שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

שלום אנשים חזרתי היום בבוקר מאילת. היה ממש סבבה. זה כצת נימעס להיות שמה 3 פעמים כל קיץ, ולעשות אותו סיבוב כל יום שמתחיל בבוקר במלון ממשיך לגרין ב'ץ אחרי זה למלון ואחרי זה לקניון. בדיסק קלאב היה מישומה כצת יבש ביחס לאירו, ולא הייתי להם את השלישיה ב 100 שקל לצערי, אבל בכול זאת היו להם כמה פנינים. בכל מיקרא. היתקשרתי אתמול, וגם קראתי היום שהיה מיפגש פורום סבבה. מיפגש הבא אם יצא אני יבוא 100%. רק מקווה שיצא בקרוב. וד"כ דריה שלחה לי את התמונות אני כצת ישפר אותם כי הם לא יצאו כל כך טוב, ואחרי זה יעלה אותם לפורום. סוף שבוע נעים לכולם.

AeroTom

New member
שבת חיננית ומשעשעת לכולם!

ואגב-אלכס העביר לוועדה המארגנת כבר 2 תמונות שיעלו (מעמית) שהוא עוד יקטין אותם והם יהיו מוכנות ליום ראשון שכנראה אז יגיעו לוועדה גם כל השאר,יעברו את הסינון המהיר ויהיה לנו בפורום את התמונות המשעשעות.

crazy dude 87

New member
שבת שלום!

אני יישב לי השבת לראות את ההופעה באוסקה שאגב היא היתה ב-31 בדצמבר 1999 בדיוק בחצות סטיבן וכולם סופרים את הספירה לאחור ואז יש זיקוקים ובלונים... ויש מלא הפתעות.... מה זה יפה
תהנו ושבת שלום

AeroTom

New member
ואחרי זה ברכה מסטיבן ו-Full circle

הופעה טובה מאוד כמובן כמו כל ההופעות אצל המושחתים...22 שירים בערך נראה לי. כמובן שיש להם שם את-One way street ועוד כמה וכמה חביבים ביותר... Roar of the dragon היה Tour מושחת ביותר כמובן
עם 6 הופעות ביפן שכולם כמובן היו מלאות בפנינים כמו: One way,Lord,No more no more,big ten inch,lick and a promise,DTL ועוד כמובן... Evil corrupted people!

נצל"ש לעצמי

תיראו את זה: על מייבש שיער של חברת SEARS: "לא להפעיל בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער). על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות בין הזוכים!!! אין חובה לקנות כלום!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים). על סבון רחצה של חברת DIAL: "השימוש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?). על ארוחה קפואה של SWANSON: "הצעת הגשה- להפשיר" (אבל זו "רק" המלצה). על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO: "נא לא להפוך" (אופס..! מאוחר מידי). על פודינג של MARKS & SPENCER: "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? כאילו דההה). על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA: "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא?!). על תרופה נגד שיעול לילדים של חברת BOOTS: "נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש" (נוכל להוריד את שיעור התאונות אם רק נצליח להוריד את בני ה-5 עם השפעת מהמלגזות האלה). על טבליות שינה של חברת NYTOL: "אזהרה- עלול לגרום לנמנום" (אני מאוד מקווה). על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO: "לשימוש רק בתוך הבית או בחוץ" (בניגוד למה בדיוק???). על חבילת בוטנים של SIANTSBURY: "אזהרה מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף!!!). על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES: "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (צעד מספר 3- טוסו אל על). על תחפושת סופרמן תוצרת טייוואן: "לבישת מוצר זה אינה מאפשרת לך לעוף" (לא?! ואני כבר חשבתי...).

crazy dude 87

New member
חחח העלת את זה לפה פעם...

אבל זה נחמד ונכון באמת הופעה ממש טובה! אני הולך לחרוש על זה כל הלילה (במילא אני לבד)... מי שהיה בהופעה הזאת הוא לא רק מושחט אלא בן **** במילניום שזה פעם אחת בחיים נמצא בהופעה נראה לי הכי טובה של אירו'...

למעלה