כמה תיקונים ותוספות ../images/Emo3.gif
1. הראיון היה בגל"צ ולא בגלגל"צ בין השעות 13:00 עד 15:00, לצערי גם לי יצא לשמוע בשעה הראשונה רק את הקטע שהם דיברו על "פועל במה" על כל התקופה שאהוד עבד עם הגשש החיוור אבל מתוקף תפקידי (
) מי שעדכנה אותי לגבי מה שהיה בשעה ההיא צמצמה את המידע למה שיעניין אותי כלומר, זה הסתכם ב: "הם דיברו על מאיר!! הקריין סיפר לאהוד שלפני כמה ימים הוא דיבר עם מאיר ומאיר סיפר לו על האירוע המשפחתי האחרון שיוסי נכח בו ביום העצמאות" אז אני מניחה שהם דיברו קצת על יוסי ועל מותו.. לגבי השעה השניה, שכחת את כל הקטע שהם דיברו על דילן כמורה רוחני ושהוא הוחלף ב.. ב.. וואי לא זוכרת
הבורות תהרוג אותי בסוף
ומאוד אהבתי את איך שהוא דיבר על הדת באופן כללי ואמר שהדת שלנו לא מתיימרת לתת את התשובבות להכל ושהוא באופן אישי לא מחפש בה תשובות, שהיא לא מציגה את העולם בוורוד ומבטיחה אושר ושההיסטוריה היהודית מוכיחה את זה.. (בעיניי זו דרך מאוד נכונה של הסתכלות הרעיון של לא לחפש תשובות אלא דרך..) הממ.. מה עוד? הם דיברו על מהרי נא שמסתבר התחיל מפזמון שהוא כתב הרבה שנים קודם בצד של מחברת כשרבוט כשהוא חשב שהוא צריך כבר לוותר על המוסיקה ורק אח"כ הוסיף לו את הבתים הגאוניים שלו..
ולצערי אני לא זוכרת כרגע עוד.. אני מאוד התלהבתי בעיקר מהגישה שלו לדת ולחיים.. אז זה גם מה שאני זוכרת הכי טוב
אהה כן, היה גם את הקטע של הנהג מונית (מאיר הציל אותו עם דומינו
) והוא דיבר על זה שאנשים כאלו (כמו הנהג מונית) לדעתו גם חשובים מאוד כי זה מאזן את המחמאות שהוא מקבל ומשאיר אותו על הקרקע.., הוא דיבר על פחד במה שנחלש ככל שהזמן עובר אבל בכל זאת הוא תאר סיוטים בלילות (כל מני הגעה להופעה עם זוג נעליים כשכל נעל בצבע אחר, שהוא מופיע עם הגיטרה האקוסטית ושר את אביאר לך
ושומע את הקהל והכל אבל הוא תקוע בתוך איזה מבוך ולא מוצא את הבמה.. וכו'..) והתקפי חרדה קלים ב-5 הדקות לפני שהוא עולה לבמה.. הוא אמר שבהתחלה הוא הופיע כל הזמן עם עיניים עצומות
והזכיר גם פחד גבהים..
(לרגע שקלתי לשאול אותו למה הוא מתעלל בעצמו ככה אבל החלטתי שזה לא משרת לי את האינטרסים כי אני צריכה שהוא ימשיך לשיר ולהופיע
) וואי זכרתי יותר ממה שחשבתי שאזכור
אני אשתוק עכשיו
שבת שלום..