שבת שלום לכולם

k joki

New member
שבת שלום לכולם

כמה שאלות: מה קורה עם המטרוגן ברמת גן. תוכנן בניין ממש יפה של מעל 40 קומות. מה קורה עם שני המגדלים הגדולים של עלית ואמקור, אושרו, הוקפאו? המרובע של מרכז השלום, מתי יסיימו אותו? הבניין של הפניקס - תוכנן 36 קומות מה קורה עם זה? הבינלאומי, מה קורה עם המגדל שלהם? מרכז דן ברמת גן תקוע כבר שנים, מה קורה איתו? מלון הירקון, מה קורה איתו? המרכז הסיטונאי, מה קורה איתו? בית ספר מקס פיין, אמרו שיבנו שם מגדלים, מה קורה עם זה? מגדל המניפה, יבנו אותו אי פעם? מה עם ידיעות? רוצים לבנות או לא? הבניין של רנו, מה קורה איתו? תאמרו לי מה קורה, זה מעניין. קראתי דברים שכתבו בפורום, אז אל תחזרו שהכל מוקפא בגלל המצב. את זה אני מבין, אבל מתישהו תחזור צמיחה לארץ, כי אם לא חבל על הזמן של הארץ הזו. ראיתי את מגדל צים בתרשים. מה הגובה שלו, כמה קומות? מישהו יודע?

Sפיידי

New member
חחחח

יש כזה בית פר מקס-פיין? למה אני צוחק?
באנגלית: Max spain או משהו... זה משחק... חחח עוד שאלה: מה עם מגדלי צמרת (אני מקווה שאאני קורא להם בשם...) אלה, שהיו צריכים להיות 4 אבל בנתיים יש 2, מה עם ה2 האחרים?

oren*

New member
מקס פיין שייך לרשת בתי הספר של עמל

והוא ממוקם מול הכניסה הראשית לעזריאלי (ממש על צומת קפלן)

oren*

New member
לא לחזור שהכל מוקפא? אז מה כן?

לכתוב שהמצב בארץ מצויין? שיש תנופת בניה אדירה? אתה מקבל את המידע בפורום בדיוק באותו אופן שאנחנו מקבלים אותו, כך שאין איזו חדשה מעניינת שלא פורסמה כאן. קצת קשה לענות על השאלה "מגדל המניפה, יבנו אותו אי פעם?" כשראש עיריית רמת גן, צבי בר, מתראיין בידיעות אחרונות ואומר שהכינו שטח גדול ברמת גן עם אוהלים במידה ויצטרכו לפנות תושבים שטילים פגעו בבתיהם (כמו במלחמת המפרץ לפני 11 שנה). מצד שני אתה יכול לגלוש למטה ולקרוא הודעה שבה נמסר שיבנו בתל אביב גורדי שחקים של 500 ו-600 מטר, יש כנראה כמה אנשים שמתעקשים להמשיך לישון ולא להתעורר למציאות הישראלית.

למעלה