם ותצא כבר../images/Emo140.gif

אני מתה לצאת אני מה זה מבואסת כולם כבר יצאו ניסו לתפוס אותי במשך כל יוטם ולא הייתי זמינה איזה באסההההההה עוד שבת שבד בחדר המדכא הזה אלוהים אוייי באמת שבת של באסה . אז תצא במקומי אה רותם??. >>>ילדת חופים>>>>>> אלין שאוהבת אותך כמו אח.

למעלה