שבת שלום לכולם

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo197.gif../images/Emo158.gif../images/Emo172.gif

אכלנו צהריים אצל הוריי בעלי. היה נחמד. חזרנו וישר נירדמנו. מנש עדיין ישן ואני מכינה מטעמים לערב . אמנם אני ומנש יוצאים אבל ארוחת ערב שבת זה MUST וחגי מאז הבר מצווה הוא מקדש. שבת שלום

effyba

New member
../images/Emo213.gifשבת שלום ו...../images/Emo8.gifתכנית למחר..

זה מה שבא לי לעשות מחר..בטח לא לבשל..ובטח לא לזלול... שבת בבוקר/ מילים: תרצה אתר לחן: יוני רכטר שבת בבוקר! יום יפה, אמא שותה המון קפה, אבא קורא המון עיתון ולי יקנו המון בלון. אפשר ללכת לירקון, לשוט שם בסירה, או לטייל עד סוף הרחוב ולשוב בחזרה, אפשר לקטוף פרחים, כאלה שלא אסור, ואפשר ללכת עד הגן ולראות שהוא סגור.

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אנחנו נוסעים מחר לכנרת, לחוף מסודר אבל כזה שאסור בו להדליק מנגל. כבר הכנתי בורקסים וביצים קשות. שוברת את הראש מה עוד ניתן לקחת... (כמובן חוץ מפרות, ירקות וחטיפים....) אנחנו נוסעים לכל היום.

שבת שלום- הנה זה מגיע ניוקי תפו"א

שהכנתי מוקרם. מתכון עצמי 1 קל' תפו"א מבושל. 1 קל' קמח תופח. כף מלח. 2 ביצים. אופן ההכנה. לוקחים קערה מבשלים את תפו"א מועכים למחית. מוסיפים 2 ביצים שלמות. ומוסיפים את הקמח בהדרגה מערבבים טוב טוב העיסה צריכה להיות לא דביקה ומתחילים לעשות צורות. ממלאים סיר גדול במים נותנים לו לבעבע ואז מכניסים את הניוקי. כשהם צפים לסנן ממים. טעים מאוד ומומלץ לרוטב מוקרם: לוקחים שמנת לבישול 15 % . מרתיחים מוסיפים 1 תיבולית בזיליקום של קנור. מערבבים. ומוסיפים גבינת קשקבל ומוסיפים לניוקי

למעלה