שלום גם לך ולשבת ולפצוחי עפולה ../images/Emo147.gif
במסע במנהרת הזמן החלודה שלי, לפלקון שבא מאיזה גומחה ריחנית באירופה - אוסטריה/גרמניה או משהו כזה - היו לכל היותר 2 סינגלים שהצליחו יפה במצעדים - רוק מי אמדאדוס ועוד אחד שלא נזכר בשמו - חלילה שלא תטעו, אינני חובב שלו וגם אם ההיתי מקבל בחינם תקליט שלו אז פשוט ההיתי מעיף אותו היישר מהחלון שלי - או פח המיחזור שלי. פלקו פשוט נעלם ונאלם לעד. להבדיל מכמה שמוניסטים, שעדיין מקליטים ומצליחים במידה זו או אחרת: קיילי מינוג - שעשתה זאת בגדול - אז לא אהבתי אותה, והיום קצת כן אולי בגלל הקטע של ניו אורדר שמשובץ בשיר שלה. עוד שרידים מהעבר אה הא - איך כותבים את זה ? פשששששש ... סנדרה - שהפתיע אותי קצת עם חידוש שלה לשיר מהשמונים של "טוק טוק", שפשוט הרסה את השיר לחלוטין - ממש מזעזע איזה זיופים!!! - ואהההה אההההה אההה אחד גדול סמנטה פוקס ניסתה ולא הצליחה בקאמ באק שלה. אז בחזרה לפלקו, הוא בכלל הוציא תקליטים מלאים? דרך אגב - מישו יודע אם הפומליות של גברת פוקס זה טיבעי או סילקון? לדעתי עם נתונים כמו שלה- היום ובעבר - והקול שלה ממש זניח - בתור כוכבית פורנו היה הולך לה טוב יותר, ויש לה הרבה הרבה מה להראות! יש לה גם סרטים?