שבת שלום לכולם.....

זיו זיו1

New member
שבת שלום לכולם.....

איתי כל הכבוד על גילוי הבגרות... נקווה שבאמת יהייה שינוי בהופעות הבאות, כי הם באמת יודעים לתת הופעות טובות לקהל ולקהל המעריצים שלהם... מה גם יש להם ערבים סגורים עם ועדים לכן הם גם לא מופיעים הרבה בחוץ... זיו נחמה...

בעקבות התגובות, רציתי להבהיר משהו:

אין לי שום דבר נגד הלהקה, נהפוך הוא. כל מי שמכיר אותי טוב, יודע כמה אני אוהב את הלהקה וכמה היא חשובה לי ושאני מחכה לא פחות מהאחרים כאן לDVD ולאלבום החמישה עשר . התגובה שכתבתי כאן, נכתבה מיידית בעת ההגעה לביתי. הוצאתי אותה, עם כל האמוציות שהיו לי בעקבות ההופעה. התגובה נבעה אך ורק מכך שההופעות הקצרות באו לי בהפתעה גמורה, בעיקר משום שאני רגיל להופעות המלאות שלהם(ועד שהם הגיעו להופיע בחיפה, אז בכלל....). אחרי שנרגעתי מכל העניין, אני יכול לומר שאני מבין את השיקולים שלהם(3 הופעות בלחץ של זמן) ומקווה שלהבא אחשב את תגובתי. באשר למה שכתבת על ההופעות זיו, זה לא סוד שהם נותנים הופעות טובות לקהל והם תמיד מחדשים את עצמם(ראו דוגמה המחווה לאבו-מאזן בג'סיקה....
ולא רק...). מעבר לזה, חבל שהם עושים יותר ערבים סגורים(לא שאני נכנס לכיס שלהם חלילה). הייתי שמח(בטוח שגם המעריצים המושבעים מסכימים איתי), לוּ הם היו עושים הופעות פתוחות לקהל(עם מכירת כרטיסים כמובן). כולנו פה בסופו של דבר, צמאים לאתניX וכמה שיותר!!!!!!!!!! שתהיה לכ-ו-ל-ם, שבת-שלום. יוסי אדמוני(אתניXי לנצח).

KeLeMeNcY

New member
מאד מסכימה איתך לגבי הסגורות!

זה עגמת נפש שלי כבר שנים ארוכות זיו, צריך להגיד להם שיסדרו שגרעין המעריצים המכור יוכל להיכנס להופעות סגורות... זה גג 5 ראש להופעה ואנחנו ממש מתוקים אז זה כדאי!

KeLeMeNcY

New member
כן! תראו איזה חמודים אנחנו

<אני>
<נטלי>
<ליאורונן>
<גלה>
<יוסי>
<אורן>
<איתי> סורי על מי ששכחתי

ZGala

New member
שבת שלום לכולכם חבר'ה

מצאתי את עצמי כזאת שלא שמעה אף פעם את שיר "אדון הסליחות"! איזה באסה! תגידו אנשים טובים מאיפה ניתן להשיג ת'השיר? אולי יש עוד מהשהוא בינתיים גנוז ממני? תעזרו לי, פליייייייייז! גלה

KeLeMeNcY

New member
כדלקמין גלה:

א-תכנסי לאתר שלי של השירים הנדירים אולי יש שם דברים שאין לך ב-ךגבי מה שביקשת, פני אליי באייסקיו

למעלה