שבת שלום לכולם!
ד דנונה לייט New member 11/8/06 #2 להבא לשירשור נצלש"ים או חברתי.. אבל מכיוון שאין אחד ( ) אז באמת שבת שלום! נצל"ש:כמה פוסטים אפשר לכתוב ביום?? כנסו לבלוג דרך החתימה שלי ותגלו שמות הפוסטים: אז איך היה בים וואו, גדלתי, אשכרה גדלתי!! אינג'וי בייבה
להבא לשירשור נצלש"ים או חברתי.. אבל מכיוון שאין אחד ( ) אז באמת שבת שלום! נצל"ש:כמה פוסטים אפשר לכתוב ביום?? כנסו לבלוג דרך החתימה שלי ותגלו שמות הפוסטים: אז איך היה בים וואו, גדלתי, אשכרה גדלתי!! אינג'וי בייבה
ד דנונה לייט New member 14/8/06 #10 נצל"ש-ניצול שירשור זה שירשור מיוחד שבו שואלים שאלות קטנות שלא יתפתחו סביבן דיון או שנשאלו פעמים רבות בעבר. או סתם ניצלוש"ים למיניהם.. אני שולטת בחומר
נצל"ש-ניצול שירשור זה שירשור מיוחד שבו שואלים שאלות קטנות שלא יתפתחו סביבן דיון או שנשאלו פעמים רבות בעבר. או סתם ניצלוש"ים למיניהם.. אני שולטת בחומר
ח חרבביש New member 12/8/06 #3 ../images/Emo207.gif חשוב מאוד!!! כנסו לפה:זה סיפור שלי ושל נגה, מאוד מומלץ! קישור אה, ושבת שלום.
E Eos14 New member 12/8/06 #6 ../images/Emo29.gif שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif