שבת שלום לכולם ..

שבת שלום לכולם ..

שבת של שלום ושלווה שבת של ילדים משחקים בשכונה שבת של ריחות מאכלים טעימים שבת של שקט ומנוחה שבת של בריאות והצלחה שבת של רומנטיקה ואהבה שבת של שמש ים וטיולים על החוף שבת של משחקים וארמנות בחול שבת של שינה קסומה שבת של חלומות על פיות ופאונים שבת שלי שלך של כולנו ובקיצור ... שבת שלום

היי שרון..

בעיקרון זו רק רומי כאן.. אבל זה כינוי משותף.. כתבתי כמה פעמים בכינוי אישי שלי RomiVais אבל אני יותר קוראת סמויה מכותבת וזאת בגלל חוסר כישרון קטן קטן קטן בכתיבה
שגורם לי לקרוא יותר ולכתוב פחות
מה שכן אני אגלה לך.. שאנחנו מאותה עיר!
שבת שלום! רומי

וואלה??? ../images/Emo8.gif

הייתי יודעת שזה יעשה אותך כל כך מאושרת - הייתי מצהירה על כך מזמן!!!
מה שלומך? ושלום בעלך? והילדה??? שבת שלום לכם! רומי

אנחנו בסדר גמור .

היום קניתי לה תחפושת לפורים ... אני עוד אביא לפה תמונה שתראו אותה .. אני מרגישה מצויין אם כי קצת עייפה .. ושבעה מכל הקצפת שגחלילית שלחה לי .. וגם מכל העוזרים החתיכים {אבל מי מסתכל } שדרדסבא שלך לי ... בעלי בעבודה .. כך שאני לבדי פה .. הקטנה כבר נרדמה אחרי אמבטיה .. הכלבה היתה בחוץ לפיפי והלכה גם היא לישון .. ורק אני .. לבדי ...

שיהיה לך ערב וסוף שבוע קסומים!

אנחנו אוטוטו יוצאים מקווה שיהיה כיף את בטח יודעת כמה משעמם יכול להיות לבלות באילת, כשגרים פה כ"כ הרבה שנים..
שבת שלום רומי

רגע 'חדדד בבקשה../images/Emo3.gif

מגרדת מתחת למשוש שמאל, ימין דולף וכואב. אני צרכה לעוף עד לאילת כדי שתהיי מאושרת?? מייד משנסת כנף ומתכוננת לקראת התעופה. רק טוב!!!

הייי רומינקהההה

שתהיה לכם שבת קסומה ושקטה שולחת לכם שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים רק טוב!!!

למעלה