שבת שלום לכולם

מירב ד

New member
../images/Emo124.gifבא לי לצעוק אני פרחה!../images/Emo68.gif

אז ככה... בעקבות המפלגה החדשה שקמה בארצנו חמ"י (חתיכים מתוקים יפים... או משהו כזה....)
הוחלטה לקום מפלגת נגד ושמה בישראל ככ"פ (כנופיית הכונפות המזמרות)....
ההמנון הלאומי של המפלגה: אין לי ראש למילים ארוכות ואתה מין מילה ארוכה שכזאת צאו ידידי וד"ש לחייך בתקווה שתבין את הפרחה השמש של פראג´ קורעת את הים ואני מפלגיה בתוך הקפקפים לאן שיקחו האורות אני שם עם הלקה הליפסטיק ושאר דאווין כי בא לי לרקוד ובא לי שטויות בא לי לצחוק ולא בא לי עליך בא לי בימים ובא לי בא לילות בא לי לצעוק אני פריחה!!! אנחנו נגד חוטיני! ( ץ )
חריץ של תחת למי שלא הבין... נגד איפור! (בגבול הפס השחור בעין) נגד בגדים צמודים ומחשופים! (אלא אם כן אנחנו הולכות לע´ או מ´) אנחנו אומרות לא(!!!) לפנים (פן לשער ז´תומרת) אנחנו נגד ערסים צעצוע שמצפצפים לנו ברחוב! (אם יש לך מרצדס יש על מה לדבר...) אנחנו שונאות את ג´ניפר אניסטון!! (יופי אופי אושר עושר ופיט!) בראש המפלגה עומד הכונף המעופף... שעזר בפיתוח הרעיון.... בלעדיו לא היינו פה היום... מהיום מצביעים בכלפישיו~ לעולם ורוד יותר! נטול ערסים! עדכונים שבועיים בהמשך!! "כנופיית הכונפות המעופפות" מיטללל ומירב ד בשעות מאוחרות מדי..........

דן צ

New member
שבת שלום לכולם

איזה שבוע שמח עבר עלינו בפוליטיקה זה התחיל בפירוק ממשלת האחדות, המשיך בסחיטה של מפלגות הימין מראש הממשלה וכן בביבי "האגדי" שדפק לשרון ברז יחד עם איואט בולדוג ליברמן ועכשיו הולכים לבחירות ומי שחשב שבזה סיימנו רק טועה בגדול כי כל הכיף הצחוקים והקרקס רק מתחיל, איזה כיף לראות את כולם רבים עם כולם , את כולם מתמודדים נגד כולם, איך כולם משמיצים את כולם, אז הבחירות בפתח ועדין אין מפלגות חדשות אז אני מנצל את השירשור הזה כדי לדעת אילו מפלגות אתם/ן מעדיפים לראות בבחירות הקרובות? , איזה מפלגות איזוטריות אתם רוצים להקים? מה הייתם רוצים לראות בבחירות הקרובות ולמות מצחוק?

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif

קרועותתתתתתת אולי כדאי שתמצאו מה לעשותב שישי בלילה? אני הייתי בבולדוג וממש נהניתי! היה נורא נחמד לשמוע את כולם מזייפים ללא חובה לזייף בעצמי.

מיטללל

New member
קודם כל אני שונאת את הבולדוג

שנית כל, אושר אל תזלזלי! לפני שפיתחנו את הרעיון המדהים.. ישנתי. כן כן. מ-18 בערך עד 3 לפנות בבוקר. האנשים שהברזתי להם עדיין לא מדברים איתי {קנאים!} אבל זה זה היה כיף. זאת תהיה המטרה הראשונה כל ככ"מ-ביום שישי בלילה משלימים שעות שינה! מעיין, כעקרון את מוזמנת להצטרף. מירבי תסביר לך מה החברות כוללת ומהם תנאייה מאוחר יותר. @

למעלה