שבת שלום לכולם! ! !

MaT15

New member
שבת שלום לכולם! ! !

אני וידידה איפרנו את אחותי הקטנה (בת שנתיים) ושמנו לה שימלה בהשראת שירי וצילמנו אותה שרה.. רצינו בהתחלה לצלם אותה במצלמה דיגיטלית בתור סירטון ואז גם ישמעו אותה שרה תשקט שנישאר, אבל המצלמה לא הייתה טעונה, אז היסתפקנו רק בתמונות סטילס.. אבל בהזדמנות אנחנו מתכוונים לצלם אותה שרה את השקט שנישאר עם שימלה ואיפור והכל ואז אני מבטיח להעלות את זה לפורום, בנתיים ניסתפק בתמונות סטילס.

MaT15

New member
עוד-

אגב, אחותי יודעת את כל המילים של כל השירים של שירי, כל מה שבדיסק וכל הקאברים שלה והפסטיגל ומאמאמיה. . . אני פשוט משפיע עלייה.. .. .. .. ..

MaT15

New member
נ.ב

תיראו את הפרופורציות של המיקרופן לגוף שלה.. הוא חצי מהגוף שלה..

איזו חמודה../images/Emo70.gif

וואי בת שנתיים יש עוד תמונות?

MaT15

New member
בת שנתיים

וחכה שתשמע אותה שרה תמילים . . ויש עוד הרבה תמונות, יקח לי זמן להעביר אותם למחשב.

חחח איזה מאמי הלוואי ולי הייתה ....

אחות קטנה אבל אני הכי קטנה.... איזה חמודה אז מתי תצלמו אותה שרה?

nofnof12

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif גמאני הכי קטנה../images/Emo70.gif

ואני כל הזמן כשהייתי יותר קטנה נידנדתי לאמא שלי אמא תיכנסי להריון ותביאי לי אח/אחות קטן/קטנה... בכל מקרה... שונאת לביות הכי קטנה
נופר

../images/Emo7.gif

גם אני רוצה אח/ות קטנים
יש כאלה שלא רוצים ואני פשוט לא מבינה למה?? אני שונאת להיות הכי קטנה
יאללה שירשור מי פה הכי קטן

גם אני הכי קטנה וטוב שככה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה אני צריכה אחים קרציות שיציקו לי כמו שאני מציקה לאחותי?

MaT15

New member
לא פריאחה../images/Emo6.gif

כולה שימלה בסיגנון של שירי וקצת איפור.. .. .. .. והכי מצחיק שהיא לא יכלה להתנגד לזה, היא לא הבינה מה רוצים ממנה, הלבשנו אותה ואיפרנו אותה... איזה גיל חמוד זה שנתיים, כל כך תמים וחסר אונים! ! ! ! והיא לא פריאחה, זה כמו תחפושת.. אתה צריך ליראות אותה ביום יום..

למעלה