שבת שלום לכולם

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהפורום קצת מת ../images/Emo2.gif

[אישית אני מאשימה את 012 ואת הניסיון שלהם למנוע ממני לגלוש בצורה נורמאלית
].

boogiboo

New member
קצת חדשות לאוהבי מין הו

הוא זכה בפרס תגלית/ שחקן חדש על תפקידו בסדרה. באותה קטגוריה השתתף חברו לסדרה- קים באם על תפקידו בסרט אחר. אבל... הקטע הכי מדובר של הערב זה כמובן הנפילה שמין הו ביצע על השטיח האדום הקטע הראשון זה הזכייה והשני הנפילה: וכמובן ראוי לציין שהוא היה נראה יאמי יאמי!! http://www.youtube.com/watch?v=teTdbV0LH0k http://www.youtube.com/watch?v=1g0FE-4IwVs

giligil11

New member
איזה חמוד ../images/Emo140.gif

בהחלט תגלית הבחור הזה קומאוו

לא הייתי בונה על זה

שנראה את פרקים 17+18 השבוע בגלל שגו הי-סון (ג'אנדי) הייתה מעורבת בתאונת דרכים די רצינית אתמול בבוקר (עכשיו זה כבר לא מצחיק מה שקורה שם בקאסט
) והיא עדיין מאושפזת בבית חולים עם תפרים ונפיחות באיזור הפנים והפה . יש עוד פילרים וקטעים קטנים לפרקים 17 ו 18 שעדיין לא צולמו והם כמובן כוללים את הי-סון שאמורה להגיע לסט רק ביום ראשון או שני...ויום שני הוא היום שהדרמה משודרת בקוריאה. במצב הנוכחי לא בטוח שהפרקים ישודרו בזמן או בכלל השבוע...אלא אם כן יקרה נס והיי-סון תבריא ביום אחד. אייגו.

giligil11

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo12.gif

ממש מפחיד מה שקורה שם, לדעתי צריך ניקוי רוחני, אולי נשלח להם חיזוקים והמון אור ואהבה

boogiboo

New member
הם צריכים קודם כול לישון

למרות שיש יתרונות בלצלם פרקים ממש לפני שהם עולים לשידור - הגיוני לצלם לפחות 2 פרקים מראש..שמצבים כמו תאונות לא ישנו את לוח השידורים?!?!?!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifראיתי על התאונה אחרי ששמתי את הקישורים

בפורום
את אשמה הפעם

kiCkiC

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שוב
זה כבר מעבר ל"מקרה"... משהו מסריח פה.............

giligil11

New member
את חושבת שמישהו משבש וגורם לתאונות בכוונה../images/Emo35.gif

זה ניראה לי הזוי לגמרי... או שלא

kiCkiC

New member
לא יודעת..

אבל לא נראה הזוי באותה המידה שכל שבוע מישהו (אם לא כמה אנשים..) נפגע שם מתאונה

kiCkiC

New member
מין-הו אפילו דפק נפילה בטקס הפרסים האחרון...

שמישהו יכין להם שרשרת שום - ממש לא חסר בקוריאה שום אז לא צריכה להיות בעיה להכין כמה ולחלק על הסט
וכמה שיותר מהר לפני שאחד מהם יקבל פרס כמו שהית' לדג'ר קיבל את האוסקר...

boogiboo

New member
שמתי קישור לזה למעלה..

אני מבינה שהנפילה מעוררת עניין אבל למה לנפח את זה זה קורההה... הוא גם ככה מובך למה להשפיל אותו עוד יותר בהערות מיותרות בכול מקום?!?!?! ארררררררר

kiCkiC

New member
למה לנפח את זה../images/Emo35.gif

כי תמיד מנפחים "פדיחות" כאלה.. קוריאה, ארה"ב וכל מקום אחר שמפורסם נופל מול המצלמות זה יפורסם וידווח עד שיוציאו לזה את המיץ... למה
ככה...

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo57.gif

בחיי משהו שם בהחלט פישי
...
שישלחו לי כרטיס טיסה
, אני אשמור על הבנים שם, אהיה צמודה אליהם
ואקרא תהילים על הסט, כדי שאף אחד לא ייפגע
.. רעיון טוב, לא
עכשיו ברצינות, זה כבר לא נראה לי "תאונות"... הם באמת חייבים לחקור את זה טוב
יאללה, חאלס עם התאונות שם
רוצים לראות את הבנים שם בעוד דרמות
(במיוחד את קים בום ומין הו
)

../images/Emo124.gif עכשיו זה רישמי ../images/Emo39.gif

פרק 17 לא ישודר מחר בגלל התאונה של גו הי-סון שלשום. במקומו תשודר תוכנית הספיישל “F4 talk show” שאני מניחה שהיא מן תוכנית של מאחורי הקלעים וראיונות עם ה F4. לגבי הפרק של יום שלישי...עדיין לא ידוע האם הי-סון תשוחרר עד אז מבית החולים ותוכל לדבר עם הפה התפור והנפוח שלה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהבנתי שפרק 17 ישודר בשלישי ../images/Emo2.gif

ואפילו אם לא~ לפחות הם זכו בכמה ימי מנוחה

לא בטוח עדיין

אבל סיכויים גדולים שכן , שפרק 17 ישודר ביום שלישי. בכל אופן, לי אישית לא מפריע שבכלל לא יהיה פרקים השבוע, כל המצב הזה מטורף- הקאסט עובד נון סטופ מהבוקר עד השעות הממש קטנות של הלילה עם בקושי 1-3 שעות שינה.ממש אחרי הטקס לי מין-הו חזר לסט לצלם כמה סצנות עם ה"ארוסה" שלו וקים היון-ג'ונג נסע לבית חולים לבקר את היי-סון...החמוד מאוד דאג לה כששמע על התאונה ורץ אץ לו לבקר אותה. מתי הם מספיקים שם לישון או לאכול
או לחיות? בודהה יודע. גם אני רוצה כזה HAPTIC סלולרי עם הפאנל המחוספס-צבעוני כמו שיש לג'ון-פיו.

למעלה