כך נראה המאמר באתר readred.co.il
רא מאמר
Bookmark and Share
הוסף את המאמר באתר שלך
<h1>למה הגברים "מתים" על נערות ליווי?</h1>יש גברים שממש לא יכולים לחיות ללא <strong>נערות ליווי</strong>, הם אפילו קונים להם מתנות מפנקות ולוקחים אותן לנסיעות עסקים בחו"ל ומשלמים להן הון כסף. לגבר הכי חשוב שבחורה תפנק אותו במיטה וזה ממש לא משנה אם מדובר על <strong>נערות ליווי</strong>, ההיפך כשאין קשר מחייב זה הרבה יותר טוב. אני למשל, גבר בן 45 שחיי הנישואין שלו לא היו משהו, אצל כולם לאחר הרבה שנות נישואין <a class='navy1' href="
https://sites.google.com/site/pinoydira/">פינוי דירה</a>זה מה שבדרך כלל קורה, אני, הייתי נגד נערות ליווי וחשבתי שהן זולות, אין להן רמה והן מביאות כל מיני מחלות. הייתי בחור סקסי בתחילת נישואיו וברווקותו. הייתי חולה על סקס ונשים אמרו לי שאני קליבר רציני במיטה, אבל אשתי הייתה מדכאת אותי במיטה, ולאט לאט, ירד לי החשק המיני.<br /> <strong>איך הגעתי בכלל לפגישה עם נערת ליווי?</strong><br /> הרגשתי שחסר ל משהו בחיים, ולא רציתי להתגרש מאשתי כי יש לנו עוד ילדים קטינים. הרגשתי כי חסר לי משהו שיעורר בי את הביטחון והגבריות, עד שחבר טוב שלי, ניסה לקחת אותי אל נערת ליווי. כמובן שהתנגדתי ובסוף הוא הוציא את האיפון שלו והראה לי תמונה של פצצה אמתית, נדהמתי! זאת נערת ליווי, הוא אמר לי. הוא לחש לי באוזן [כי היו אנשים בבר..} מה היא עושה ו במיטה ואני כגבר הסמקתי.. התחלתי להיות חרמן ואמרתי לעצמי מה יש לי בעצם להפסיד? קבענו למחרת אחה"צ והגעתי לפגישה עמו. פתחה לי את הדלת בדירה הדיסקרטית נערת ליווי שנראתה כאילו יצאה ממגזין של ווג, הייתי המום והתחלתי לגמגם, לא ידעתי כי <strong>נערות ליווי</strong> נראות כך. מסתבר שהיא הייתה אינטליגנטית והיא סטודנטית למשפטים. היא התחילה אתי בעדינות והשפתיים הבשרניות שלה שיגעו אותי רק חיכיתי שתרד אתן יותר למטה... וזה הגיע. היא עשתה לי מין אוראלי שאפילו שהייתי חתיך בו עשרים לא היה לי כה ניסיון בסקס מטריף כזה, הביטחון שלי חזר, וכל שבוע הייתי מבקר אותה באופן קבוע, ותמיד אני יודע שיש לי למי לברוח כשבא לי סקס טוב..<br /> <br /> <br />אלי נאור - אודות כותב המאמר:<br /><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse;width:267pt" width="356"> <tbody> <tr height="17" style="height:12.75pt"> <td class="xl66" dir="rtl" height="17" style="height:12.75pt;width:267pt" width="356"> למה הגברים "מתים" על נערות ליווי? <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse;width:267pt" width="356"> <tbody> <tr height="17" style="height:12.75pt"> <td class="xl66" dir="rtl" height="17" style="height:12.75pt;width:267pt" width="356"> למה הגברים "מתים" על נערות ליווי? <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse;width:267pt" width="356"> <tbody> <tr height="17" style="height:12.75pt"> <td class="xl66" dir="rtl" height="17" style="height:12.75pt;width:267pt" width="356"> למה הגברים "מתים" על נערות ליווי?</td> </tr> </tbody> </table> </td> </tr> </tbody> </table> </td> </tr> </tbody> </table> <br /> <br />קישור למאמר המקורי:<a href="
http://www.readred.co.il/1751-למה_הגברים_מתים_על_נערות_ליווי/מאמר.asp">
http://www.readred.co.il/1751-למה_הגברים_מתים_על_נערות_ליווי/מאמר.asp</a>
בכל שימוש במאמר, חובה להשאיר את הקישורים פעילים.
יש גברים שממש לא יכולים לחיות ללא נערות ליווי, הם אפילו קונים להם מתנות מפנקות ולוקחים אותן לנסיעות עסקים בחו"ל ומשלמים להן הון כסף. לגבר הכי חשוב שבחורה תפנק אותו במיטה וזה ממש לא משנה אם מדובר על נערות ליווי, ההיפך כשאין קשר מחייב זה הרבה יותר טוב. אני למשל, גבר בן 45 שחיי הנישואין שלו לא היו משהו, אצל כולם לאחר הרבה שנות נישואין פינוי דירהזה מה שבדרך כלל קורה, אני, הייתי נגד נערות ליווי וחשבתי שהן זולות, אין להן רמה והן מביאות כל מיני מחלות. הייתי בחור סקסי בתחילת נישואיו וברווקותו. הייתי חולה על סקס ונשים אמרו לי שאני קליבר רציני במיטה, אבל אשתי הייתה מדכאת אותי במיטה, ולאט לאט, ירד לי החשק המיני.
איך הגעתי בכלל לפגישה עם נערת ליווי?
הרגשתי שחסר ל משהו בחיים, ולא רציתי להתגרש מאשתי כי יש לנו עוד ילדים קטינים. הרגשתי כי חסר לי משהו שיעורר בי את הביטחון והגבריות, עד שחבר טוב שלי, ניסה לקחת אותי אל נערת ליווי. כמובן שהתנגדתי ובסוף הוא הוציא את האיפון שלו והראה לי תמונה של פצצה אמתית, נדהמתי! זאת נערת ליווי, הוא אמר לי. הוא לחש לי באוזן [כי היו אנשים בבר..} מה היא עושה ו במיטה ואני כגבר הסמקתי.. התחלתי להיות חרמן ואמרתי לעצמי מה יש לי בעצם להפסיד? קבענו למחרת אחה"צ והגעתי לפגישה עמו. פתחה לי את הדלת בדירה הדיסקרטית נערת ליווי שנראתה כאילו יצאה ממגזין של ווג, הייתי המום והתחלתי לגמגם, לא ידעתי כי נערות ליווי נראות כך. מסתבר שהיא הייתה אינטליגנטית והיא סטודנטית למשפטים. היא התחילה אתי בעדינות והשפתיים הבשרניות שלה שיגעו אותי רק חיכיתי שתרד אתן יותר למטה... וזה הגיע. היא עשתה לי מין אוראלי שאפילו שהייתי חתיך בו עשרים לא היה לי כה ניסיון בסקס מטריף כזה, הביטחון שלי חזר, וכל שבוע הייתי מבקר אותה באופן קבוע, ותמיד אני יודע שיש לי למי לברוח כשבא לי סקס טוב..
תגיות המאמר: פינוי דירה