שבת שלום לכולם

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

effyba

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום לכולם

מי אוהב את השבת? מי אוהב את השבת? -אמא ואבא. מי אוהב את השבת? -סבתא וסבא. מי אוהב את השבת? אני, אתה ואת! כל העולם כמעט! אז למה כל יום שבת ,כל יום שבת?

שבת שלום ומבורך ../images/Emo24.gif

אתם חושבים שהאמא מסתובבת פה בפורום?
שבת/ שמואל בס עוד מעט ירד אלינו יום שבת הטוב. לכבודו תכין אמנו מטעמים לרוב. בואי, בואי, הברוכה יום שבת,יום מנוחה! בואי נא, בואי נא, המלכה!

שבת שלום לכולם ../images/Emo48.gif

שבת חמה של ים
וטיולים
מאחלת לכולם שבת כייפית באשר תהיו

שבת שלום../images/Emo24.gif

רק לפני שעה סיימתי לנקות ולהבריק את כל הבית... הייתי עסוקה כל היום בהכנות .. הכנתי קוריצה שלמה בתנור שהושרתה מס' שעות במרינדה עשירה... הכנתי אורז לבן, קציצות, מרק ירקות, סלטים, שניצלים. אני ומנש יוצאים הערב לסרט "מחיר הבגידה" והילדים עדיין לא ישנים..[חגי שומר עליהם]... אני כ"כ עייפה ואין לי חשק לצאת בטוח ארדם בסרט אבל מנש ביקש יפה ולא נעים לסרב.. אספר חוויות מחר מהבילוי. סופ"ש נעים ותהנו עם המישפוחע

ayeletba

New member
תראו.. ../images/Emo3.gif

היינו אצל חברים, לא נגעתי בבורקס ואכלתי רק סלט מטעמי דיאטה וקלוריות. הייתי גאה בעצמי ובכושר ההתאפקות שלי. אלא שאז.. רק נכנסתי לכאן וכל מיצי הקיבה שלי החלו לרעוש עם כל המעדנים, התבשילים, המאפים והלחמים שהצגתם פה. שערוריה ממש!! ואני מתכוונת לנסות גם הרבה דברים מכאן - אז תזהרו..
.

liri לירי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאנשים יקרים

לכבוד השבת, כשהמשפחתיות שורה על כולנו אני רוצה להעביר אליכם משהו נחמד שקיבלתי במייל, משהו למחשבה. תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו יותר טובים אחרי שנתחתן. אחרי שהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר והיו מושלמים כשבןבת הזוג שלנו יצליח יותר, כשתיהיה לנו מכונית טובה יותר או בית יותר גדול, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין שמן טוב יותר להיות מאושרים מ"עכשיו", אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו פעם אמר:"במשך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מכשול אחר. בעיה שעליי להתמודד איתה, חוב שצריך לשלם, אז החיים אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי. הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששוה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית. עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך, לא גורל. "תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותך" ...

timiהאחת

New member
מנהל
דברים עמוקים ונכונים כתובים

בטקסט וזה אכן ככה גם במציאות לצערינו אצל רוב האנשים מאמר נחמד תודה

timiהאחת

New member
מנהל
שבת שלום לכולם תריחו גרניום ריחני

לשבת איזה ריח ולשים אותו בתה נהדר שבת שלום לכולם

למעלה