שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

שמחתי מאוד לגלות פורום בתחום, ואולי סוף סוף לקבל תשובה לשאלה שמאוד מעסיקה אותי המון זמן.עינת אשמח אם תוכלי לענות לי למה המון דברים בחיי קשורים למספר 7? מה צופן לי העתיד לגבי בריאות?נישואים?קרירה? תאריך הלידה שלי 27/11/69 יש תאריכים חשובים בחיי 17/1/97 18/7/97 הייתי כמובן בשנתי ה-27. משהו חשוב מאוד בחיי קרה כשהייתי בגיל 7. מה יש למספר הזה בחיי? מה את יכולה לאמר בנושא? ואל תחששי לבשר גם בשורות רעות-בלי סינונים. בתודה מראש רחל-נשמה את יכולה להתיחס וברצינות לנשמה כשם משפחה אם את רוצה, זה השם שמלווה אותי.

עינת

New member
היי נשמה :cool:

ראשית אני חוזרת בפעם המליון ואחת בפורום - איני מגדת עתידות!!! כך שמה צופן לך העתיד לא תקבלי תשובה ממני ולדעתי גם לא מאף אחד אלה אם כן יספרו לך סיפורים שאח``כ יתגלו כשטויות... שנית איני יכולה להתייחס לנשמה ברצינות כשם משפחה. ודבר שלישי שאלתך מאוד מורכבת ומקומה אינו בפורום. מצטערת שאיני יכולה לתת לך תשובות לשאלות אלו אך זאת לא המסגרת.אני ממליצה לך לפנות ליעוץ באופן אישי ולא אצל מגדת עתידות כי שם לא תקבלי תשובות... אור שפע ואהבה עינת

עינת אני גאה בך תודה :cool:

עכשיו אומר לך משהו, אם היית מספרת לי שאת יכולה לדעת את עתידי על סמך הגימטריה הייתי פוסלת אותך כאיש מקצוע. השם רחל-נשמה הוא שם שנוצר ברשת ולא במקרה, והוא שם שמלווה אותי בחיים, כי הייתי ``נשמה`` פעמיים, ונשארתי היום אדם חצוי רחל ו-נשמה. מצאתי אתר ברשת שעוסק בנומורלוגיה, אוניברסיטת המידע, היתה שם תוכנה שמכניסים שם מלא והיא מחשבת את המספרים למספר בין 1-9 ומנתחת אישיות, נתתי לאנשים שהכירו אותי מהרשת , ל-3 אנשים שונים להריץ את שמי המלא, האמיתי ואת שמי המלא כרחל-נשמה וכולם חד משמעי אמרו שהשם החדש שמלווה אותי שנים, ואני כמעט חותמת איתו בצקים ומכתבים ואומרת אותו בחיים זה רחל-נשמה. מה יש למספר 7 בחיי אני יודעת, רק לא מבינה למה? שמעתי את סיפור לאה ורחל, 7 שנים מאדם דתי, אבל אני קצת אדם שלא מאמין בסיפורים, ובכלום מלבד אלוהים נטו בלי טקסים, ובגורל. התאריכים שרשמתי כאן, שכולם קשורים למספר 7, כולם קשורים למוות, בגיל שבע מתה אחותי היתה בת 17, בתאריכים האחרים אני מתתי בעקבות תאונה קשה, וחזרתי לחיים - זה היה יום שישי בערב נכנסה השבת(שוב 7), ואין הסבר איך אבל אני בחיים. אני יודעת שיקרה לי משהו רע שקשור למוות בגיל 37 מאוד סביר שאני אמות או מישהו קרוב לי.....והאמת לא ציפיתי שתואמרי לי גם אם תדעי, הרי לא תעיזי, ולמה את חושבת שמישהו אחר יואמר. שיהיה לך יום נפלא והמון אהבה רחל-נשמה

עינת

New member
רחל :cool:

