שבת שלום לכולם
א אל האור10 New member 29/12/06 #5 שבת שלום ואוריאן, תהיי בריאה. איזה זיכרון! נשמה איך את זוכרת? שבת שלום לכולם!! עוד שבוע מפגששששש!
ע עדי מחיפה New member 30/12/06 #8 שבת שלום../images/Emo16.gif אוי איזה שבוע.. מבחנים בחנים...עמוס עמוס...א בל מחצישבוע הבא..אין מבחנים!!ישששש!!!י אלה מבחן במת' מורשת!! בהצלחה לי!!!
שבת שלום../images/Emo16.gif אוי איזה שבוע.. מבחנים בחנים...עמוס עמוס...א בל מחצישבוע הבא..אין מבחנים!!ישששש!!!י אלה מבחן במת' מורשת!! בהצלחה לי!!!
S sarit lang New member 30/12/06 #12 שבוע מדהים לכולם אני קצת חולה ...התקררתי ואני על אנטיביוטיקה..אז אני מקווה שיהיה לי שבוע טוב...!
S sarit lang New member 30/12/06 #17 אמרתי לך שנדבר על זה ב6 עניים... אני את ו... ( ? )את יודעת מי עוד....!!! אז חכי אם זה קצת....ודברי איתי על זה באיי סי ..... שאני לא יצטרך לממן לעוד כמה פה טיסות.... (בעצם זה לא רק טיסה זה גם חצי מהבית לא????)
אמרתי לך שנדבר על זה ב6 עניים... אני את ו... ( ? )את יודעת מי עוד....!!! אז חכי אם זה קצת....ודברי איתי על זה באיי סי ..... שאני לא יצטרך לממן לעוד כמה פה טיסות.... (בעצם זה לא רק טיסה זה גם חצי מהבית לא????)
כ כוכבה 27 New member 30/12/06 #18 אין בעיה יש לך שבוע להשיג לי כרטיס טיסה לתאילנד. חברה מי עוד רוצה כרטיס טיסה לתאילנד?
S sarit lang New member 30/12/06 #19 אה... את נותנת לי שבוע להשיג ... ואני נותנת לך 5 שניות .... ל ה ר ג ע ! ! ! אחרת אני יטיס אותך הכי רחוק .................... לתל אביב....
אה... את נותנת לי שבוע להשיג ... ואני נותנת לך 5 שניות .... ל ה ר ג ע ! ! ! אחרת אני יטיס אותך הכי רחוק .................... לתל אביב....
כ כוכבה 27 New member 30/12/06 #20 יש לך יום אחד להשיג יותר נכון אני נותנת לך פס ליום אחד להשיג לי כרטיס טיסה לתאילנד