שבת שלום לכולם......

שבת שלום לכולם......

שלום לכולם.... שבת נכנסה ואנו כאן יכולים לגלוש לנו בכיף ..... לספר על החדשות בעיר..... ולהינות מהארועים הטובים העומדים להיתרחש בעיר.. על אחד מהם שמעתי מרוץ הלפיד של שוטרי תחנת לוד לטובת זיכרו של פקד עמית חדד לוי ז"ל...כל תושבי העיר מוזמנים לרחבת העיריה.... כל הכבוד ליוזמה של משטרת לוד ועירית לוד.וניקי מיכאלי. חגיגות חכונה בכל בתי חבד באיזור. חגיגות חנוכה בבתי הספר השונים באיזור. חגיגות של סופגניות... יוזמה נוספת ומבורכת תלמידי כתות י' בתיכון רמלה לוד יוצאים למחוייבות אישית ומחוייבים לכך..נראה שהם עומדים להיתפזר בבתי הספר, מד"א, וכו'.. תלמידי העיר היקרים יתחילו בקרוב לקבל ארוחות חמות לבתי הספר..כל הכבוד. אם למישהו יש עוד מידע על הנעשה בעיר אבל רק בתחומים של העשייה החיובית והמעצימה מתבקש להיכנס לפורום ולידע אותנו.. שבת נפלאה שרית

sragl1

New member
מה קרה תוכיש

אמרה דברים שקוראים בלוד רמלה והסביבה הבעייה אני לא רואה מה עושה העירייה לתושבייה בחנוכה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אהה הצלחתי ללהבין

על איזה תקן אני בפורום???. סתם ספרית מגני אביב שאיכפת לה מהתושבים ומהעיר. הכל בידיים שלנו. אנחנו צריכים לקחת אחריות . זהו המנדט של האזרחים והתושבים. שוב שבת שלום שרית

קשה לי להבין אותך

היי תורכיש ??? איפוה אתה גר מוכנה לשלוח אלייך מקלדת בעברית בהוקרה רבה שרית הספרית

לשרית הספרית

אם עדיין לא הבנת את הפואנטה ,אז התורכיש משום מה מעדיף לרשום בלטינית במקום בעברית וזה לא אומר שהוא לא יכול לכתוב בעברית כי אחרת איך הוא כתב בכניסה למערכת את המילה "תורכיש"....? גם מנהל הפורום גיא הציע לתורכיש מבחר פתרונות כגון המקלדת הוירטואלית שיש הן במערכת ההפעלה והן בתפוז. משום מה התורכיש מעדיף לכתוב את הודעותיו בלטינית.

sragl1

New member
אמת שרית מה חדש לתושבים

כלום מישטרה עושה טכס לעצמה אנחנו מתים על שוטרים מה זה נרוץ לרחבה מסיבות חנוכה אנחנו ממנים לא כולם לומדים בבית ספר רמלה לוד מה לעשות אבללללללללללללללללל השאלההההההההההההההההה מה חיובי בעירייה לתושבים נתחיל ככה יש מופע לחנוכה בלוד תשובה לא יש פעילות לילדיי לוד היוצאים לחופש התשובה לוד אבל אני יודע שעובדיי היערייה חנקו את אילת בחודש אחרוןאז לא נישאר כסף למופעים לתושבים

אלייך sragl

עובדי העיריה יצאו לשבת עיון דרך עמותת הסתדרות הפקידים. הם משלמים עלכך.. אל תשכח שמגיע להם לאחר ששנים עוכבו משכורותיהם..... אל תקנא בהם ואל תבקר אותם... שבת נפלא שרית

sragl1

New member
אלייך שרית הספרית2

לשבת עיון חחחחחחחחחחחח א.מאיפה את יודעת על העירייה אים את לא עובדת שם. ב.שבת עיון בימים א-ד זה מצחיק ג. באמת בני רגב מישכן היה בלי משכרות רק החליפות את יודעת כמה עולה. ד.רוב עובדיי העירייה לא מיסכנים לרובם יש עסקים שונים מאוכל ועד...

אלייך סראגללללל

מה מצחיק אותך?? תבדוק בכל המגזרים הציבוריים זוהי חלק מההטבה בשכר שמחזירה להם ההסתדרות דרך עמותה....אפשר לשאול את דני חזן או אסרף הם בוודאי יודעים על כך. אגב תברר מה מקבלים עובדי רשות שדות התעופה....על פחות עבודה... הם מקבלים מה שההסתדרות שלהם קבעה לא פחות ולא יותר כך גם עובדי עירית לוד רמלה רעננה תל אביב אשדוד שדרות ירוחם ירושלים ועוד ועוד.. אני יודעת כי אני קוראת עיתונים... גולשת בפורמים השונים ומתעדכת בכל מה שקורה.... ואם לרוב עובדי העיריה יש עסקים פרטיים מה אתה רוצה להגיד בזה???שהם נמצאים בעסקים הפרטיים בזמן העבודה?????????? טוב מאוד אני כבר הצעתי בפורום הזה לצלם אותם באין רואה ולפרסם בעיתון תמונה מ טושטשת שלהם במדור "מי קיבל משכורת ולא עבד היום ??" מה דעתך????? לדבר אפשר בלי סוף......צריך לעשות אולי תרים את הכפפה ומחר תביא בפנינו תמונות של עובדי עיריה מטיילים,,,עובדים במקומות פרטיים ,,,,, קונים בשוק ,,, אתה לא מבין ששלטון דמוקרטי הוא שלטון העם ואנחנו צריכים לעמוד על המשמר ולא לחכות שמישהו יעשה זאת בשבילנו. אני מוכנה להסכים איתך שבלוד יש בעייה של אכיפת סדר משמעת ועוד.. אז בואו אנחנו האזרחים נעשה זאת שבוע טוב, שרית

גם אתה מתחמק

שאלתי אותך אם אפשר לגייס אותך???.להתנדבות???..... זה היה ביום חמישי..... היום יום שלישי וטרם השבת.. שרית הספרית. השעה 11.30

ס ד

New member
כבר כתבתי לך לפני ששאלת. נא לקרוא

בעיון. אם היית קוראת, לא היית שואלת בכלל...

גם משפחות הכבאים חוגגים השנה

כמו כל שנה במסיבת חנוכה פרטית בתחנה ולמען הסר ספק כל המסיבה ממומנת מכספי הכבאים וועד עובדים . מסתמן פיתרון לבעיית החוב של עיריית לוד לשירותי הכבאות שבוע הבא ישיבה בנושא עם ראש העיר ומנכל העירייה .

אלייך גיא

כל הכבוד על היוזמה הנהדרת... אולי תשוחח עם חבריך הכבאים ותמצאו מקום להזמין עוד מספר ילדים מסכנים שלהם לא יהיה חג???. מה דעתך???.

שרית יש לנו קבוצבה של בני נוער

שחוגגים איתנו כל שנה את מסיבת החנוכה ואני לא מתכוון למתנדבים של הכיבוי

למעלה