שבת שלום לכולם

• פותח הנושא bs69
  • פורסם בתאריך

bs69

New member
שבת שלום לכולם

מחר יוצאת ללוות קבוצת רכיבה (רכב מלווה) פעם ראשונה ,,,10רוכבים ראשל"צ קרית גת וחזרה.....לפחות אם לא רוכבת אז להנות מלהסתכל 5 שעות על רוכבים מעניין לא.???!!! מקוה שהם נראים טוב לפחות מאחור
......אספתי דיסקים טובים לדרך מה יכול להיות רע...... אז שתהיה שבת בטוחה ונעימה לכל אחת ואחת ..

מור שלז

New member
כל הכבוד! רכב מלווה זה כל כך חשוב

וחשוב גם שמי שנוהג ברכב הוא בעצמו רוכב, ומודע לסכנות ולצרכים. תיהני מחר וכל הכבוד

מרב.

New member
בהצלחה והרבה הנאה בדרך.

מה תפקידו של הרכב המלווה בעצם?

bs69

New member
תפקידו של רכב מלווה

להגן על הרוכבים מפני נהגים שלצערנו לא סופרים אותנו..הנסיעה צריכה להיות על הקו המקווקו במהירות 30 ק"מ לא יותר כך שהרכבים שינעו אחרי יהיו חייבים לעקוף אותי ולהכנס ישר למסלול האמצעי ולא ישר לימין . יש גם שלט ענק בגב הרכב זהירות רוכבי אופנים , אין ברירה זו הדרך להגן בכבישים מסוכנים.

ayeletfs

New member
רכב מלווה

בוקר טוב, סביר להניח שכבר לא תראי את התגובה... אם כן מאחלת לך שתצאי מהליווי כפי שאני הרגשתי - מצרפת כאן את הפוסט שהעליתי אחרי שליוויתי את הקבוצה ואנחנו כנראה נהיה גם באותו אזור הבוקר... נחפש אותך - אז הנה מה שכתתי ליוויתי הבוקר את הקבוצה ברכב ורציתי לחלוק אתכם את החוויה קודם כל חשתי גאווה גדולה להתבונן מאחור על ה"להקה הירוקה" מתואמת כגוף אחד מסתערת בקצב על גבעות השפלה ונהניתי מהמחשבה שלפעמים גם אני מצליחה להיות חלק מה"להקה" הזו בחלקים הטכניים מבינים לעומק את החשיבות של סימונים כשגם רואים ממבט על את המהמורות שבכביש רואים גם את סגנונות הרכיבה השונים וההתמודדות עם תוואי השטח כשאני יושבת בתוך הפלטון אני מרוכזת בגלגל שלפני ובנסיון לשמור על הקצב ולהישמר ממכשולים והכל סימולטנית. אני לא מסוגלת לפתח תובנות גם לגבי סגנון הרכיבה שלי וההתבוננות בכם היום שיקפה לי חלק מהקשיים והחולשות שלי אבל גם את החוזק שלי וכל זה רק מלנסוע מאחור... בקיצור כמשהו שעושים פעם בשנה זה בהחלט חוויה שלא הייתי מוותרת עליה... ועכשיו לחלק המביך... כאמור דברים שרואים מכאן לא רואים משם... או שכן... בקבוצת הבנות כבר דובר רבות בסוגיה הרת הגורל - לרכוב עם תחתונים או בלעדיהם?! מאחר והסוגיה שוקפה לי (תרתי משמע) כשגיליתי בסוף האימון שהמכנסיים שלי שקופים לחלוטין... כך שכל פארק הירקון על רוכביו, רציו, כלביו, חתוליו וכל מי שהיה שם באותו יום זכה לצפות בחיזיון... אני אגיד את זה בפשטות - אם לא אכפת לכם... אין בעיה אבל אם כן אכפת לכם... ואני התפדחתי קשות מציעה לכם לעשות מסדר שקיפות למכנסיים ואז או לזרוק או לרכוב עם תחתונים! שיהיה בכייף ויום נפלא איילת

להישאר מרוכזת

אמנם עשיתי את זה פעמים ספורות בלבד ודי מזמן, אבל זוכרת שליווי דרש ממני להישאר מאוד מרוכזת, ערה גם לרוכבים ולמרחק מהם, וגם לכביש והרכבים שעליו. זה קורה במהירות איטית יחסית למה שאנחנו מורגלים בה על הכביש, וזה משעמם. חייבים לשמור על ריכוז!

למעלה