שבת שלום לכולם קפצתי רגע הביתה מהמילואים אני מקוה שאתם מתנהגים יפה.
C clevelandrocks New member 23/3/07 #1 שבת שלום לכולם קפצתי רגע הביתה מהמילואים אני מקוה שאתם מתנהגים יפה.
מ מורי לנצח New member 24/3/07 #2 עושות שלום!!!../images/Emo9.gif ינוני!! געגעתי (זאת קרן אור אגב לא מורי, מורי אומרת שהיא לא התגעגעה ) יווו תהיתי לאן נעלמת .. שבוע טוב איש
עושות שלום!!!../images/Emo9.gif ינוני!! געגעתי (זאת קרן אור אגב לא מורי, מורי אומרת שהיא לא התגעגעה ) יווו תהיתי לאן נעלמת .. שבוע טוב איש
C clevelandrocks New member 24/3/07 #3 איך זה שדווקא כשאת בארץ אני בצבא? גורל אכזר! מה איתך? איך ניו-יורק, יא מושחתת? אני מקוה שזה בסדר שאני כותב בעברית... תמסרי ד"ש למורי (מה אתן מעוללות הפעם?)
איך זה שדווקא כשאת בארץ אני בצבא? גורל אכזר! מה איתך? איך ניו-יורק, יא מושחתת? אני מקוה שזה בסדר שאני כותב בעברית... תמסרי ד"ש למורי (מה אתן מעוללות הפעם?)
ב במרחק נגיעה מכאן New member 25/3/07 #4 שופשופשופ אני בסדר גמור באתי לחופשת מולדת קצרה (פסח) ניו יורק אחלה וגם הלימודים ! (לחץ היסטרי אבל כיף!) ואני באתי למשחק
שופשופשופ אני בסדר גמור באתי לחופשת מולדת קצרה (פסח) ניו יורק אחלה וגם הלימודים ! (לחץ היסטרי אבל כיף!) ואני באתי למשחק