חמודה הפסיקי להתייחס לכל מני שטויות שאנשים חסרי ידע ואחריות אומרים לך. רק אומר לך שהמספר 7 הוא מ``ס חזק מאוד שקשור לתורת הנסתר וכנראה את מסרבת להבין את המסרים שאת מקבלת. אני יכולה לומר לך באופן מוחלט וודאי שלדעתי עלייך לפנות למי שיאיר את דרכך,אך כנראה עדיין אינך בשלה,ו...אולי בעצם כן. מוכרים לי סיפורים מהסוג שלך,גם אני חוותי אותם בורסיה קצת אחרת ולקח לי זמן להבין ולרוץ לקבל תשובות אך אותן תשובות הורידו אבן גדולה מליבי והביאו אותי למקום בו אני נמצאת היום... דבר ראשון הוציאי מראשך מחשבות על רע והתחילי לראות ת הטוב סביבך. שנית כל אותן תוכנות נומרולוגיות שנתקלתי בהן עד היום לא שוות מאום,הן שטות אחת גדולה שמעותת את הנומרולוגיה ואף גורמות לנזק. מחבקת אותך בחם אור שפע והמון אהבה עינת

עינת המתוקה :cool:

אני לא מתיחסת כבר מזמן לשטויות שהרופאים שלי פולטים בערימות בגלל פסימיות שחלק מאופיים, אז בטח אני גם לא מתיחסת לשטויות של סתם אנשים. אז אוסיף ואומר לך, מיום התאונה עד היום ולפי הצפי לכל חיי אני חיה בבית עם מכונת חמצן ומכונת הנשמה. רק בנגוד לצפוי, ולא בשל רפואה אלא נס וכח רצון, ועבודה קשה מצידי ואלוהים ואנא עראף, לא חלה שוב ההתדרדרות הצפויה שוב, ואני אפילו השגתי שיפורון קטן מאוד-אבל לא כל כך מקובל ברפואה במכלול מצבי. יש לי מה שנקרא דום נשימה , ואני והמוות חיים יחד כל יום, נראה לך שהמספר 7 או 8 או פ או כל מספר ישנה את העובדה שאני אמות בקרוב, ביום שאתפס לא ליד המכונות בזמן? רק אלוהים יקבע את היום, וכנראה הוא מוכיח לי מחדש כל פעם שהיום הזה קורה וכל עוד הוא קשור למספר 7, הוא מחזיר אותי לעולם הזה. אני לא ניידת וחיי רובם וירטואלים, אני לא יכולה להחשף לכל מיני בעלי מקצוע אני בהליך משפטי, לכן כתבתי ברשת. אני בד``כ אדם מאוד אופטימי, אבל וזה החשוב אדם מאוד מציאותי , לא משלה את עצמי שיהיה טוב , כי צפוי לי לפי כל התיאוריות והתנהגות החברה אלי בשנים האחרונות רק רע וכאב , השאלה מתי אתעייף.לא אומר שאין דברים קטנים, טובים בכלל, שאין בכלל ימי חיוך, אבל אלו לא דברים שבשבילם בלבד שווה החיים, אני רוצה יותר ולא מצליחה לקבל. טוב נראה לי נסחפתי, תודה רבה לך על הנסיון לעזור. והמון אהבה מרחל-נשמה נ.ב. שמרי על הבריאות הכי חשוב, כל השאר שולי.

אני חייב להגיד משהו... מותר? :)

