שבת שלום לכולם!

dimfo

New member
שבת שלום לכולם!

זמן רב לא פקדתי את הפורום עקב השינויים והחיים שממשיכים לנסוע בלי הפסקה, אבל לכל אחד יש לפעמים יש זמן לחזור למקורותיו... רציתי לקבל המלצה לסופש לאיזה אלבום טוב של CCR להתחיל איתו את הצלילה לתוך אלבומיה של הלהקה, מה תגידו? וכמובן, שיהיה לכולם סופש טוב, שקט וקסום, עם הרבה מוזיקה.

COSMOS FACTORY

אלבום מדהים, כיפי לשמיעה. מלא זמן לא שמעתי ואין לי בצורתו הגשמית (למעשה כבר אין לי אותו בכלל), אבל מהזכרון המעאפן שלי אני אציין את "לפני שתאשים אותי" "כל עוד אני רואה את האור" (חרא של תרגום) שהם ההגדרה לאיך רוק צריך להשמע ולהרגיש, את "מי יעצור את הגשם" שהוא לא פחות ממדהים וכן את הקאבר למרוין גיי (למרות שאני מעדיף את המקור) "שמעתי את זה מבעד לכרם" (אני הורג את עצמי עם התרגומים שלי). את האחרים אני לא מכיר, "נהר ירוק" אמור להיות טוב. בסה"כ כל האלבומים שלהם עד1970 כולל אמורים להיות מצויינים.

melancholy man

New member
הכרונוכולים של זיקני פלורידה

לא יודע עד כמה זה מגניב להמליץ על אוסף, אבל ביננו, CCR היא להקה כ"כ טובה שכל אלבום שלה הוא סוג של אוסף להיטים, אז למה לא ללכת על האלבום שמראש היה אוסף? מה עוד שכרוניקלס של קרידנס הוא אולי האוסף הכי טוב של הרכב כלשהו, תענוג טהור, אחרי זה, פשוט לך לפי הסדר, כולם טובים, כולם היו בני, כולם יצאו על תנאי..

למעלה