שבת שלום לכולם

avorly

New member
שבת שלום לכולם

קצת לחזור לשגרה..... רגליים לניתוח

vca

New member
בגלל הגיל אני רואה 4 אצבעות ?

או שזה באמת ?

avorly

New member
vca, לא בגלל הגיל

הראייה שלך בסדר גמור. הקמיצה גדלה למעלה.

avorly

New member
מק../images/Emo78.gif 3.......2.......1.......

כדי שכולכם תראו ותגיבו קפיץ קפוץ
......

avorly

New member
שלומי ../images/Emo45.gif חברים- עוד מישהו?!

נהינת לקרוא ויש לי עוד תמונות שמחכות לפענוח. אנא נסו כולכם. אם אפשר- נסו להתייחס גם לשאר הרגל, לא רק לאצבעות.

csh018

New member
מכיוון שאין סדר באצבעות אין

סדר בראש!!!!! שלומי

avorly

New member
יפה....

ומה עוד? מה על זה שדווקא הקמיצה "חסרה". היא לא. היא קיימת למעלה.

csh018

New member
הקמיצה למעלה הייתי אומר שיש לנו

אסטרונאות.... אבל עם נקח ונרד לעומק הכיוון למעלה משך את כל שרירי גב עליון, ויש כאן בעיות עם צוואר וכל החלרק העליון של הגב, בנוסף זה אזור צאקרת הלב, שימחת חיים, אמון ואמונה... שלומי

הערה

אם אני לא טועה הקמיצה מייצגת את חלק מחוש השמיעה{שמיעה פנימית,הקשבה לקול הפנימי שלנו}יכול להיות משהו עם האינטואיציה?

אצבע שנייה ברגל ימין

נראית כמו "אצבע פטישית" .... כאילו "נאחז באדמה" ? אני אומנם שנה א' .... ויתכן שיש טעות. אבל זה מה שאני רואה. אני גם רואה חריץ רוחבי שממש תוחם ממרידיאן 1 עד 4. שאין לי ממש מושג מה זה אומר אבל זה די ברור לעין.

avorly

New member
קריני,

כל דעה נחשבת
ומכל אחד כולנו לומדים. לשם הבהרה-, למה הכוונה "מרידיאן 1 עד 4"? הסבירי יותר מה את מקבלת מאצבע פטישית.

טל גיא

New member
קשה לאבחן את כפות הרגלים מהתמונה

אבל לי נראה אזור האש והאויר מאוד אדומים יחסית לכל כף הרגל , נראית בתקופה מאוד מבלבלת , גדושה , טחינה של הראש, קיים גם כפי שנאמר בעיה ביחסי אמון, לקיחה או נתינה מהשפע, אולי אפילו טראומה שגרמה לאובדן האמון. בנוסף האצבעות הפטישיות אולי מלמדות על חוסר יציבות חוסר בטחון נסיון להאחז וכן ניתן לראות כי גם בעקב ישנה פלישה של מים שגם יכולה להוביל לכוון של חוסר יציבות וחוסר בטחון בצרכים הבסיסיים.

הסבר ....

אצבע פטישית, בעיות שיניים? או אולי חניכיים? אדם שנאחז אולי בכוח, בהגיון. החריץ הרוחבי אולי מסמל עייפות, קריסה. סגירה על האיזור, אולי הריאות.

כמה שאלות בקשר לתמונה

שלום! אני סטודנטית לרפלקסולוגיה שנה א'. היו כמה דברים שראיתי ורציתי לוודא אם אכן באמת קיימים ברגל שבתמונה. כמו שקארין אמרה,יש באמת חריץ גדול שנמצא באיזור הריאות וממש עד קו הסרעפת,זה עלול להראות על בעיות בנשימה וכו? זה רק נדמה לי או שיש טונוס רפוי? ראיתי גם שכל איזור מערכת העיכול מאוד מחורץ,וזה עלול להעיד על בעיות במערכת העיכול. אני אשמח לתגובות

מלייי שלום

לגבי החריץ על אלמנט האש לאורך הריאות אין ספק זה ברור..לגבי מערכת העיכול אני לא כל כך בטוח וזה מפני שהרגל לא תלויה ורפויה{עם כרית מלמטה למשל} כדי שנוכל לראות את המצב האמיתי שלה.. פה יש השענות של הרגל על העקב מה שיוצר קימוטים או גלים בעיקר באיזור של אלמנט המים{מערכת העיכול} ויכול ליצור רושם של בעיה שלמעשה לא קיימת..כמו כן התמונה לא כל כך ברורה וקשה לנתח לפי מה שרואים..{דעתי האישית}.

avorly

New member
מלייייייי, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

את לגמרי בכיוון. המשיכי עם התחושה והכיוון.

למעלה