שבת שלום לכולם.. חדש פה בהמלצת ידידה .. שתהיה לכולם שבת מקסימה עופר
S softy New member 9/6/01 #2 אז אני מבין שגם אתה בעוונותייך נשוי עם פולניה. סופטי כבר לא נותנים להתאבד בשקט.
ש שחקנית חדשה New member 9/6/01 #3 ואם הוא גרוש מפולניה אז הוא בוגר מחנה ריכוז (((( סתםםםםםם סתםםםםםםםם
ע עופריקו New member 9/6/01 #6 יווו מדברים פה על פולניות.. מה תבדקו קודם........שווה בדיקה אז.. איך יודעים שאמא שלך פולניה ? אם אתה קם בלילה לשירותים וחוזר למיטה והמיטה מוצעת.. סימן שאמא שלך פולניה .. למי יצא ?
יווו מדברים פה על פולניות.. מה תבדקו קודם........שווה בדיקה אז.. איך יודעים שאמא שלך פולניה ? אם אתה קם בלילה לשירותים וחוזר למיטה והמיטה מוצעת.. סימן שאמא שלך פולניה .. למי יצא ?
ע עופריקו New member 10/6/01 #15 כחולה ..... מזדהה איתה ? יודעת מה ההבדל בין רוטווילר לאמא פולניה ? הרוטווילר באיזה שהוא שלב עוזב את הילד עופר מאלף כלבים
כחולה ..... מזדהה איתה ? יודעת מה ההבדל בין רוטווילר לאמא פולניה ? הרוטווילר באיזה שהוא שלב עוזב את הילד עופר מאלף כלבים
א אלמנה כחולה New member 10/6/01 #16 הזדהות תמיד היתה בי שאיפה להזדהות עם ילדים אוטיסטים עם מונגולואידים אני נובחת בשעות הפנאי ווף ווף
א אלמנה כחולה New member 10/6/01 #17 הזדהות תמיד היתה בי שאיפה להזדהות עם ילדים אוטיסטים עם מונגולואידים אני נובחת בשעות הפנאי ווף ווף
א אילה. New member 9/6/01 #4 מה שבת שלום מה אתה חושב שבאנו ליהנות? יאללה, תתחיל לעבוד! אילה שרועה על מיטת השיזוף וממתינה
ע עופריקו New member 9/6/01 #7 אילה לא ידעתי ... שפה עובדים קשה ...טוב נו יאללה ...אויי מה זה כל הקשרים האילה בגב ? עופר רץ להביא מרכך
אילה לא ידעתי ... שפה עובדים קשה ...טוב נו יאללה ...אויי מה זה כל הקשרים האילה בגב ? עופר רץ להביא מרכך
ע עופריקו New member 9/6/01 #9 נו באמת .... אני כבר בא איפה היית ? די...תמשיכי.. עופר שמתענג עד זוב דם