שבת שלום לכולם!

סואו

New member
שבת שלום לכולם!

שבת מלאה ב
שבת של
ושביום א' לא יהיה מבחן!

enicegirl

New member
שבת שלום ומבורך ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה אתם מתכוננים לעשות השבת? אני מתכונן לאכול
ולשתות
ולישון
ובמוצ"ש
האייקונים ממש שווים פה!!

טוב, אז אני מתכוונת

לאכול
לשתות
לשחק ב
לקרוא
לראות
(סתם, זה לא) ללמוד
ובמוצ"ש לקחת
כי בטח יכאב לי הראש.

נפלאית

New member
טוב, אז אני מתכננת

ללמוד, לאכול, לפגוש אנשים, לשחק עם אחיות שלי במישחק שוסי שהם לימדו אותי. אבל בטח בסוף אני אירדם שניה לפני שבת, ו
כל השבת.
שבצ'לום!

פערעלה

New member
אני לבד בבית השבת אז

סוף סוף לא יעירו אותי רק בשביל לאכול... כשאני כבר לא אצליח להרדם מרוב לישון, אני אקרא. מי רוצה להמר כמה ספרים אני אסיים השבת? (רק לזכור שאני קוראת באנגלית) וזהו. שקט שכזה. כל ארוחה תיקח לי כמה? חצי שעה גג?? בניגוד ל3 שעות כשכולם פה. הבעיה היחידה היא, מה לעשות עם הקידוש. כי אני לא שותה יין בכלל. אפילו מיץ ענבים לא משהו. אבל אני אתגבר. מה שבטוח, אחרי שבת של שקט שקט שקט, שאני ככ ככ צריכה, במוצ"ש אני אהיה חייבת!!!!!!!!!! לפגוש אנשים. מה אתם מארגנים לי? שבת שלום:)

פערעלה

New member
אני לבד בבית אז

סוף סוף לא יעירו אותי רק בשביל לאכול... כשאני כבר לא אצליח להרדם מרוב לישון, אני אקרא. מי רוצה להמר כמה ספרים אני אסיים השבת? (רק לזכור שאני קוראת באנגלית) וזהו. שקט שכזה. כל ארוחה תיקח לי כמה? חצי שעה גג?? בניגוד ל3 שעות כשכולם פה. הבעיה היחידה היא, מה לעשות עם הקידוש. כי אני לא שותה יין בכלל. אפילו מיץ ענבים לא משהו. אבל אני אתגבר. מה שבטוח, אחרי שבת של שקט שקט שקט, שאני ככ ככ צריכה, במוצ"ש אני אהיה חייבת!!!!!!!!!! לפגוש אנשים. מה אתם מארגנים לי? שבת שלום:)

למעלה