שבת שלום לכולם...

ברצלונה

New member
שבת שלום לכולם...

אהלן, אני חדשה בפורום הזה (בד"כ באסטרולוגיה) אודה מאוד לתשובה מהירה לגבי: - איך יהיה קשר בין בחורה שתאריך הלידה שלה 22.11.1971 ובחור שתאריך הלידה שלו הוא 4.8.1970 מבחינה נומרולוגית, האם זה "הולך"? תודה

עינת

New member
ברצלונה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

וכיוון שזהו פורום נומרולוגיה יש צורך בשמות האנשים ולא רק תאריך לידתם. בראש הפורום יש את הדרך להפיכת השם למספרים. אנא פרטי כך שאוכל לספק לך תשובה. ועד אז
שפע ו
עינת

ברצלונה

New member
הי עינת

חוזרת אלייך עם הפרטים: - אני ילידת 22.11.1971 שמי הפרטי מסתכם ב- 2 ושם המשפחה ב - 10 שמו של הבחור מסתכם ב - 8, ו- 6 (שני שמות פרטיים) שם המשפחה מסתכם ב - 6 האם יש סיכוי לקשר בינינו ואיך הקשר יהיה? פליז....מחכה לתשובתך המהירה. תודה

ברצלונה

New member
עינת...שכחת אותי?

אודה לך מאוד אם תוכלי לבדוק התאמה בין: בחור ששמו הפרטי מסתכם ב - 8 ו - 6 (שני שמות) ושם משפחתו מסתכם ב - 6 תאריך הלידה 4.8.1970 ואני גלית סיביליה תאריך הלידה 22.11.1971 אודה לתשובתך....

עינת

New member
למה את חושבת ששכחתי אותך ../images/Emo8.gif

הרי איני יושבת בתוך המחשב וגם לא מולו במהלך כל שעות היום... שוב קשה לי לענות לך כיוון שאני צרכה את השם בו קוראים לו ביום יום,ולא את השמות שרשומים בתעודות. חזרי אלי שוב והפעם אני מקווה שסוף סוף אוכל לתת לך תשובה
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי גלית

המשיכה בינך ובין חברך היא משיכה שיש לשייך אותה לחוק המשיכה בין מספרי 4 ן,8 בינם ובין עצמם.בדיקת ההתאמה בינכם העלתה רק שתי נקודות מפגש ועוד יותר מכך,הבדיקה העלתה שגם אם ימומש קשר נשואים בינכם סביר מאוד להניח שהוא יוביל לגרושין
. לא הייתי ממליצה לבנות קשר זה לעתיד. מעבר לכך גלית תאריך לידתך הוא ה-22 לחודש,כאשר 22 הוא מס" ראשי,שמך נותן את המס"11 שגם הוא מס" ראשי ודובר בו רבות בפורום בימים האחרונים. לאנשי שם 11 ובפרט שתאריך לידתם גם הוא אינו קל אני ממליצה על שינוי שם לשם שיעניק להם יותר כח. מטרתך בחיים לשפר את פני העולם ולכן עלייך להיות יציבה רגשית מה שהמס"11 בשם מונע ממך כיוון שהוא חושף אותך בפני תשורות ורצונות מנוגדים. מפתך אינה קלה ולכן הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ אישי שישפוך אור על דרכך ויקל עלייך מתוך מודעות.
שפע ו
עינת

עינת

New member
ברצלונה

תוכלי לפנות לכל נומרולוג/ית שאת סומכת על דעתם. ישנם הרבה שרלטנים בתחום ולכן טוב יהיה אם תבדקי המלצות ואם את מתחברת לאותו בעל מקצוע בתחושה הפנימית שלך.יש קטלוג מטפלים אלטרנטיביים כנסי אליו ובדקי. במקביל תוכלי כמובן גם לפנות אלי.
שפע ו
עינת

ברצלונה

New member
ושלום שוב לעינת...

אכן עיינתי ביועצי הנומרולוגיה תוכלי להמליץ על אחת מבין השתיים: - עליזה זוהר או דפנה שרון? ורציתי לבקש אם תוכלי בבקשה להגיד לי בקווים כלליים מה קורה איתי פחות או יותר בעתיד הקרוב מבחינה מקצועית, לימודים והכי חשוב באמת, אם את רואה נישואין או לפחות זוגיות בעתיד... וכמה מילים על הבחור ולמה בדיוק אנחנו לא מתאימים (דיברת על גירושין....!) חשוב לי מאוד מאוד לדעת... ושוב המון תודה על תשומת הלב...

עינת

New member
ברצלונה

כשקראתי את שאלתך חשבתי איזו תשובה לתת לך והחלטתי לומר לך את האמת והיא ששאלתך מעליבה
כיוון שאיני מכירה לא את עליזה זוהר ולא את דפנה שרון איני יכולה להמליץ על מי מהשתיים. הנומרולוגית היחידה שאני מכירה את איכות עבודתה זו אני,אך כיוון שאין הנחתום מעיד על עיסתו לא אוסיף. לגבי יתר שאלותייך אני מאמינה שכאשר תפני ליעוץ תקבלי את מירב המידע. אור שפע ואהבה עינת

למעלה