שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

מה שלומכם חברים ? בהחלט אני מצטרפת לקרוא להתפלל לשלומו של שרון. בנוסף רציתי להיעזר בכם - אולי למישהו יש את השיר "ערב טוב" של מייק ? אולי אפשר לשלוח לי קישור לשיר המלא, כי הבנתי שזו היתה הקלטה נדירה ומייק לא שר בעברית חוץ מהשיר הזה .... תודות רבות

תיקון טעות

תיקון טעות - לאחר שהתפרסם מייק לא שר בעברית (מלבד השיר ערב טוב שכתב לו נחום היימן אבא של סי...) תודות

M i k e s F a n

New member
אלונה- קבלי "ערב טוב"../images/Emo24.gif

מה שלומך? הרבה זמן לא שמענו ממך.
את השיר "ערב טוב" לא ניתן להשיג ממקור אחר אלא רק דרך המעריצים שבפורום, שמחזיקים את השיר במחשב.
העלתי לך אותו כקישור להורדה למחשב- לחצי פה על מנת להוריד.
מייק שר בעברית- "דבר אלי בפרחים", "ערב של שושנים", "ערב טוב" ומי יודע מה עוד...
תהני

Dis Lui

New member
מה הוא מחזיק ביד../images/Emo35.gif חחח...ו...

רבה, סיגל על השיר
חיפשתי אותו המון זמן
היידי

תודה ענקית וכשתשמע את הסיבה ...

אני רוצה לעשות בזה שימוש (עדיין לא סופי) בתור שיר הכניסה בחתונה
לכן אני צריכה לשמוע היטב את המילים כי לא הכל זכור לי... תודה רבה, אני כרגע לא יכולה לשמוע אותו כי בעבודה אין לי רמקולים אבל אני אגיע בערב הביתה אתחבר ואשמע ! כל כך שימחת אותי !!!!!!!!!! תודה !!!!! אלונה מייק ברנט לנצח !

M i k e s F a n

New member
הקישור הנכון:../images/Emo13.gif

היי אלונה, אני שמחה לשמוע שאת מתחתנת- מזל טוב
ובקרוב אצלי
הקישור הקודם לשיר אינו מלא, הורידי שוב את הקישור החדש שהוספתי. והנה מילות השיר כדי שלא תסתבכי יותר מדי: ערב טוב מ. ברנט - נ. היימן ערב טוב
את הלכת ברחוב וחייכת עם פרח אשר הלם כמו ערב טוב אחד בו הפשיר הקרח ערב טוב אחד את ואני לבד ולי לחשת הבט עוד כוכב נופל בשבילנו הזמן חלף ערב טוב אחד מעולם לא היה אחרת כשאת עברת כמו שיר ישן וטוב בשמלה זוהרת ערב טוב אחד את ואני לבד ולי לחשת הבט עוד כוכב נופל בשבילנו הזמן חלף וערב טוב אחד ניזכר בשנינו אך אוהבים אוהבים מאוד מאוד משלבים ידינו ערב טוב אחד את ואני לבד ולי לחשת הבט עוד כוכב נופל בשבילנו ערב טוב
תהני!!!

אלפי ביליוני טריליוני תודות לך ../images/Emo13.gif

המון המון תודה על כל העזרה ועל המילים במלואן
וגם לך - מזל טוב, אושר , זוגיות טובה, אהבה ושלווה
אלונה מייק אהובנו לנצח
איזה מהמם הוא שרררררררררר

ככל שאני יותר שומעת

את השיר אני פשוט יותר ויותר מתפעלת, בכל פעם מחדש , הוא מדהים ! שאלה - על איזה שיר הייתם ממליצים בתור שיר כניסה (מתוך שיריו של מייק כמובן) תודות רבות
אלונה מייק ברנט לעולם ועד !

את חושבת ? כי ..

לפי הפירוש של השיר אז לא ממש .... תבדקי את עצמך
זה אמנם שיר מדהים אבל לא כשיר כניסה בחתונה... ?? תודת גדולה בכל זאת

מיכל שמ

New member
הייתי ממליצה לך על שיר שהפירוש

של השם הוא משהו כמו אני אוהב אותך יותר מאשר את עצמי .

laveeg

New member
אין, פשוט אין שיר שמתאים לכניסה...

מהמבחר של מייק ברנט אין שיר שמתאים לכניסה. אם את כל כך אוהבת ומעריצה את מייק אני ממליץ לך כמו שעשיתי אני לפניי 11 שנה בחתונתי והסלוואים שלי היו:"דיל ווי "+"לס מואה טמה"

אני מבינה שאף לא אחד מכם

מדמה לעצמו את ערב טוב כשיר כניסה ... כבר ויתרתי על במבינה ואני לא יודעת לגבי לס מואה טמ'ה או שאר השירים שלו שהוצעו אולי - A CORPS PERDU , טוב נראה כבר בהמשך... תודה לכם ואחלה יום
אלונה

למעלה