שבת שלום לכולם

שבת שלום../images/Emo199.gif

איך היומיים האלה בבית הכי טסים!!!

attaragal

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום ומבורך../images/Emo24.gif

לכל הגולשים שבת שלום ומבורך,ותודה על ההזמנה להצטרף הריני שוב כאןלהנות מהפורום הנהדר הזה ג.עטרה מכל ה-
הינה לכם שיר חדש מפרי עטי =גשם גשם גשם=

ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif

אתמול אכן שלחתי מיילים לכל מי שכתב את המייל שלו בפסר אורחים
שלחתי מלא מיילים, מקווה שזה יביא עוד אנשים לפורום
השיר מקסים, כמו כל השירים שלך

hilali1

New member
שבת שלום ושאלה ../images/Emo26.gif

באיזה אלבום מופיע השיר "שלך עד אתמול"
עכשיו השמיעו אותו ברדיו.. שיר יפה..

hilali1

New member
../images/Emo51.gif רבה.. אני בהזדמנות

ארחיב את אוסף אלבומי גלי שלי.. שיר יפה

שרית7

New member
כפי שכבר הזכרתי בעבר לא פעם, קח

אותי הביתה הוא לטעמי האלבום המשובח ביותר של גלי. גלי מפגינה בו איכויות קוליות מדהימות ומוציאה בו את כל גווני הקול שלה. בקול שיר ושיר אפשר לשמוע גלי אחרת. חוץ מזה שהשירים מדהימים וממש לא נמאס מהם. האלבום הניב כמה וכמה להיטים גדולים כמו דואט פרידה עד שנשיב ניסיון נוסף שלך עד אתמול ולא יודעת. ממש אלבום יפהפה.

עדי 345

New member
אנ י לאט לאט מתחיל להנות ממנו, אחרי

הרבה שנים שלא שמעתי אותו. כל הזמן אמרתי שגלי שם יותר מידי שונה.

Robbie רובי

New member
"קח אותי הביתה"- אלבום מעולה!!!

זה משעשע לשמוע את גלי בסטייל רוקיסטי ושונה. זה גם מוכיח שהיא איכותית כל כך שהיא יכולה להשתלב בלא מעט סגנונות ולא להתאים את עצמה רק לסגנון אחד כמו זמרים אחרים. האלבום גם מופק יוצא מן הכלל ( אם אני לא טועה זה היה מיד אחרי שירוסלב עבד בחול עם בט מידלר והוא חזר לארץ ואפשר לשמוע את ההשפעות של העבודה שלו מחו"ל). נכון שגלי באותה תקופה לא היתה מגובשת על הסגנון שמתאים לה ושיגרום לה הצלחה אבל זו בהחלט תחנה מעולה בדרך וזה אפילו אחד האלבומים הטובים שלה לטעמי. אני עד עכשיו משתעשע ומשתגע כשאני שומע אותה בשיר "מאובנת". לא יאומן!!! מלכה!!!

שרית7

New member
משעשע לא בדיוק ההגדרה המתאימה

אבל בהחלט מגוונת ומעניינת. וראוי לציין שהיא היתה בין האמנים הראשונים שעשו מוסיקת רוקנר'ול בארץ.

למעלה