לא יכולתי שלא לראות אותך רחל מקשרת את מספר 7 למוות... כל הזמן מוות, מוות ו.. יפה מאוד! מוות! הספרה 7 אכן מתקשרת בצורה עקיפה למוות. אך במובן של מחזור, ואני אסביר למה הכוונה. את בטח מכירה את סיפורי יוסף - 7 השנים הטובות שלאחריהן 7 שנים טובות (אני יודע שאת לא מאמינה בסיפורים אלו - אבל אם רק תפתחי את דעותייך תתפלאי לגלות עד כמה הם אמיתיים, בדיוק כמו המיתולוגיה היוונית! אין פה, אגב, שום סתירה! בני האדם לא ממציאים סיפורים על מנת לשכנע את ע-צ-מ-ם שככה נברא העולם... איזה אינטרס יש להם? לעבוד על עצמם בעיניים? פשוט בימינו קצת עיוותנו את סיפורי התנ``ך... וגם את המיתולוגיה. רע, אל השמש הוא בעצם, לפי הגדרתו בתקשורים שונים עם מדיומים הוא ישות מהשמש... אבל לך תסביר לאנשים הפרימיטיביים מה ההבדל בין אל לישות.. בכל אופן, אנחנו ממש סטינו מהנושא). המספר 7 הוא גם המספר בו ברא אלוקים את העולם... את מבינה לאן אני חותר? 7 מסמל סוף של מחזור אחד ותחילת האחר... כל הטבע פועל במחזורים של 7 (ולפעמים גם של 9). זה מדהים! המעניין בכל הנושא הוא שאם נחבר את כל הספרות מ- 1 עד 7 נקבל 28... שמצטמצם ל- 10 (8+2= 10) ו- 10 מצטמצם ל- 1... חזרנו להתחלה!!! למחזור חדש!! ל-7 השנים הרעות! אגב, בלי שום קשר של מחזוריות, אומרים שהבן השביעי הוא המוצלח ביותר (יוסף היה בן 7). ומעניין לציין שהכוכב לכת השביעי, שבתאי, הוא הכוכב האחרון שגילו, עד התקופה של כניסת עידן הדלי בה גילו את אורנוס נפטון ופלוטו (פורצי המסגרות, המורדים שמתחילים בעידן חדש.. מחזור חדש! בקרוב יגלו עוד שני כוכבי לכת, בעצם כבר גילו אחד - באכחוס, אבל הנה, אנו שוב סוטים מעניינו). ולמה אני מספר לך את כל זה? כי אכן מוות הוא סיום של מחזור והתחלת מחזור חדש (גלגול הבא), אבל איך אמרה המשוררת? סוף הוא תמיד התחלה.. של משהו טוב יותר, רע יותר - משהו אחר! אני לא רומז, חס וחלילה, שבפעם הבאה שתיתקלי בספרה 7 תמותי! מה פתאום! ובכלל, המספרים שציינת כמו 27 ו- 17 אומנם מכילים את הספרה 7, אבל בכלל מצטמצמים ל- 8 ול- 9... וזה מה שחשוב! דרך אגב, לינדה גודמן, נומרולוגית מצויינת שנפטרה לא מזמן, מציינת את מספר 27 (תאריך הלידה שלך.. ושלי.. שלה! :)) כמספר מאוד ממוזל ובר הצלחה! אז לפני שאת מביאה עלייך הרס וחורבן במחשבות של מוות ואנרגיות שליליות.. תנסי להנות מהחיים... יצא לך פעם לשאול ילד מה שלומו.. ובאמת לחכות לתשובה שלו? יצא לך פעם להנות מהפרחים וציוץ הציפורים שמקיפים אותך? למה לא? ואם כן - יצא לך להנות מהם? תשתחררי.. תירגעי.. החיים יפים - למה להרוס אותם? סה``כ לא חרם?! שלך, שבי :cool:

נשמה-יקרה תודה 8 שהגבת :cool:

