שבת שלום לכולם

bloodmachine

New member
שלום גם לך ולשבת ולפצוחי עפולה ../images/Emo147.gif

במסע במנהרת הזמן החלודה שלי, לפלקון שבא מאיזה גומחה ריחנית באירופה - אוסטריה/גרמניה או משהו כזה - היו לכל היותר 2 סינגלים שהצליחו יפה במצעדים - רוק מי אמדאדוס ועוד אחד שלא נזכר בשמו - חלילה שלא תטעו, אינני חובב שלו וגם אם ההיתי מקבל בחינם תקליט שלו אז פשוט ההיתי מעיף אותו היישר מהחלון שלי - או פח המיחזור שלי. פלקו פשוט נעלם ונאלם לעד. להבדיל מכמה שמוניסטים, שעדיין מקליטים ומצליחים במידה זו או אחרת: קיילי מינוג - שעשתה זאת בגדול - אז לא אהבתי אותה, והיום קצת כן אולי בגלל הקטע של ניו אורדר שמשובץ בשיר שלה. עוד שרידים מהעבר אה הא - איך כותבים את זה ? פשששששש ... סנדרה - שהפתיע אותי קצת עם חידוש שלה לשיר מהשמונים של "טוק טוק", שפשוט הרסה את השיר לחלוטין - ממש מזעזע איזה זיופים!!! - ואהההה אההההה אההה אחד גדול סמנטה פוקס ניסתה ולא הצליחה בקאמ באק שלה. אז בחזרה לפלקו, הוא בכלל הוציא תקליטים מלאים? דרך אגב - מישו יודע אם הפומליות של גברת פוקס זה טיבעי או סילקון? לדעתי עם נתונים כמו שלה- היום ובעבר - והקול שלה ממש זניח - בתור כוכבית פורנו היה הולך לה טוב יותר, ויש לה הרבה הרבה מה להראות! יש לה גם סרטים?

Falco

New member
ושלום גם לך

הוא הוציא 10 תקליטים + תקליטי אוסף לידיעתך. בעיקר אחרי מותו יצאו ים של אוספים. באוסטריה היה גם מחזמר לפני כמה שנים ואף יצא דיסק של אותו מחזמר. המפיק שלו BOLLAND הוציא ביחד עם הזמרת ALIDA שיר .TRIBUTE TO FALCO נ.ב. הפומלות טבעיות

bloodmachine

New member
תודה :) זהו נזכרתי "פוטין און דריץ"

לעזעזל איך לתרגם putting on the ritz שיר נחמד לא יותר מזה. צר לי לשמוע שפלקו פרח לעולם הבא, בחנוכה הבא אדליק לו נר. סחטיין אז הבאז´זים של סמנטה אמיתיים? אה! מענין אם הם עדיין עומדים כמו שהיו לפני עשרים שנה - ואו אני מרגיז זקיין.....

Falco

New member
טעות

PUTTING ON THE RITZ זה שיר של זמר בשם טאקו. (לא פאלקו)

turrican

New member
פאלקו צודק.. זה טאקו

פאלקו - אני דה משתהה לראות איך התקאלמת בפורום. המשך כל ידידי..המשך להחיות את השמונים

bloodmachine

New member
ואלה אתם פשוט ארטילירים רצייניים

אוקי אז טאקו ופאלקו זה משנו אחר - אז עכשיו במחשבה שניה איזה שירים היו עוד לFALCO חוץ מרוק מי ? ולא השבת לי בולנד הוא אותו בחור שעבד עם סנדרה ודיבור מפחיש?

Falco

New member
בארץ

Rock me Amadeus Vienna Calling Jeanny Coming Home - Jeanny Part II בגלי צהל היו משמעים גם את TANGO THE NIGHT לא מעט פעמים

bloodmachine

New member
אז שזהו זה ../images/Emo127.gif

עכשיו אני נזכר! ובכל זאת לא השבתם לי , או שפוט אינכם יודעים: מאיזה ארץ הוא בא הפלקו הזה? ומי זה הבולנד הזה שהפיק אותו??

tora23

New member
עזוב את החידוש לtalk talk...

שמעת את החידוש לfreelove?!?!?! מי אישר טעות פטאלית שכזו?!?!

סנפרמי

New member
FALCO I LIKE THIS SONG OF YOURS

DER COMMISSAR וכמובן כשלילה אחד ויאנה התקשרה אל אמדאוס

למעלה