../images/Emo11.gif פשוט הזכיר לי - מה עשיתי בסופ"ש
זה היה סופ"ש מזה כייף!!!!! בהתחלה היה לי שיעור פסנתר, ומצאתי הרבה זמן השבוע להתאמן (אל תשאלו אותי איך - תקופה מזה עמוסה בביה"ס....), אז היה שיעור כייף! אחר כך ישנתי אצל חברה שלי.
אחר כך אני וחברה שלי הלכנו לעוד חברה שלנו... ששמה הייתה עוד חברה שלנו.... (ברה חברות!) והיה מזה כייף!!! בהתחלה הלכנו לכזה בניין שהתחילו לבנות אותו, אבל אז גילו שלא קנו את השטח או משו... בקיצקץ - הבניין ריק כרגע. אז הלכנו לשם (בתוך... אמממ.... נחלון קטן.... כל הנעליים שלי מלאות בבוץ עכשיו....
), והיה מזה כייף!!!! הקומה התחתונה חשוכה, אז היו שם המון עטלפים (היה מגניב לראות את כולם. באמת היו שם המון). אחר כך עלינו לקומות העליונות והכל, דרך
המון גרמי מדרגות (לא משנה....). ובקיצור - היה כייף!!! אחר כך נאלצנו לברוח מהבניין בריצה, כי היה סיכוי רב שמיליוני עטלפים יבואו וירדפו אחרינו.... עיזבו - חברה שלי והרעיונות שלה....
אחרי זה חזרנו לבית של חברה שלנו ושרנו באפי... אתם מבינים - אני וחברות שלי אוהדות מושבעות של באפי.... אז שמנו את הדיסק של המחזמר (כמובן כשהגיע השיר בסוף של "lifes a show" בגירסה של ג'וס, סגדנו לו {בחושך... ורצחנו שמיכה מסכנה.... *התקף צחוק*....}). אז חילקנו לכל אחד תפקיד אותו הוא שר... אבל בגלל שאני לא זוכרת בע"פ את התפקידים של כל האנשים, עשיתי רק תפקיד אחד....
אבל בזכות זה עשיתי קולות ליווי...
היה מצחיק.... בקיצקץ - היה סופ"ש ממש ממש כייפי!!!!