שבת שלום לכולם

שרונמר

New member
שבת שלום לכולם

עמותת "חיים" הזמינה אותנו למחר בבוקר לטוס בשמי הארץ משדה התעופה בהרצליה. הבן שלי ישב בתא הטיים ויטיס את המטוס. הוא נורא מתרגש ואני שמחה בשבילו כי עברנו מספיק ומגיע גם קצת כיף. ספרתי לבת שלי על האפילפסיה של אח שלה והיא אמרה שזה מעניין, וגם שלא נרחם עליו, ושאם הוא מציק לה מותר לנו לכעוס עליו כי היא טוענת שאנחנו מותרים לו מדי. אמרתי לה תודה שהיתה גלויה אתנו וכנראה שהיא צודקת. אנחנו לומדים הרבה מהילדים שלנו...

חייםלוי

Member
מנהל
הטיסה היא באמת מרגשת ובוודאי

אם יושבים בתא הטייס. הבת צודקת. אין סיבה לתת לו יחס מועדף רק כי יש לו אפילפסיה וזאת למרות הרצון שלנו כהורים לגונן.

שרונמר

New member
הי חיים

הבן שלי ממש יודע להטיס מטוס. הוא אפילו הנחית אותנו בשלום וקיבל כנפי טיס, טוב אני גאה, ממש פולניה שכמותי... בעקבות מה שהבת שלי אמרה שמנו לב שהיא צודקת , ובעקבות הערת תשומת לבנו הבטחנו להשתפר. הדינמיקה בבית עם ילד חולה לא פשוטה ורצון לגונן הוא רב, אנחנו נעבוד על זה...

חייםלוי

Member
מנהל
אני מכיר את זה מצד שני. אני הייתי

הילד "החולה". עשיתי הכל בבית הספר ומחוצה לו. אמי ז"ל, למרות שהיה לה בוודאי קשה (היא היתה יידישע מאמע אמיתית) התגברה על עצמה ולא נתנה לי תחושה שאני חולה או שיש לי בעיה כלשהי. התוצאה היא שבאמת אין לי בעיה.

שרונמר

New member
אני חושבת שלהגיד על

אפילפסיה זו לא בעיה. אני אפילו לא קוראת לזה מחלה אלא בעיה שנפתרת עם טיפול. הדאגה שלי היא טבעית כי היו לנו גם עוד בעיות בעקבות הגידול שהיה לבני בראש. הרצון לגונן הוא טבעי. בכל זאת, התחלתי לשחרר אותו אפילו כשאנחנו במעקב בבית החולים הייתי פעם צמודה אליו והיום הוא ניגש לשחק בחדר ההמתנה ואני שותה קפה בצד, מבלי לעקוב אחריו כל הזמן. השארתי אותו עם אחותו ויצאתי לשעתיים שלוש מבלי להתקשר כל שתי דקות. ההתמודדות לא פשוטה אבל הזמן מרפא וההיסטריה נרגעת.

שרונמר

New member
אהלן

הבת המתוקה שלי בת עשר. היא ממש ידעה להגיד לנו איך היא מרגישה, ואני שמחה שהיא דיברה. כנראה שהיא "שמרה את זה בבטן" הרבה זמן ובסוף דיברה. אנחנו כהורים טועים לפעמים, זה התפקיד הכי קשה ואין קורס שמכין אותך לחיים האמיתיים. היום הבן שלי השתולל והציק לאחותו בערב וכעסנו עליו מאוד. הוא עשה את הפרצוף המסכן ולא ויתרנו לו...

danielef

New member
על זה דיברתי

היי :) אני רוצה להגיד לך שבדיוק על זה דיברתי שאמרתי שלא צריך כריות של משי, הילד שלך הוא ילד מיוחד (תראי, לא כל אחד מקבל כנפי טייס...) אבל הבת שלך צדקה ולא צריך לתת לו יחס מיוחד כי הוא חולה. אני ממש שמחה שאת פחות מגוננת, אפילו שזה בדברים הקטנים אבל משם מתחילים :) בכל מקרה, יישר כוח ושבוע טוב שיהיה לך

ruthty

New member
שם הרופא

בוקר טוב שם הרופא פרופסור פנחס לרמן נמצא בית חולים רבין הבנתי שהוא גם מתייחס יפה אני מוכנה לעזור לך במה שאוכל שיהיה לך יום טוב ומוצלח

ילדים הם תמימים

משם באה הישירות, לפעמים זה טוב לפעמים לא. מה שבטוח היא צודקת. הדבר האחרון שהוא ירצה זה שתרחמו עליו.

ruthty

New member
שרונמר

אני שמחה שהגעת לזה בעצמך עלי והצליחי לזה התכוונתי בדברי כך תוכלי להכין אותו לחיי יום יום שיהיה חזק בהצלחה מכל הלב גם כאמא וגם כאחת שסובלת מזה מאוד

שרונמר

New member
הי רותי

אנחנו הורים מאוד דאגנים ומן הסתם יש לנו את כל הסיבות שבעולם. אני אמשיך לגונן עליו כל הזמן, מן רגש אמהי שקשה להפסיק. אבל צריך גבולות ועל זה נשתדל לעבוד יותר. אם צריך לעזור להלחם במערכת כדי לקבל עזרה תמיד אהיה שם לעזור וגם לצעוק אם צריך.

ruthty

New member
../images/Emo143.gifשרונמר

כל הכבוד אלוי שיהיו כאלה הרבה את מזכירה לי את אמי עלי והצליחי מחזקת את ידיך חג אילנות שמח

שרונמר

New member
הי רותי

אני עדיין ממשיכה להיות אמא דואגת. אם בני יצטרך עזרה בלהלחם במערכת אני תמיד אעזור. אתמוך בו בכל מצב. אני אמא שלו!!! צריך לדעת לשים גבול, לגונן כשצריך, אבל גם לכעוס. המשוואה קשה אבל נסתדר...

למעלה