שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

אני עוברת על הדואר של שבת ופתאום קטלוג מעולה של פתרונות טובים לבית, מיד חשבתי עליכם והחלטתי לבוא ולהראות לכולם! אז אני אסביר כל דף ודף מה אתם רואים בו כי הסריקה לא ממש יצאה נקייה... תהנו: דף 1: 1. מתקן דקורטיבי ל-3 גלילי נייר טואלט לא נופל לא נרטב פשוט יפה ונוח. 2. מתקן למטאטא מגב וכלי ניקוי שונים . הכל נתלה על פלסקיט קשיח ויפה חוסך מקום וחביב לעין. 3. מדפים למתחת לכיור גם מנצל מקום גם יפה וגם מסתיר את הצנרת. למי שצריך פרוט נוסף על כל מוצר שיכתוב.

המשך..

דף 2: 1. משטח רשת לשמירה על הכיור לשמירה מלכלוך ושריטות ונזקי הזמן. 2. מגן קערה להגנה מפני נתזים שומר על סביבת עבודה נקייה 3. מתקן דקורטיבי יפה קל ונוח לאחסון סבון ללא צורך בקידוח 4. מדפי פלסטיק מדורגים למטבח מעמד לתבלינים לארון או להניח על השיש יש לי כזה פשוט קל ונוח למצוא את התבלינים.

דף 3:

1. 5 קולבים בקולב 1.. 2. קולב אחד ל-6 זוגות מכנסים 3. הכיריים ישארו נקיות ואסתטיות סט של 8 משטחי אלומיניום לכיסוי הכיריים.

דף 4

1. סדר ויופי נכנס למטבח מתקן תלת קומתי המתאים לאחסון בפינות המטבח. 2. ציפוי האמאיל נפגם תכשיר מיוחד לתיקון משטחי אמאיל 3. להסתיר את החלודה בקלות נוזל מיוחד. 4.מוט אמבטיה ועלו המדפים.

דף 6:

1. סל רשת לאיחסון כביסה צעצועים וחפצים יש לי אותו מעולה את בגדי החורץ מכניסים פנימה לוקחים את שואב האבק מתבצים את הסל ומכניסים לארון עד החורף הבא. 2. לשמור על המגהץ נוצץ ומבריק 3. להזיז רהיטים כבדים בקלות וביעילות 4. תשכחו ממתקני גיהוץ שטח מרופד לגיהוץ יעיל.

דף 7:

1. הסוף לקיפול הצינור 2. הקץ לבלאגן במקרר בארון המגירות. 3. חייבים מקום? קחו 4 מדפים איכותים.

דף 8:

1. מתלה לאחסון בגדים +מגירות 2. חליפות לתלייה ושמירה על בגדים 3. קופסאות לאחסון לכל מטרה 4. מתלה לאחסון נעלים 5ץ איחסונית מתחת למיטה

דף 9:

1. מתקן לאיחסון שלטים 2. עיצוב מחודש ואופנתי לשירותים 3. סגירה מהירה וקלה לשקיות ניילון 4. מהיום גם הלכלוך הקשה מוסר בקלות

דף 10

1. מדף רב שימושי וגדול ללא צורך בקידחות (פנינה זה בשבילך אמרת שאסור לך לקדוח הקיר) 2. כיסוי מעוצב למכונת הכביסה מגניב אני הולכת לקנות אותו כיסוי יפה ומעוצב עם כיסים בצד לאיחסון האבקת כביסה

עדי 5

New member
מלאכית,תודה

יש פה כמה רעיונות שמתאימים לי. יוצאת לחיפושים אחרי החברה הזו.

אני קיבלתי אותו מעסקה טובה

אבל בדף מספר 11 יש את שם החברה שמוכרת את המוצרים אז אפשר לחפש אותה בגוגל.

טליW

New member
יפה מצידך שטרחת לסרוק לחבר'ה

את הקטלוד

למעלה