שבת שלום לכולם

arik87

New member
שבת שלום לכולם

אני מחפש שיר ישן הוא לא כבד,והמילה החוזרת על עצמה בשיר היא thelis na pethano מקווה שזה מספיק מידע תודה מראש למי שיעזור

F a d i

New member
יאסו אריק....השיר של בנגליס

פרפניאדיס PERPINIADIS ונקרא PALATIA KAI LEFTA (ארמונות וכסף) שיר לאיקה ישן משנות השישים..

arik87

New member
תודה רבה לכם

ועכשיו שאני נזכר באמת הקול של הזמר דומה לפרפניאדיס ויש עוד שיר שאני מחפש זה יהיה יותר קל הפעם - ΑΝ Μ'ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ זה מתוך דיסק ביוונית ואני לא יודע מי שר אותו או איך כותבים אותו באנגלית ושוב תודה למי שיעזור

sysyv

New member
2 נסיונות

אולי TI THELIS NA KANO של יאניס פאריוס ואולי PES MOU NA PETHANO של ספאקיאנאקיס?

יאסו מנגאס. נעזור לך.ש.גרשון

שם השיר שנמצא באוסףיווני מושלם שיר מס' 4 בדיסק מס' 2 . ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Αχ, γιατι με διωχνεις απονη Αχ, και παντα με πικραινεις αχ Τι σου χω κανει και με διωχνεις σαν ζητιανο Ειμαι φτωχοπαιδο, τι θελεις να σου κανω Θελεις να πεθανω δεν εχω να σου δωσω παλατια και λεφτα Εσυ αν εχεις πλουτη εγω εχω καρδια Μη με πικραινεις και τη φτωχεια μου θυμιζεις Οταν με διωχνεισ την καρδια μου τη ραιζεις θελεις να πεθανω Δεν εχω να σου δωσω.....

the greek

New member
והמילים

בבקשה אין לי הרמונות וכסף – וואגליס פארפיניאדיס אח, למה את מגרשת אותי חסרת מצפון אח, ותמיד גורמת לי למרורים, אח מה עשיתי לך ואת מגרשת אותי כמו קבצן אני "נער עני", מה לעשות (לך) את רוצה שאמות אין לי לתת לך הרמונות וכסף אם לך יש את העושר לי יש את הלב אל תמררי (את נפשי) ואת העוני את מזכירה לי כאשר את מגרשת אותי את ליבי את סודקת את רוצה שאמות אין לי לתת לך ... DHEN EXO PALATIA KE LEFTA AX, GIATI ME DIOXNIS APONI AX, KE PANDA ME PIKRANIS, AX TI SU 'XO KANI KE ME DIOXNIS SAN ZITIANO IME FTOXOPEDO, TI THELIS NA SU KANO THELIS NA PETHANO THEN EXO NA SU DOSO PALATIA KE LEFTA ESI AN EXIS PLOUTI EGO EXO KARDIA MI ME PIKRANIS KE TI FTOXIA MU THIMIZIS OTAN ME DIOXNIS TIN KARDIA MU TIN RAIZIS THELIS NA PETHANO THEN EXO NA SU ...

יאסו מנגאס ש.גרשון

איזה כיף לי איזה תגובה תענוג לי אני קצת שתוי הייתי ביקב עם דליה עמיעוד והיא שרה הכל הסיגנון יווני אז יאסו חברה . ש.גרשון

למעלה