שבת שלום לכולם
בעוד כחצי שעה תצא השבת ויבוא עלינו לטובה שבוע טוב.. החלטתי להכנס לכאן ולהזכר בימים שעברו שהפורום היה פורח...שהיו נכנסים לכאן המוןןןןןןןןן אנשים עד... הגיע לכאן איזה נחס שבגללו/ה נהרס כח הפורום..כל החברות שהיתה בו נעלמה נמוגה התמוססה.. אני זוכרת את הימים כולם בו היו שפויים עד... הגיע האחד/ת שבגללו/ה הכל קרס.. בקיצור ולעינין התגעגעתי אליכם אנשים יקרים (ואני יודעת שמדי פעם אתם מציצים)
כמוני כמובן.. ג'ס היקרה מצטערת שככה נעלמתי מהפורום אך יודעת את ש ה
שלי תמיד פתוח.. מרין המקסימה מקווה שאת בסדר , קצת התאכזבתי ממה שסיפרת לי ואני מחזיקה לך
... בת בת מה שלומך? איך ההריון? מתקדם אה?? ובכלל מתי את צריכה ללדת??
וריקי..וואווו ריקי.. שנים, שנים שאותך לא ראיתי..
..איפה את?? ונופר המתוקה..לפחות איתך אני מדברת בחגים..
..מה שלומך? והילדים?? וליאור 30 איתך חבל"ז.. בפעם הבאה כשאתה מגיע תרים טלפון לפחות שבוע מראש.. כדי שאוכל להיות בבית
ואת מי שכחתי?? ממממ... ראיתי ששירן נכנסה לכאן לאחרונה..והיא בטח גם רואה ומציצה.. אז שירן חמודה מקווה שהכל אצלך בסדר.. ושמחתי לראותך בפורום.. זה ממש כמו קסם לראותך
באה והופ תוך שניה נעלמת... וזהו חברים יקרים שמחתי לכתוב כאן כמה מילים... ואם באמת אתם מתגעגעים.... אז בואו תכתבו כאן נעביר קצת חויות .... שיהיה לכם שבוע טוב..
שלכם באהבה ניקול*
בעוד כחצי שעה תצא השבת ויבוא עלינו לטובה שבוע טוב.. החלטתי להכנס לכאן ולהזכר בימים שעברו שהפורום היה פורח...שהיו נכנסים לכאן המוןןןןןןןןן אנשים עד... הגיע לכאן איזה נחס שבגללו/ה נהרס כח הפורום..כל החברות שהיתה בו נעלמה נמוגה התמוססה.. אני זוכרת את הימים כולם בו היו שפויים עד... הגיע האחד/ת שבגללו/ה הכל קרס.. בקיצור ולעינין התגעגעתי אליכם אנשים יקרים (ואני יודעת שמדי פעם אתם מציצים)