שבת שלום לכולם

turrican

New member
שבת שלום לכולם

היי לכולם. מה עם החדרים האטומים? מרגישים קצת מטופשים היום לא? נראה לי שסאדאם הלך פקקט. בוקר טוב לכל השמוניסטים.. אני תכף שם שיר מהתקליטייה להעיר אותכם.. קוקוריקו.

טל-יה

New member
מה שאלת?

מרגישים מטופשים? קצת חוץ מזה שהזרקתי כמה מזרקים של אטרופין בשביל להגיד שעשיתי את זה..... GOD BLESS ME
אני רק מעלה גיחוך ולעג על כל העריקים שישר מכוונים אליהם תמונה של סאדם הם פיתתתתתתתום אבל פיתוםםםםםםםםם יש להם ג'ובות ומוציאים את החסכונות לבר מצווה ו...... אבא כבר חתם על הצ'ק ולא איכפת להם כמה יעלה להם לילה אחד במלון הרודס וכן עמך ישראל יספרו שישנו חדר ליד דצ ודצה
כן וגם משם מהחדר היו צעקות. ובבוקר הם ירדו איתנו העמך ישראל לארוחת בופה מאוחרת ומילאו צלחות בגובה התקרה והכינו שקית אוכל ומלאו אותה בקראסונים בורקאיכסס ג'חנון ורסק כדי שיהיה ליותר מאוחר בבריכה.. והם בכלל לא מפחדים. ממש לא אבל ממש לא הם מאוד פטריוטים הנה המסיכה איתנו. אבל באמת יש פסטיבל באילת ואם כבר אנחנו נציגים למה לא כל המשפוחה? אז אלה אצלי האנשים המטופשים. שמתבכיינים שהתרבות הישראלית נקברת ואין כסף לשלם משכורות לשחקנים זמרים זמרות אבל בשעת צרה ולתחת שלהם והמשפחה שלהם בורחים לעיר מקלט שם בדרום.... אז בלי פאניקה יש בריטניקה
ורק אני עם הסטילה לעיניים.

למעלה