שבת שלום לכולם

דרו

New member
שבת שלום לכולם

האיש נרדם על הספה, ואני התיישבתי ליד המחשב (מסך חדש) והחלטתי לכתוב לכם. קורים דברים אנשים... הוא בא המון, ישן פה המון, אנחנו המון יחד, יש מן שקט כייפי כזה בינינו - יושבים על הספה, רגלינו שלובות וכל אחד מעיין בעיתון שלו, אתמול בערב התבוננתי בו ופתאום ידעתי שנהיה יחד...וגם ידעתי שהוא יודע. לא יודעת אפילו להסביר מאין זה בא - המחשבה, התחושה פתאום היתה שם...ואז הוא התבונן בי ושאל על העלות של ההחזקה החודשית של החתולים. היה לי מוזר כי היה לי ברור שמה שעלה לו לראש זה שנהיה יחד - ואז ראה את החתולים ( יש לי שניים שהם קצת כמו ילדים שלי) ושאל. ופתאום גם ידעתי שאני יכולה להכנס לקשר הזה ב´פול ווליום, בלי לפחד...כי צריך להמר. אני מנסה לתמלל עכשיו מחשבות ותחושות שהן די אמורפיות שהן מבצבצות במוח...לא יודעת. אני רוצה להעז להיות שם בלי להתבנן בעתיד, ולהנות מההווה...כי ההווה רגוע ואינטימי וקרוב ושקט ותומך. שבת שלווה לכולכם!

זה נשמע ומרגיש שאתם עולים

על הדרך תמשיכי להעיז להיות שם תמשיכי להנות מכל יום בנפרד הנה את רואה זה עושה לכם רק טוב

דרו

New member
תודה לך ניצתי..

הרבה בזכות האנשים שפה - קראתי הרבה אתכם...אפילו את מלוא הארכיון...למדתי המון... אני עוצרת את עצמי כל פעם כשבא לי לשאול על העתיד שלנו...ובסוף אלמד. אני באמת מרגישה איתו עכשיו כל כך יחד... הוא עורך מקצה שיפורים לארוחת צהרים כרגע...כתמיד... טוב, התבלבלתי ובמקום להכין רוטב לבשר מיין אדום חיממתי חומץ... לקח לי שעתיים לאוורר את הדירה...

../images/Emo9.gif

כן דרו אני חושבת שכולנו כאן לומדים המון אחד מהשני וזה כל הקסם תורמים ונתרמים (השתגעת????????? הריח של החומץ הגיע עד לכאן נחנקתי
)

ophra

New member
פשוט מחמם את ה-../images/Emo23.gif

ומשרה אופטימיות.... המון כיף, אושר ואהבה שיהיה לכם לשניכם עפ

דרו

New member
חייבת לחלוק...

זהו - הוא נסע לירושלים, לעבודה. אחרי שאכלנו את ארוחת הצהרים המשופצרת ( הוא בשלן מצויין ואני, נו, איך לומר, לא ממש מסכנת את המשרה של אהרוני) חיבק אותי ואמר לי - " אני לא רוצה לנסוע..." חייכתי ולא אמרתי את שעמד לי על קצה הלשון ( קרי" אם היינו גרים יחד... ) נתתי לו להתבשל במיץ של עצמו ( טוב לכל סוגי הבשר...) והוא המשיך ואמר שהוא רוצה ערב נוסף כמו אתמול... כמעט נפלט לי - אבל מאחר שנדרתי נדר ( טוב - גם בקשר לדיאטה נדרתי נדר אז לפחות אחד צריך לממש...) שלא אעלה את הנושא עד שלא יהיה רלוונטי או שהוא יעלה את זה - מה שיבוא קודם, ואז הוא כבר אמר שהנסיעות משגעות אותו - אבל שכל כך טוב לו פה...ואז קבענו כבר שבפעם הבאה שיבוא ( שזה יום ג´ ) ישאר כבר כל יום ד´ ויסע ב- 6 בוקר ביום חמישי כדי להיות פה עוד לילה...ושוב קיטר שלא בא לו לנסוע... ואני - גיבורה !!!!!!!! לא אמרתי דבר...אני פשוט רואה איך כשאני לא אומרת דבר - הוא לבד אומר...ובתוך תוכי יודעת שהוא בעצמו יבין ...שהוא בעצם כבר הבין... וילך על זה... אני מאמינה - למרות שלפעמים נבהלת...

*יערית

New member
ההווה....

זה בדיוק המתנה שקיבלת דרו...זו בדיק החכמה שבה צריך לנהוג...לשחרר את החבל בכדי ש... הוא תמיד ירצה לבוא אליך.. לא לבקש..בכדי שהוא יבקש לא לומר ..בכדי שהוא יאמר... וכשהביטחון מצידו יגיע ויתחזק...השמיים הם ממש לא הגבול! את בדרך שאני דוגלת בה! יישר כוח.

למעלה