אז אגלה לך סוד קטן מאוד. אני אדם מאוד אופטימי, מלא אנרגיה חיובית לחיים, עם כל הרע.כן המון התחלתי את היום בלרדת לדשא המטופח בשכונה מלא פרחים, ולשתות שם את הקפה, בתקופת השיקום הראשונה, כשהבריאות היתה הדבר החשוב. בחודשים האחרונים, בהמון אהבה אני מנסה(לא יודעת כמה יכולה) לתמוך המון באנשים שרוצים למות, ולנסות לגרום להם לא לוותר על החיים, לתמוך ולהקשיב לשלומם וכאבם כאן בפורום בתפוז. אבל כשעושים את זה ללא גבולות וזה יושב על העומס העצום שממלא החיים החדשים ממלאים אותך, טובעים, ואכן אני טובעת. ולכן דבריי נקראים עכשיו כאילו אני אדם פסימי. פתאום בשבועיים אחרונים, התחלתי לדבר כמו שדברתי לפני הרבה שנים כשהייתי בטיפול נמרץ, ``המוות הפתרון הנכסף``. דרך אגב המוות בכלל לא דבר נורא הוא האושר הנכסף לא צריך לפחד ממנו, החיים והחזרה אליהם הרבה יותר מפחידים(טוב אני הייתי שם, ואתה לא אז לא תבין איזו חוויה נפלאה זו המוות הקליני). שמעתי בעבר שהתאריך 27/11/69 הוא תאריך מיוחד מאוד, שכל מי שנולד בתאריך זה , נולד לחיים של בדידות ולעולם לא יתחתן(אל דאגה אני לא מאמינה בדברים האלה). חלילה אני לא מזלזלת בנומורולגיה, אחרת לא הייתי שואלת את עינת שאלות בהמון כוונה טובה, אבל קורים לי כל כך הרבה דברים לא מוסברים בחיים, בכל הנושא של החיים בצל המוות, יותר מידי ניצחונות לא מוסברים, של מצבים קשים, שמתבטאים דווקא כשהם קורים בשבת כאילו אלוהים כל פעם מחדש מעמיד אותי במבחן, ומוכיח לי שכמה שאתחיל לדבר שטויות על מוות, לא משנה מה יקרה אחרי כניסת השבת אני בחיים. לא להרוס את החיים לא חרם? השאלה מה זה חיים, כאחת שהמוות לא מפחיד אותי, אני לא בטוחה שהחיים זה הדבר המאושר ביותר. אך מדאיג אותי רק מה יקרה לאהוביי בלעדיי מי ישמור עליהם, לכן אני כאן. ולסיום לפי ההסבר שנתת על מחזורויות.....כמו שחשבתי גיל 37 (3+7)=10, יתחיל מחזור חדש, מה שנקרא פעם שלישית גלידה וזה סופי.(הפעמיים הקודמות לא היו סופי כי היו 8, 9), אל תבהל זה בסדר ממילא תוך שנה שנתיים (אני בהליך משפטי), יקבע בית המשפט מתי אמות-אז נותר לי לבנתיים לחיות:))) בברכת יום טוב לכולכם, תהיו בריאים ומאושרים. בהמון אהבה רחל-נשמה

אוקיי... פרטי נמקי והביאי דגמאות..

מה זאת אומרת בית המשפט קובע לך עד מתי תחיי?! לא הבנתי את זה...! לגבי מוות.. לא אמרתי שזה משהו שלילי... כלל וכלל! במיוחד בגלל ששליט המפה שלי בעקרב (ה-מזל של המוות ;-)) ואכן לא חוויתי מוות קליני, אך שמעתי אין ספור סיפורים בנושא על איך שהנשמה יוצאת מן הגוף ומסתכלת עליו מלמעלה.. ואז נמשכת לאור הנצחי ושם מגיעה למן מקום יפהיפה... מעין גן עדן.. שם נפגשים כל קרובי המשפחה שנפטרו... ואז אומרים לך שעוד לא הגיע זמנך ``ומשליכים`` אותך חזרה לרופאים ``שבדרך פלא`` מחיים אותך אחרי המוות ``כביכול`` שלך... ובכן, אני מאמין, וזו אמונה שלי, שהמוות קורה כשלמדנו את השיעור שנשלחנו ללמוד, ומילאנו את ייעודנו - ולכן כשהוא קורה הוא צריך לקרות... אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים ``לזרז`` אותו כי הוא ``כיף`` כל כך! ודבר אחרון... 27 זה חיי בדידות? מה פתאום?! זה מצטמצם ל-9, המספר הכי אופטימי, שמח וידידותי שיש... (ולכן לא טענתי אף פעם שאת פסימית.. פשוט חשבתי שאת צריכה ``להוציא לך את המוות מהראש``)... סתם לידע כללי אור ואהבה לכולם, וגם לך, רחל נשמה, שבי :cool:

אהבתי לקרוא את דברייך :cool:

וגרמת לי לחייך בתיאורים. אשתדל לחזור לאופטימיות שליוותה אותי. המון אהבה לך ולכולם רחל-נשמה

עינת

New member
שבי בודאי שמותר ואפילו רצוי :cool:

למרות שישנם דברים שאיני מסכימה איתך ויש אחרים שכן.הפורום של כולנו וכל עוד אנו מתייחסים בסובלנות לכולם אין שום בעיה. אהבתי את רוח הדברים שאמרת לרחל - נשמה ומי יתן וירבו אנשים כמותך. אור שפע ואהבה עינת

שלום עינת...

