שבת שלום לכולם

weird dust

New member
שבת שלום לכולם

אני רוצה להכניס משהו שיניע קצת את הפורום ולכן אני צריך מתנדב או מתנדבת (אני לא ישם \ כדי שלא יעלבו אנשים) אני רוצה שמישהו יצור סיכום שבועי לפרטים כולם יכולים לפנות אלי במסרים או במסרים המידיים תודה ושבוע טוב

jimorrison

New member
אמממ

אולי המנהל?

yoyoyud

New member
אמממ.... לא אכפת לי, אבל למה לנדב?

מה? אני צריך לעשות הכל בפורום?

weird dust

New member
אני חושב שבעולם הקפיטלסיטי שלנו...

יש הרבה מקום ליוזמה אישית אז אני מבקש מתנדבים שרוצים להיות חלק מיוזמות אישיות ושיעזרו לפורום להיתפתח אני חושב שיש כבר מי שהיתנדב וזה יגיע לסיכום סופי בקרוב וכך אנחנו נוכל בשבוע הבא ליראות סיכום שבועי קצת

weird dust

New member
אני לא חושב שצריך לריב על זה

אני לא מבין מה הבעיה שמישהו אחר יעשה את זה אני שמתי לב שהוא בא להיות מנהל בשביל לעשות סדר לא בשביל מה שג'ימי רצה לעשות ונעלם (ג'ימי אם אתה רואה אותנו צור קשר בהקדם) ולכן בגלל שזה פורום של ה"עם" הגיע הזמן שגם העם עשה משהו ואם אתה רוצה אני יכול לבקש שיכריזו עלי מנהל בפועל או לבקש עוד דרדס מתפוז דבר שהוא נפוץ ואפשרי אני לא יכתוב כתבות כי אני לא כותב זה לא אומר שזה פוגע בי כמנהל של פורום כלשהוא בלהיות מנהל אדמניסטרטיבי היו תקופות שניהלתי 2 פורמים וקומונה אחת בצורה כזאתי כמו עכשיו ואחד הפורמים היה זה (לכל מי שלא זוכר שילך אחורה קצת ליפני שג'ימי הגיע וקצת ליפני שג'ימי נעלם)

עם כל הכבוד

האף לא צריך להיות בשמיים. יש מספר סוגים של שיטות ניהול שפועלות ע"פ מספר סוגים של פורומים. הפורום הזה הוא פורום יחסית דל משתמשים, ועל נושא מאוד ספציפי. זה לא פורום בסגנון רוטר וגם לא בסגנון של אחד מהפורומים היותר עמוסים של תפוז. הפורום הזה לא דורש ניהול שנמצא בשמיים ורק מוחק הודעות\חוסם אנשים, הוא דורש מנהל שמחובר אל חברי הפורומים וכותב על בסיס יומיומי בפורום. ואני חושב שאת התפקיד הזה יהונתן מבצע בצורה הטובה ביותר. אם אתה רוצה לעזור אז במקום לבקר את הניהול ולבוא בבקשות, פשוט תציע עזרה ב"מתן בסתר" ע"י עצה שתוכל לעזור לפורום. וזה שניהלת 2 פורומים וקומונה לא תביא לך סמכות או כח. אני נמצא בפורום הזה מאז הקמתו ולא הוצאתי מילה אחת על כל הפורומים שניהלתי בעבר.

weird dust

New member
שלום

אני לא ביקרתי את ההנהלה עשיתי ניהול עצמאי של כל מיני דברים אם זה מפריע למנהל הוא יכול להגיד וזה בסדר דיברנו על זה ליפני כן בסתר אני לא מוצא שזה ניהול בשמיים ואני אף פעם לא ביקרצתי מנהל כלשהו בפורום אלא רק ב"סתר" כמו כן אני לא חושב שזה מפריע אם מישהו עם נסיון יעזור למנהל שנימצע כרגע אני באמת לא מוצע עיניין בזה וכשאתה לא ההיתה (שבוע עבודה עמוס כנראה היה באותו זמן) אני ישבתי וכתבתי לעצמי עד שהגיעו אנשים חדשים רוב האנשים פה לא היו בתחילת הפורום אני מנייח ואם אתה רוצה לתרום לפורום בכל צורה שהיא אתה מוזמן גם וכמו שאמרתה אין פה הרבה אנשים ואני חושב שיהיה אפשר להביא עוד ולשפר את רמת הפורום

למעלה