שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

אלוהים חנן אותי בשלוות נפש לקבל כפי שהם את הדברים שאין בכוחי לשנות באומץ הלב לשנות את הדברים שבכוחי לשנות ובחוכמת הלב להבחין בהבדל שבין השניים ברברית

*g99

New member
רשמת פה משהו חזק

כפי שהבנתי אותך אז זה הולך ככה: אני חושבת שבכדי שנגיע לשלוות נפש עלינו להבין את אותם הדברים שאין ביכולתנו לשנות..אני לא מתכוונת שכל דבר עלינו לחקור מדוע זה קרה,אבל עלינו לשאול את עצמנו מה אנחנו לומדים מאותו מקרה. בכדי להגיע לשלוות נפש עלינו "לדרוך על היבלות" שלנו, ותאמינו לי שזה כואב.. אני חושבת שלשנות דברים במצב כזה,זה לשנות צורת חשיבה וצורת חיים..כאילו לפתוח דף חדש בחיינו,זה לא קל,אבל זה משתלם. אם פעלת ככה,אני מבינה שהפנמת את "ארבע ההסכמות",אנחנו באותה הסירה.. עכשיו הדרך נסללת,ולפנינו מחכה עוד עבודה שתעשה בהרבה יותר חשיבה חיובית ומוארת. אהבתי את מה שרשמת. בהצלחה

לg

כמו פלג הרים שדילג ובא במישור הוא יגבר ויגדל חותר אל הים וזכור לא יזכור את עין מוצאו הדל גם זכור לא יזכור ראשית פיתוליו הרפים אך לעד וכולו הוא אסור חבוי בין הענפים ואשר ישתה ממנו ורווה צמאונו הו פלג קטון זורם בין השרכים מן מימיך רוויתי צמאון דרכים ברברית

*g99

New member
או קיי..

אני חושבת שענית לי על שאלתי.. אם כך,ברוכה הבאה

m a y a 22

New member
שלום ברברית מוזהבת,

רוב הזמן הנוכחות שלי בפורום היא פסיבית אך למקרא השורה מצאתי לנכון לשאול שני שאלות ולבקש בקשה אחת: השאלות הן: 1 האם השורות הנ"ל נכתבו על ידך? 2 אם לא אז מי כתב אותן? הבקשה היא להשתמש בהן, בתודה מיכאל,
(אני לא יודע מי רשם אותי בפורומים בשם במשתמש שמופיע)

למאיה שלום!

הייתי רוצה לטעון לחוכמת חיים שכזו אך זו מנטרה שאימצאתי מ- ריינהולד נייבר ואין לי בעיה שתעשה בהם שימוש ברברית

למעלה