גם לי יצא לקרוא כמה דברים שלך, והתעניינתי מאוד בדברייך, ולכן, אם יש משהו שאת לא מסכימה איתי, אשמח לשמוע את דעתך... הרי אף פעם לא התיימרתי להיות צודק.. ומי יודע, אולי אפילו תשני את דעתי... אני תמיד נהנה לשמוע דעותיהם של אחרים (בתנאי כמובן שהם לא בטון ביקורתי :)) תוכלו למצוא אותי בפורום אסטרולוגיה (משום מה אסטרולוגיה מעניינת אותי יותר מנומרולוגיה, אך איכשהו אני תמיד מכניס את הנומרולוגיה ``בדלת האחורית`` ודווקא יוצא לי לדבר הרבה בפורום האסטרולוגיה על נומרולוגיה דווקא, במיוחד בגלל שאנשים לא יודעים שיש הבדל בין שתי התורות ושואלים שאלות נומרולוגיות בפורום אסטרולוגיה) בכל אופן, שמח להיות כאן, שבי :cool:

עינת

New member
גם אני שמחה שאתה כאן :cool: ;-)

וביקורת ממני והלאה,מותר לנו לחשוב אחרת ולראות דברים בצורה שונה. יש כמה סגנונות בנומרולוגיה ומתוך עיסוק רב שנים בתחום הגעתי למסקנה שהדרך אותה טוויתי לעצמי היא הדרך הנכונה לי וללקוחותי. הנומרולוגיה עבורי היא גם כלי לתקשור וכל יום אני מקבלת הבהרות ומידע נוסף בהתאם לאדם בו אני מטפלת באותו רגע. ובנוגע לצודק או לא איננו דנים כאן כיוון שבודאי ידוע לך שהצדק אינו מוחלט... בכל מקרה אני מקווה שתמשיך להיות שותף פעיל בפורום. אור שפע ואהבה עינת

vik

New member
הי עינת

רציתי לשאול אותך איך מחשבים את השנה האישית נתקלתי באנשים שאנשים שאמרו לי שאם נולדתי ביולי מחשבים את השנה האישית אחרת ממה שהכרתי דוגמא נולדתי ב7.7 אז ב7.7.01 אני אמורה להיות בשנה 8 האם יכול להיות שאני בשנה 9? חוץ מזה רציתי לשאול אותך מה זה אומר שלבן אדם אין מניע זאת אומרת שאין לו אותיות ניקוד מה זה אומר עליו הרבה תודה והרבה אור ואהבה ממני ויקי

לצערי את שנה אישית 8... אבל

תהיי שנה אישית 9 שנה הבאה... נכון שה נהדר?! :) אגב, שנה 9 זו שנה שבד``כ מסיימת פרק בחיים, ובשנה 1 מתחילים מחזור חדש... שבי :)

עינת

New member
ויקי :cool:

במקרה נכנסתי לראות מה קורה בפורום לפני שאני יוצאת וראיתי את תשובתו של שבי.היא אינה מקובלת עלי אך כרגע אני חייבת לצאת,מאוחר יותר אתן לך תשובה. קצת סבלנות. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
vik חזרתי אלייך עם תשובה :cool:

איך מחשבים את השנה האישית יש הסבר מפורט בעמוד 10 של הפורום ראי תשובתי ל``אישה יפה`` תחת הכותרת שנה מ``ס 7 היי אישה יפה. ולפי חישוב זה את אכן בשנה מ``ס 8. איני יודעת על מה מדובר באין אותיות ניקוד מאוד מוזר לי המושג... אין אדם שאין לו מניע ומי שאמר לך כזה דבר טועה בגדול. אור שפע ואהבה עינת

למעלה