שבת שלום לכולם!!!

שבת שלום לכולם!!!

ישלי את הסרטונים מהיומולדת של מאיוש ועכשיו יש ליאת כולם לכל מי שרוצה לפנות אליי במסנג'ר.. איי כמה כיף להיזכר..!! =) אני פה כבר כמה ימים רק יושנת חח בגלל שכל השבוע לא ישנתי ואני גם כולי מפורקת והכל תפוס לי אבל אני אחלים לאט לאט והחלקים בגוף יחזרו לעצמם חח העיקר החוויה שעברתי!! =) וזהוו פנו אליי חופשי בשביל הסרטונים!! ודרך אגב לא לשכוח.. ביום רביעי פורים .. אנחנו נעשה פה ספיישל מיוחד.. וגםם ביום שני יום מיוחד במינו!! תפנו לעצמכם את יום שני בערב ותשבו חזק מול הטלויזיה!! הסברים אחר כך ;) יום טוב אוהבת דיקלה

שבת שלום ...אני רוצה את הסירטונים

ובאמת צריך לעשות משהו לפורים ואל תדאגי לא נשכח לראות ביום שני את התוכנית חחח אין מצב!!!!

שבת שלום לכולם..

דיקוש אני רוצה את שאר הסירטוניםם.. יש לי רק אחד.. ומי שרוצה את הסירטונים מההופעה בעפולהה אני ישלח לוו!

יסמינה יש לי רק 2 סרטונים

קצרים מעפולה מה שליאת שלחה לי והבנתי שיש עוד את יכולה לשלוח לי!? ואני אשלח לך את הסרטונים דברי איתי במסנג'ר

כן מאמי היום אני יקבל אותם

וישר ישלח לכולכןן.. יש את הלב ועוד.. נראה לי הנשיקה הראשונההה וואיי היה מושלםםםםם.. נדבר מאמיי..

יאאאאא הראו את מאיה בפרסומתת

של התוכנית עשרת הדיברות איזה יפיופההה הייתי חייבת לרשום באתי ללכת לישון וראיתי את הפרסומת אז מהר באתי לרשום לכם שיהיה לכם לילה טובבבבבב חסרים פה כמה ילדים והם יניבי טלוש ומלודי !!! אולי חסרים עוד ולא שמתי לב אז סוריייי

דיקוששש תודה על הסירטוניםםם!!

אממ יעש סירטון אחד שמאיה רואה את הברכה שעשיתי לההה אהה מהמםםםם ספיישל על הברכה שלייי!!! דיקוששש תודה תודה לאב יווו!! ואת תחלימי במהרה בעזרת השם חח יהיה טובב!! אהה ותודה לעמית ששלח... ! אמממ חנוש גמני ראיתי את הפרסומת וואי אני כל היום על ערוץ 22 חח ראיתי וגם את דיקוש מהממותתת!!! מחכה למחררר חח=) הקרנת בכורה עשרת הדיברותת!! לראות כולםם!

k a b o o k

New member
ראיתי כבר ת'פרומואים../images/Emo9.gif

אל תדאגי.. לא נפספס את זה בחיים

חחח טנקסס

וכן חנוש מלא אנשים באו ואמרו לי היום שהם ראו גם אני וליאתי ראינו חח זה שניות אבל הקלטתי אתהשנייה הזאת חח מראית את מאיוש מנשקת אותי וחותמת לי חח אני וכלי בהתרגשות למחר!! =)

למעלה