שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

רק רציתי לומר שאני עוזב תבלוגים האלה יש הרבה מה לעשות בחיים זה ממכר בוא נגיד אחרת זה גנב הזמן הכי מקצועי שיש וחבל לי על הזמן היקר שלי בכל אופן תודה לחבר'ה שלי נצחייה אש קרה מרסל ולכל האחמדים החמודים ולכל הפטמות היפות אז שיהיה לכם בכייף תהנו ואל תשכחו מי תותח ....אוהב אותכם.
ו

נצחייה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo14.gif../images/Emo5.gifשאוליייייייי למההההה

אוי שאולי תחסר לי כל כךךךךךךךך חולה עליך התותח הבילתי מנוצחחחחחחח אם תיכנס ותחפש אותי אני בבלוגים למבוגרים מתעסקת עם עצמי

n o n a m e 2 7

New member
מי ? מה ? מה פתאום ?

שאולייייייייי ולממממממהההההה זה ?!?!?!? לא היה נחמד מספיק ? לא היינו מנהלים טובים ? לא היו מספיק מעריצים חרמנים ? ברור שי הרבה מה לעשות בחיים בדיוק כמו לכולנו , אבל אפשר לשלב בין השניים . . . בשם ההנהלה אני מגישה ערעור על ההחלטה לבית הדין הגבוה לבלוג . . . וחבל ...יעלה לך הרבה ... כ"כ הרבה פיצויים למנהלים ואיפה עגמת הנפש של המעריצים כדאי שתשקול שוב לפני שיהיה מאוחר מידיי ויקר מידיי מנהלת בתפקיד

edenfellous

New member
שאוליייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא יהיה מי שיגיד לי עדןןןןןןןןןןןןן פילוססססססס כפרה עם החלטת אז שיהיה לך רק טוב ביי

../images/Emo10.gif שאולי לאאא...עד שהתחלתי להיכנס

אליכם לשם ובמיוחד אלייך לחדר אתה עוזב????

the only mishel

New member
שאולי...

בד"כ אני לא מגיבה להודעות פרישה, אבל במקרה שלך זה שונה... קשה למצוא פה הרבה אנושיות ואכפתיות, ואצלך מצאתי משניהם המון... אם החלטת לעזוב כדי להתפתח, אז ישר כח ורק הצלחה בכל מה שתעשה. בדבר אחד אני בטוחה, אתה תחסר פה, תשתדל להיכנס לפה מדי פעם לתת סימן חיים. בכל אופן, בכל מה שתבחר... המון הצלחה ואהבה ! ותודה על הכל... מישל.

ג'ור'ג איך שלא קוראים לך תכנס

אל תלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חולה עליך!! אל תלך באמת שלא תשאר אוהבים אותך פה!!!!!!!!!! מוווווווווואאההה! בובה

למעלה