שבת שלום לכולם!

seafox

New member
שבת שלום לכולם!

ומעבר לזה,שמתי לב שהפורום התעורר מעט. אני מאוד מאוד שמח על זה ומקווה שזה יימשך ככה. הודות לכמה מחברי הפורום שהצטרפו לא כ"כ ממזמן כמו:FABER ועוד כמה. אז בינתיים המון המון תודה לכם ותמשיכו כמו שאתם! חוץ מזה,ישנם כמה חדשים בינינו.אז ברוכים הבאים כולכם! מבין העוד חדשים כשאתם רוצים המלצות על אמנים מסויימים,לכו לארכיון יש שם מגוון של המלצות מהרבה זמנים להרבה כוונות.אם שום דבר מזה לא יעלה ויספק את רצונכם אז רשמו.בבקשה! חוץ מזה,יש בהודעות הנבחרות הודעה של פייבר עם המון אמנים. מה עוד?אממ.... לא לשכוח,ספר התיאוריה לג'אז שפרסם אורי גנצל אם אני לא טועה...ברגע שיהיה לי כסף אני רץ על זה.מה אתכם? ועוד משוב קטן שיהיה לי ולמאור,מה אתם עוד הייתם רוצים שיהיה כאן?חוץ מאירוח כי זה בתהליכים... תודה לכולכם ושבת שלום ושבוע טוב!

adiluz

New member
../images/Emo79.gifשבת שלום ומבורך!

האמת שיש בפורום הזה הרבה ואני ממש נהנית ממנו אבל אולי אפשר להוסיף עוד מאמרים מעניינים וזה יהיה אחלה. אני לא יודעת מהספר של אורי אבל הספר של רז יצחקי נשמע לי משובח וגם הזמנתי אותו. אגב לאן רז נעלם? חבל.

numerw

New member
ההודעה הזאת נכתבתבשמו של

סיפוקס: נכון,רז יצחקי...התבלבלתי.

MasterD_iL

New member
שבת שלום

ברוכים הבאים לחדשים...תהנו! ולנמצאים שיהיה לכם אחלה שבוע.

FABER

New member
שבת שלום לכולם - חדשים וותיקים כאחד

ומי ייתן שפורום זה יפרח וילבלב כעץ השקד בגינתי הפורחת

zambush

New member
תודה רבה ../images/Emo73.gif

זאת הזדמנות טובה לציין שמחר אני מתגייס, אז אני כנראה אכתוב פה פחות, למרות שבסופי שבוע, אפטרים, חמשושים ורגילות אני אשתדל לכתוב יותר, נראה איך זה יסתדר. שבוע טוב לכולם

FABER

New member
גיוס נעים ואל תשכח לקחת את הבאסה

בסבבה ותמיד תזכור שעדיין לא נולד המניאק שיכול לעצור את הזמן, 3 שנים חולפות ביעף

למעלה