שבת שלום לכולם......

ה דרומי

New member
../images/Emo79.gifשרית הספרית שיר../images/Emo79.gif

שרית הספרית ביצוע: קובי פרץ מילים: שמוליק צ'יזיק לחן: אריאל זילבר טילפנתי אל שדרן תחנת רדיו מרכזית ביקשתי ממנו שינגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת, חברתי שרית היא עומדת וחופפת שיערן של לקוחות מוסיפה גוון וצבע שכולן יהיו יפות אין אחת כמוה, בכל העיר הזאת אז תעשה טובה אישית ותנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית איזו מן תקליט היא למדה את המקצוע קורס פרטי בארצות הברית היא עובדת בצורה כל כך ידידותית זכתה מקום ראשון בתחרות בינלאומית אז תנגן את התקליט אז תנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית איזו מן תקליט יש כאלה שעובדות בפקידות או הנהלת חשבונות אחרות מנסות את מזלן בתור דוגמניות שרית היא אחרת, יש לה ציפיות אז תנגן את התקליט תנגן את התקליט שהיא כל כך אוהבת שרית הספרית שרית הספרית שרית הספרית כל אחד שמע על שרית הספרית © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

גם בגני אביב יהיה משהו נחמד בחנוכה

פעילות שלנו התושבים ולא של העירייה, וכמו שקורה תמיד, איפה שהעירייה נכשלת התושבים בגני אביב מצליחים, מתנדבים שירצו להתגייס לפעילות מוזמנים להתקשר. פרטים על האירוע בהמשך.

המתנדבים הנדרשים, הפעלה לילדים

בזמן הדלקת נר ראשון של חנוכה , חלוקת סופגניות למשתתפים, ועוד. אני רוכש כ- 200 סופגניות, אם ידוע על תורמים להגדלת כמות רכישת הסופגניות. להתקשר איתי, אפשר במסרים מנדי

Jen74

New member
אני עדיין לא יודעת איפה נהיה בנר

ראשון ולכן לא יכולה להתחייב.

מנדי אלייך

בקשר לתרומת סופגניות.. ידוע לי שהרב גלוייברמן מחלק הרבה ופגניות לניצרכים. כדאי אולי לחבור אליו והוא יוכל גם לסייע במערך החלוקה. אם תפנה לגב מלי שמי שיושבת אצלו הכל יסתדר. כמו כן רכזת מתנדבים בעיר לוד הגב רבקה רוסי אין לי את הטלפון שלה אבל אפשר להשיג בעירית לוד או במדריך הטלפונים.. אני בטוחה שאפשר לחבור אליה ולממש לכל מצווה הקשורה לתרומות לילה נפלא שרית הספרית

למעלה