שבת שלום לכולם !
מ מKה אפורה New member 30/8/02 #3 שבת שלום גם לך!!! ולולי-לא משנה אם בריאן ילבש את מה שג´סטין לבש בחתונה, את עדיין תגידי שהתמונה יפה...! והיא באמת יפה!
שבת שלום גם לך!!! ולולי-לא משנה אם בריאן ילבש את מה שג´סטין לבש בחתונה, את עדיין תגידי שהתמונה יפה...! והיא באמת יפה!
L lolly1 New member 30/8/02 #5 אוקיי! אנשים! אפשר להירגע! נקלט! נפל האסימון...מה לעשות שאני פלורסנט....! וכן! את צודקת! כי גייל בעלי יפה בכל מצב!!!!!!!!!! נכון דניאל וג´ינה?...
אוקיי! אנשים! אפשר להירגע! נקלט! נפל האסימון...מה לעשות שאני פלורסנט....! וכן! את צודקת! כי גייל בעלי יפה בכל מצב!!!!!!!!!! נכון דניאל וג´ינה?...
M maayan15 New member 31/8/02 #9 זה שקר! ואני מסרבת לשמוע מישהו מדבר ככה על גייל.. הוא לא בוגד בי... למה שיבגוד?... אני והוא פשוט מתאימים... מכל הבחינות.. (אם אתם יודעים למה אני מתכוונת?....)
זה שקר! ואני מסרבת לשמוע מישהו מדבר ככה על גייל.. הוא לא בוגד בי... למה שיבגוד?... אני והוא פשוט מתאימים... מכל הבחינות.. (אם אתם יודעים למה אני מתכוונת?....)
מ מKה אפורה New member 31/8/02 #10 בנות אתן בהכחשה...! הוא לא שלכן? אתן לא מבינות??? הוא בחיים לא יהיה הבעל שלכן או משהו כזה כי הוא ש-ל-י-!!!!
בנות אתן בהכחשה...! הוא לא שלכן? אתן לא מבינות??? הוא בחיים לא יהיה הבעל שלכן או משהו כזה כי הוא ש-ל-י-!!!!
N nitZaPrayTion New member 31/8/02 #11 אוווווווווווף ג´ינה וזואי- כנסו!! הפנטזייה שלנו נהרסת לאט לאט.. כל מישי באה ומחליטה פתאום שהיא לוקחת לך-זואי- את בעלך היקר. מזל שלרנדי שלי אין כל כך הרבבה מעריצות... טוב נו משעמם לי ואפ´חד לא בא לצ´אט!!!!!!!
אוווווווווווף ג´ינה וזואי- כנסו!! הפנטזייה שלנו נהרסת לאט לאט.. כל מישי באה ומחליטה פתאום שהיא לוקחת לך-זואי- את בעלך היקר. מזל שלרנדי שלי אין כל כך הרבבה מעריצות... טוב נו משעמם לי ואפ´חד לא בא לצ´אט!!!!!!!
L lolly1 New member 31/8/02 #12 אנשים! תבינו! אני זואי-גייל-בעלי ורנדי הוא הבעל של דניאל! אין פה ויכוח! מצטערת!