שבת שלום לכולם

izuizu

New member
שבת שלום לכולם

אתמול או שלשום מישהיא בפורום צירפה מצגת חנוכה עם תוכן הומוריסטי. חברה אחרת בפורום כתבה הודעה מלאת כעס על פירסום המצגת ודרשה למחוק אותה מיד . חבר נוסף בפורום הסביר לה שלמחוק פרסום בפורום יכול ומוסמך רק מנהל הפורם.וכתוצאת נוצר ויכוח מלווה עלבונות. צפיתי במצגה מספר פעמים ולמען האמת לא ראיתי שום דבר פסול בפירסומה. חקרתי וחיפשתי את מפרסם המצגת ופניתי אליו לקבל תגובתו . הנה היא לפניכם : שלום יצחק גם אני, בדיוק כמוך, תוהה מה בדיוק מפריע למספר אנשים שצפו בסרטון. או שהם חסרי חוש הומור או שהם רק מחפשים סיבות לריב... בכל מקרה, קיבלתי גם המון תגובות טובות וכמות הצפיות בסרטון (כ-25,000 במשך ארבעה ימים) מעידה על כך שרוב האנשים עדיין אוהבים את זה J. תודה וסופשבוע נפלא, מיקי. -----Original Message----- From: izu [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, December 09, 2004 10:03 AM To: [email protected]

מנורה

New member
ערב טוב איזו לא יודעת מדוע החלטת

שהיה ריב ועלבונות בקשר לסרטון. היה ויכוח זה נכון אבל בצורה ענינית ותרבותית הסרטון לא היה לטעמם של מספר חברים וזכותם היתה להביע זאת מה עוד שהמפרסמת התנצלה אינני מבינה מה טעם היה להביא את הנושא שנית. שיהיה לך שבוע טוב

pazi66

New member
מנורה,איזו וכולם, משהו מאד נחמד

שנטקלטי בו ברשת ואני מאד רוצה שכולם תקראו את זה לך בעקבות חלומך כך שלא תחיה עם חרטה

emmy5

New member
יזו, מנורה הסבירה לך בצורה מאוד

ברורה . הסרטון לא מצא חן בעיננו , אבל חלק מאיתנו מכירים את החברה ששלחה , חברה נחמדה , שהיתה איתנו בפורום לפני כתה חדשים ...היא התנצלה והכל עבר . יש לציין שהחברות שלנו בפורום מאוד טוב , עם כל הויקוחים הקטנים ביננו .. נשארו עוד קצת מהחבוד של אתמול ... מיוחד בשבילך .. שבוע טוב . וחג שמח !!!!

מנורה

New member
אמי אני לא קשת הבנה אבל לא

הבנתי את התשובה שלך
. למה היה צריך להסביר ל??

emmy5

New member
מנורה נא לבדוק מה שכתבתי...

מנורה הסבירה לך..מאוד ברור פשוט מאוד התשובה שלך היתה מדויקת ובטעם טוב ..אני רק רציתי להוסיף כמה דברים ...

מנורה

New member
|אמי ../images/Emo52.gifכנראה הייתי עיפה ולא

והתקשתי בהבנת הקריאה. חיבוק מכל הלב

izuizu

New member
אממי מנורה וכולם ערב טוב .

לא רציתי להגיב וגם עכשיו לא אגיב בצורה נרחבת כמו שהתכוונתי אלא רק אציין כמה עובדות : 1. אני לא מתחתי שום בקורת אלא ציינתי עובדות כפי שמשתקף מהכתוב בפורום. 2.רציתי להבין מה קרה פה ולכן פניתי למחבר הסרטון קיבלתי את הסברו ופרסמתי את זה זה כלשונו. 3.תפסיקו להטיף מוסר ולחנך למי שכותב משהוא בפורום שלא מוצא חן בעיינכן רציתי להוסיף עוד הרבה אבל זה מספיק :לילה טוב

offe

New member
לילה טוב לכל המתבוננים ../images/Emo29.gif

חיה ותן לחיות - זו סיסמא שלוואי וכל אחד היה מאמץ לעצמו. כדאי לקרוא בעיון את הסיפור על סוקרטס שהובא קודם - זה יכול להשפיע מאוד על מחשבתותיהם של אנשים הנמצאים בדו-שיח חברי. שיהיה לכולכם ליל מנוחה וחלומות מתוקים. offe

למעלה