שבת שלום לכולם

גניפר14

New member
שבת שלום לכולם

אתם לא תאמינו כמה עצלנית אני.
לפני כחודש בערך כשהיה בלאגן כאן עם הסיסמאות . ראיתי הודעה שאני צריכה לשנות את הסיסמא בתפוז בגלל הפריצות. כשראיתי זאת אמרתי לעצמי טוב העשה זאת יותר מאוחר כשאתפנה.
ורק עכשיו התפנתי. ואני בשוק כמה קל זה היה. חשבתי שזה יהיה מסובך ויקח הרבה זמן.

אז בקיצור התגעגתי אליכם.

גניפר14

New member
כל הרשת גועשת בגלל שרה נתניהו.

אז נכון שהיא גזענית
אז נכון שהיא לא אוהבת מרוקאים
SO WAHT
ח'ברה זה שהיא מזוייפת ומחליטה לומר דברים בביתה הפרטי לעובד שעובד אצלה זו זכותה.
היא לא ידעה ולא חשבה שזה ייצא החוצה. הרי הוא חתם על חוזה כשהתחיל לעבוד שם והתחייב לא להוציא כביסה מלוכלכת בחוץ.

כמו שאומרים על האשכנזים שהם חנונים שהם כולם עם 2 ילדים וכלב. שאפשר לעבוד עליהם בקלות וכו וכוו וכו
אז מה SO WHAT/

אחת בפייסבוק אמרה שעליה להתנצל. ואני שואלת האם זו הדרך שאתם רוצים בה? שזה יהיה מזוייף שזה יהיה לא אמיתי שמישהו יתנצל ובעצם בפנים יש לו כבר דעה מגובשת על המרוקאים?
תפסיקו להיות ריגשיים דיי להכריח מישהו לעשות נגד אמונתו.

אני לא מתה על שרה
אבל כל אדם זכותו לומר מה שהוא רוצה בד אמותיו.

אם אני אדע למשל ששר הדתות שהוא מזרחי אמר בביתו לעובדת אשכנזיה שהיא כך וכך וכל האשנזים הם כך וכך. SO WHAT אני יודעת מי אני ואני יודעת מיהם האשכנזם ולכן זה לא יזיז לי.
ולכן על כל העדה המרוקאית לא לעשות מזה עניין כי ככול שאתם טוחנים על זה כך יצא שם רע לעדה וחבל.
תנו לדברים לחלוף. אם זו דעתה אז שיבושם לה.
מה שכן אתם יכולים לעשות זה לא להזמין אותה יותר למימונה . והיא מתה על אוכל רואים עליה זה העונש שאתם יכולים לעשות לה בלי רעש ובלי צילצולים. פשוט לא להזמין אותה.

ALIsuperstar

New member
אני לא חושב שזו זכותה

רק בגלל שהיא משלמת לבנאדם זה לאאומר שישלה את הזכות להעליב. אין לה ולא יהיה. מדובר בעובדת שלה, לא בעבד שלה, יש הבדל. שרה מצטיירת כרעה ועושה שגיאות רבות, ורק בגלל שהיא אישתו של, היא יוצאת מזה בקלות... הייתה אישה ממוצא שחור, שאחד העובדים אמר לה משהו גזעני, היא תבעה וניצחה... מה קרה לעובדת שתבעה את שרה? כלום!

דידי 9

New member
אחלה שבוע, ג'ני:)

מה שלום ההומלס, ספרי קצת מה עבר עלייך מאז!
חחח

xvxxvx

New member

למעלה